Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
bamboletta spune:
Buna dimineata burtici 
Abia am facut ochi si am venit sa citesc ce a-ti mai scris ![]()
chiar ma intrebam unde sunt fetele din iasi
Lavinia mersi
sigur o sa fie frumusica tare si cu parul cret si eu si tati avem parul ondulat
,baietelui tau ce face?e cuminte sau joaca fotbal?![]()
eu i-ti zic de pe acum 
sarcina usoara,bebe sanatos si tot ce-ti doresti sa se implineasca 

Alexandra cred ca ai trecut printr-o sperietura groaznica
,bine ca acum esti bine,sa stai cumintica in pat
,
si eu ieri am facut curatenie,fetelor trebuie sa o lasam mai moale cu treburile
Miro am vazut ca suntem 101 dalmatiene,a mai crescut si numarul fetitelor
dar vad ca nici baietii nu se lasa mai prejos
cresc si ei numarul
Nasii nostri de cununie(sora sotului meu si sotul) vor fi si nasii de botez ai bebelinei noastre 
Apropo de nunta Columbeanu,mie mi se par ridicoli parca sunt bunicul cu nepotica,cat despre rochie ma asteptam sa fie mai faina e sub asteptari,na ca mi-am dat si eu cu parerea ![]()
am plecat sa pap ceva ca bebelinei ii este fomita ![]()
duminica placuta
pupici pe burtici 

bamboletta
23+ 
roxana c. spune:
Danita, care barza? Vine la Iri si la Monica vreun barzoi sau n-am priceput eu? Daca da, nu-i deloc proasta Moni.
Multumesc ptr recomandari. Deocamdata cautam. Am vazut ceva cu casa Geanina, am scris si pe acolo, sa vad cat m-ar costa o saptamana, ma incanta ca e in Moldova, sotul e din Bacau, si de cand ne-am casatorit(pe 25 sept implinim 13 ani), in fiecare an am zis ca mergem sa vedem manastirile din zona aia, si mereu am amanat.
Roxana
22+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
In legatura cu dulcele, vad ca eu nu prea am pofta de dulce, nu stiu ce-o fi cu mine, ptiu, ptiu, sa nu ma deochi. De regula sunt devoratoare de dulciuri.
Roxana
22+
roxana c. spune:
Iar ati disparut?
Mai e cineva pe aici sau vorbesc singura?
Am vazut ca la Kokorina a aparut
si
.
Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi, dar tu pe unde esti ca parca nu te-am mai vazut pe aici? Ai ramas insarcinata normal sau cu FIV? Daca sunt prea curioasa spune-mi sa inchid gura![]()
Roxana
22+
roxana c. spune:
Fetelor, voi ati auzit de incompatibilitatea ABO? Ia cititi aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80320
Eu stiam despre incompatibilitate Rh, dar de grupa sanguina habar n-aveam, voua v-a spus medicul ceva? Eu am grupa A2, iar sotul AB4, Oana a avut icter, a pus-o la lampa cu ultraviolete, iar Ana nu tin minte sa fi avut icter, sau daca a avut, a fost o forma usoara, si tot aceleasi grupe aveam ![]()
Roxana
22+
Dia1609 spune:
fetelor, eu cred ca Carliema suferea de lipsa de atentie si noi i-am dat ce si-a dorit... pacat... pe viitor, propun ignorarea celor care fac asa ca ea, ce ziceti? macar sa nu le facem pe plac
zina, mi-ai dat de lucru cu masurarea burticii , ca nu am avut un metru de croitorie in casa si am murit de curioasa... asa ca azi m-am masurat cu ruleta :)) si a iesit 90 cm , dar cu tot cu colturi, ca ruleta nu se muleaza :)))... maine ma duc si-mi cumpar metru, promit.... mie tot mi se pare ca e micuta burtik... abia astept sa fie mai mare :))
Dia
20+ cu 
Dia1609 spune:
va dau si eu o tema: de cand intrati in prenatal? cu 1-2 luni inainte sau chiar cu 86 zile inainte?
pe mine ma bate gandul sa ies cu 86 zile inainte, ca nu mai am nici un chef de lucru.... asta inseamna ca pe 16 septembrie (chiar de ziua mea) as merge ultima zi la lucru)
Dia
20+ cu 
adinazot spune:
Buna dimineata fetelor!
am dormit azi,de era sa uit de mine.Cum va descurcati cu aceste calduri?Eu nu mai pot,simt ca nu am nici aer.
Nunta secolului??!!ar trebui ignorata total,nici daca ar fii familia regala,cum spunea cineva,nu mai stiu care dintre voi...
Penibil rau!!
ALEXANDRA,te rog ai mare grija,si toate aveti grija cu efortul dragele mele,nu-i deloc de gluma,si o spun din proprie experianta.Nu cred ca e mai importanta curatenia si altele decit sarcina pe care o avem .La sarcina trecuta ma manca undeva sa fac si aia si aia,nu-mi dadeam pace deloc,si pt ce?sa pierd? ca din cauza efortului am pierdut,eram obsedata de curatenie in perioada aia,parca a fost
.Asa ca dati-le incolo de treburi care ne solicita fizic...
NASI,nici noi nu avem inca.
va pup pe toate!!!
Adina 23+
poze
Adina diverse
roxana c. spune:
Dia, in prenatal vreau sa intru cat mai tarziu, cel mai tarziu la inceputul lui noiembrie, eventual jumatatea lui octombrie, nu stiu, sa vad, depinde de cum ma voi simti.
Mi-a venit deja cea care va fi in locul meu si i-a cam picat fata cand i-am spus ca de la 1 nov vreau sa intru in prenatal.Pana atunci ea va trebui sa tina locul celor care pleaca in concediu de odihna si nu prea-i convine.
Roxana
22+
aelita spune:
cu camera bebelusului,nu stiu voi cum osa faceti..
eu am sa pregatesc camera din timp, iar in primele luni( cate vor fi ?? ) va dormi cu noi in camera...nici nu stiu..ori pun patuul langa patul nostru,ori ii cumpar un cosulet din ala special,mic,pt primele 3 luni sau pt cat e valabil.iar patutul mare sa i-l las in camera copilului,unde va sta ziua .
nu stiu ce sa fac,daca se merita sa iau si cosulet din ala,pe roti,care sa fie comod sa il mut prin casa cu el.
ziua cum o sa ii tineti?si unde ?si in ce ?
voi aveti idee?ca eu habar nu am...
ce nu stiu eu,pana la cate lunie valabil cosuletul ala,adica daca mai incape in el .si cand nu mai incape,e cumva prea mic pt a-l muta in camera lui ?
16+