Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
alexandra_25 spune:
ma bucur ca a revenit miro.....
....
dolores ma bucur ca ti-ai mai revenit si ai trecut peste toate........iti multumesc pentru griji.....eu sunt bine....azi a inceput sa ma doara burtica si am luat un nospa....acum sunt mai linistita daca am fost luni la eco si am vazut ca e totul ok....dar stii ca mie aici nu mi-au dat asa masuratori detaliate....cum aveti voi....iti multumesc din suflet pentru lamuriri....si asta e dolores a mea.....

Luciaro am vazut si eu burtica.....creste bebe....
Era sa uit.....la multi ani....cristina....si multi ani de casnicie fericiti...si sa te simti la fel de iubita si implinita ca si pana acum alaturi de familia ta....de sotior....iasminici.....si bebele care va veni......distractie placuta....
.....
alexandra
23+
roxana c. spune:
Iata ca intru iar azi...am uitat sa va raspund la tema zilei: Nasii de cununie ne-au botezat fetele, acum au ceva probleme, deci nu stiu daca ne vor boteza si acum sau nu, oricum, bebe sa fie sanatos, sa se nasca si cand vom ajunge la botez, ii vom intreba intai pe ei, iar daca nu mai pot sa-l boteze, nu stiu pe care vom alege, ca deja avem 3 oferte
. Dar corect mi se pare sa-i intrebam intai pe nasii de cununie.
In legatura cu dimensiunea burtoiului, mi-e frica sa o masor, ca dimineata m-am cantarit si am 9 kg in plus, si nu pot spune ca bag la greu in mine, ma abtin cat de cat, ma gandesc cu groaza ca iar ajung la 25-30 de kg in plus.
Pe mine ma chinuie: voi cat ati luat pana acum in greutate? Doctorita de familie ma incurajase ca nu-i mult, dar eu de acum incolo voi incepe sa pun, asa a fost si in celelalte sarcini.
Asta este, bebelusul sa fie sanatos!
Roxana
22+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Cristina, multi ani inainte alaturi de sot , de copiii vostri .
Distractie frumoasa diseara!Sa ne povestesti totul maine, sau hai nu maine, poimaine, maine te las sa te odihnesti
Sa nu uiti sa pui poze!
Mirona, nici eu nu fac parte din cele 90%!
Roxana
22+
roxana c. spune:
Am mai descoperit ceva : de ce la mine, la Dolores si la Mirona (din cele care au scris pe ultima pagina) le apare in partea de jos a mesajului "editat de:....", iar la celelalte nu?
Ca sa vedeti de ce-mi arde mie acum!
Roxana
22+
Cleomoni spune:
Dolores o sa vezi tu bataita
, ne-au invitat niste prieteni la munte dar nu am plecat ca suntem la servici inca asa ca precis nu mai plecam si abia astept sa va vad maine burticile.
Cat despre acea criz... care nici nu i-am retinut numele eu cred ca e una din acele persoane care se distreaza cand baga raca intre oameni, asa ca draga nu mai vorbi in numele tuturor ca nu esti in masura, cred ca daca aveai vreo nemultumire ai fi putut sa scrii ce te nemultumeste pe tine personal cum facem si noi
Tema zilei, fetelor nasi de cununie nu detinem pt ca nu a fost cazul, iar la cei pt bebe avem mai multe variante sora mea vrea sa naseasca, Adrian copilul minune vrea si mai am o poveste inainte sa raman insarcinata am spus in acea luna cred ca sunt insarcinata iar un ptieten al nostru care se ocupa si de publicitatea firmei a spus nu te cred, ca ne-ai mai mintit tu pe noi atunci eu am spus sa stii ca dc sunt insarcinata o sa fii nas si asa a fost eu am aflta ca sunt insarcinata si el suna si intreaba mereu de fin sau fina, ce sa fac acum trebuie sa il pun nas nu ca vorba e vorba.
roxana c. spune:
Am spus ca avem 3 "oferte" de nasi? Am gresit, avem 4, ca am uitat-o pe doctorita ginecolog, cand am fost prima data la control(prin sapt. a 4-a- a 5-a), a spus ca am uterul putin marit, dar ca nu crede sa fiu insarcinata( stiind ca ea imi legase trompele), mi-a dat un tratament cu utrogestan, si mi-a spus ca daca totusi e sarcina, mi-l boteaza ea.Deci....
Roxana
22+
Cleomoni spune:
Roxana nu te ingrijora mama ca si eu sunt in aceeasi oala, tot in jur de 9kg, daca ma cantaresc dimineata sunt doar 7kg, dc ma cantaresc seara sunt 9kg asa ca nu stiu ce ma mai asteapta ca deja ma ridic greu, ce o sa fie mai incolo pe la 8,9 luni?
Pupici si la copii si mamicai
roxana c. spune:
Cleomoni, doar noi mai bantuim pe aici?
Pe restul v-a inmuiat caldura?![]()
Ma bucuram ca luasem doar 4-5 kg, iar dupa aia am inceput sa iau cu viteza luminii....ma asteptam, asa mi s-a intamplat si la celelalte sarcini, dar parca speram sa nu mai fie la fel
Ma bate gandul sa plecam la munte prin septembrie, pana incep scolile, dar nu stiu unde, oricum prin apropiere, dar Sinaia, Busteni....etc parca nu vreau, la Bran am fost anul trecut si pleaca si fii-mea in tabara pe 31 iulie, in alta parte unde ? Eventual prin Moldova, sa ma duc la neamuri in Bacau si de acolo undeva la munte...habar n-am. Dar parca-i prea departe.
Voi stiti pe undeva aproape, ieftin, conditii bune, etc?
Roxana
22+
dolores spune:
pentru ca am modificat mesajul. ai si tu aceasta optiune in bara unde se afla iconitza de PM..e si o iconitza de editat...
quote:
Originally posted by roxana c.
Am mai descoperit ceva : de ce la mine, la Dolores si la Mirona (din cele care au scris pe ultima pagina) le apare in partea de jos a mesajului "editat de:....", iar la celelalte nu?
Ca sa vedeti de ce-mi arde mie acum!
Roxana22+
dolores
21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti