Tort Richard
Raspunsuri - Pagina 3
papadie spune:
well done:-)
Iaka partea 1 si partea 2-a.
Pin la urma l-am facut tort:-) F. mistok blatul!!!
adi saruminaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Balbina spune:
Papadie, zici ca esti iepurasul Duracell, ai facut la bunatati in ultimul timp, bravo! Tortul arata splendid, pare asa de maaaaare, va descurcati sa-l mincati, n-aveti nevoie de ajutor?
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze
papadie spune:
Natalitzo ca orice minune si tortu asta a durat trei zile. Data aviatoare te chem la festin!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
CRISMIR spune:
ADI am facut azi tortul si sunt asa nervoasa...nu mi-a iesit crema......si asa de bune sunt foile,mi-au iesit super...mama masii de crema,e din cauza la frisca,ca aici e tare ciudata...abia am gasit lichida si scrie ca e pasteurizata,oare de aia sa nu-mi fi iesit?...nu se intareste nici cum....ufffff,sunt un car de nervi...dar am sa fac alta crema si sa vad ce-o iesii...va anunt deseara...oricum cred ca era super bun,foile sunt super!!!
,pe mai tarziu!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
papadie spune:
auzi pune o lingura de smantana din aia fff groasa si o lingurita de zahar in smantana lichida de frisca! mie mi se face batz asa.
succese!
adi69 spune:
Mirela,n-are voie sa nu iasa crema.Ce fel de frisca ziceai c-ai pus?
Eu folosesc smantana lichida cu 32% grasimi,si mi-a iesit de fiecare data.Cat ai tinut-o la frigider?
Mai las-o la rece si bate-o din nou maine dimineata,pregateste si doua trei plicuri de intaritor de frisca,desi nu ar trebui sa fie nevoie daca smantana are 32% grasimi.
Sau poate ai scapat-o putin in fiert?Ea trebuie doar incalzita,nu fiarta,ca se coaguleaza proteinele din lapte si nu stiu daca se mai spumeaza..
Zi-mi ce ai facut..astept
Adriana
papa-bun
CRISMIR spune:
ADI si PAPA pt ajutor...dar pana la urma a iesit,fara sa mai adaug nimic...am lasat-o la rece mai mult,cam 3 ore...eu dupa 1 ora vroiam sa iasa...e ok, esuper buna...dar am o mica reclamatie,e asa de amarrrr...adica eu chiar am pus ciocolata amaruie si e foarte amar pt gustul meu...insa e super bun pt cine papa asa,de ex. pt al meu sot...el e tare fericit!!!...adica mie sincer imi place mai mult "tortul de ciocolata" ,reteta ailalta...sitit ce am sa fac data viitoare,am sa fac blatul asta ca e super bun si crema de la alalalt...vom vedea ce-o fi...oricum a iesit pana la urma si e minunat!!...am si poze cu el...a,si era sa uit,eu am copt doar 2 foi ca nu am avut altfel spatiu...ma rog m-am tot precipitat eu pe acolo,data viitoare voi sti mai bine...e ok si asa,nu?!
Poze cu tortul sunt la casuta sus,in ultimul album..m-am uitat peste el acuma si ma gandeam ca nu am fost inspirata cu decoratul,hmmmm...mai am de invatat
fetelor ,pe mai tarziu!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
adi69 spune:
Pai daca-ti pare amara crema,pune ciocolata de lapte sau pune doar 300 gr cioc la 500 de frisca.
In rest ,foarte frumos,si la cat mai multe..si astept sa-mi spui cum a iesit tort cu blat de richard si crema de la cioco..
Adriana
papa-bun
aime spune:
Adriana, intrebare , ca sa fac prajitura derivata din tort Richard...deci fac cantitatile pe jumate si mai adaug o mana de nuci si coc ca fiind blat in tava? Ca eu n-am inteles
aime si Vladimir
adi69 spune:
quote:
Originally posted by aime
Adriana, intrebare , ca sa fac prajitura derivata din tort Richard...deci fac cantitatile pe jumate si mai adaug o mana de nuci si coc ca fiind blat in tava? Ca eu n-am inteles
aime si Vladimir
Exact asa cum ai inteles... cantitatile pe jumatate si mai adaugi o mana de nuci(sau alune) si la blat si la crema..
Adriana
papa-bun