Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MONICA intra pe LINK,URI CATRE SUBIECTE FIERBINTI,da la TESTE DE OVULATIE...si gasesti acolo MAYBEBABY.

citeste acolo toate discutiile fetelor despre acest microscop.
fii atenta ca este influentat de cantitatea de sare pe care o mananci...si,da trebuie facut in fiecare zi.

multa bafta iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

oanabbb,acum o sa intru ,ca deja sunt obosita de atita doc.Tu cum mai te simti,am vazut ca ai avut o dereglare mare ,lasa ca o sa vina si pentru noi,sa speram.MONI
merci.

Mergi la inceput

nu e deocamdata asa mare......azi z 33,cm 32.
maine fac un test sa vad exact ce se intampla.atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

oanabbb,doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun.
m-am doc.de acolo de mai multe ori si din acest motiv l-am cumparat si eu dar oare sa fie o vrajeala cum zic fetele,nu stiu ce sa cred ca sotul era asa de nervos si simpatic tot odata ,zicea ca ce jucarie e si asta,ca nu arata nimic...nu-i bun hai sa-l ducem inapoi la mag.Aici a costat 15$,nu prea mult dar daca nu-i de treaba chiar ca-l arunc.
si eu am avut asa o dereglare luna iunie,pina in ziua 35,sper la tine sa fie cu noroc.
sa ai o zi buna,MONI

Mergi la inceput

la noi costa in jur de 50 dolari.

nu l.am folosit...dar daca observi cresterea treptata a ferigii,si ajunge sa.ti arate pana la urma si feriga...rau n.are ce sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oana nu te panica! Maine dimineata sunt cu okii sa vad ce rez da ultimul test din oras

Catty sa stii ca si durerea de cap poate fi semn de sarcina. Eu tare am mai avut dureri de cap in primele luni de sarcina...Doamne ajuta sa fie bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

catty, piccaflor, bubuleana, felicia: multumesc mult. Tocmai mi-am cumparat 3 teste, diferite toate intre ele, si o sa trag la sorti sa vad pe care il fac maine (sau poate poimaine).

oanabbb: tinem pumnii pt. ultimul test din oras, da? Maine dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

a, sa nu uit, azi dupa-amiaza aveam TB 37,9. Cea mai mare avuta vreodata. si nu cred ca era de la temp. de afara

Mergi la inceput

LAURA primu lucru cum aflu ceva...intru si va zic....
hi hi daca ar stii barbatu.meu ce ma mai agit io,si ce de teste..
si ca oricum voua v.as spun primele...ca pt. el tre sa pregatesc ceva mai special......

Mergi la inceput

uite asa sunt and ma gandesc la tine,TABI

sunt asa fericita!

si eu am avut azi37,4!da tu ai ceva simptome?

Mergi la inceput