Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
dolores spune:
dar am vazut ca tu nu ai?sau ai?
poate nu vad eu...daca nu ai cred ca trebuie setat din profilul tau personal.pupici
quote:
Originally posted by roxana c.
Aha, am priceput.
Roxana22+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dolores
21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
Cleomoni spune:
Mie mi-a placut la Vidraru, dar era un singur hotel cu conditii nu cine stie ce dar au trecut 2 ani de atunci cine stie poate e mai bine acum.
fetelor dormiti cred,nu? Eu sunt la servici avem clienti si la ora asta si inca de unde din Iasi asa ca mai stam ca doar suntem obisnuiti cu programul.
Pupici
Cleomoni spune:
Dolores eu cred ca trebuie sa vin cu laptopul maine sa ma mai luminati si pe mine.
Pupici si sa stii ca bataita tot iei ca eu sunt voinica si pot![]()
dolores spune:
doamne cleo, la ora asta la munca?
mai poti mai mami??????
e groaznic..ma uitam pe b1tv la nunta monicai gabor si a lui irinel colmubeanu. ce parere aveti dragi comentatoare?![]()
![]()
cu ce sa te luminam??
ti-am zis..accept bataitza ca sa fiu cuminte data viitoare. te pup draga cleo si ai grija cu munca asta. zau asa...
dolores
21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
roxana c. spune:
Ba da, pot modifica un mesaj, dar pot doar la mesajele mele, d-aia tu nu ai cum vedea optiunea aia decat la mesajele tale. Nu stiu daca m-am exprimat bine, dar de-abia mi-au plecat musafirii(i-am serbat ziua Oanei) si sunt cam obosita.
Nu stiu ce sa fac, pe 5 septembrie pleaca in Grecia verisoar-mea, varul meu (cu familiile ), si asa as pleca si eu...dar atunci cred ca as fi in luna a 7-a, e drumul lung, e vorba si de bani ca am ramane in fundul gol(scuze de expresie), pe alta parte sa plec la munte.....e mai liniste, dar e munte, nu-i mare...![]()
Roxana
22+
ruxandra_sb spune:
Cleomoni, Roxana si Dolores aparui si eu:
Uraaaa, am reusit sa pun si ceva poze!!!!
Mi-e teama c-am lasat ceva dezordine in albume, c-a picat brusc calculatorul. Asta fuse acu cateva ore.
Acu arata o.k. Daca a intrat cineva si-a facut "curatenie" dupa mine, multumesc frumos.
Am apucat sa ma balacesc putin cu Matei in piscina, dar n-am stat prea mult ca era destul de racoare pe la 6-7 seara. In apa era mai cald.. dupa mine n-a prea fost canicula azi.. sau m-am ametit eu..
Sper ca si maine sa nu ne topim.
21+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
Dolores, ma duc si eu acu sa vizionez "nunta secolului"...
Barfim maine, da?
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
roxana c. spune:
Dolores, hai sa comentez eu nunta aia: 

. Am fost clara, nu? Nu stiu, dar eu una cand ii vad atat la tv mi se face rau, mai mult ca sigur ca da bani ptr asta. Parerea mea este ca mosul si cu fufa s-au intalnit, ei i-au placut banii lui si gata!
Poate sunt eu mai romantica, mai de stil vechi, dar la cat de frumusica este ea si la cat de gretos el, imi vine foarte greu sa cred ca il iubeste de nu mai poate. Pacat de tineretea ei. N-am nimic cu casatoria cu un barbat mai mare cu ceva ani. mai mic cu ceva ani, dar diferenta dintre ei mi se pare prea mare ptr amor ghebos, dupa cum declara ei.Macar de-ar arata el mai bine, dar e cu un cap mai mic si parca este bunicul cu nepoata. Mi se pare prea batran de a-i fi tata.
El are vreo 50 si ceva si ea vreo 19 daca nu ma-nsel, nu?
Roxana
22+
Cleomoni spune:
Da Dolores, la ora asta la munca, pt ca a luat concediu un angajat de-al nostru si saracutul meu prieten munceste singur, asa e cand muncesti pt tine tragi din greu sa iasa bani si mai ales ca vine si bb si nu avem camaruta cu noruleti
inca si mai ales ca Miro are asa idei frumoase si ne incanta cu imaginatia ei noi numai poftim deocamdata.
Pupici multi
Cleomoni spune:
Dolores, am vazut si eu niste imaginii cand am fost la coafor, erau in biserica, nu m-a impresionat deloc rochia ei si el arata oribil, doar decorul si aranjamentele m-au impresionat.
Sa ma luminati ce e pe aici pe acest site ce posibilitati am cum sa intru prin anumite cotloane etc ca eu nu stiu![]()