Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Nu stiu ce se intampla cu mine. Am inceput sa citesc cate ceva pe internet si am ametit rau de tot. Cred ca o sa ma intind pe canapeaua din birou ca sa ma linistesc un pic. Oricum nu am patit pana acum sa ametesc citind ceva la calculator.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oana: draguta, mai fa un clear blue maine dim! e posibil sa fi fost prea devreme in z30...hai ca poate ai avut ovulatia mai tarziu

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BUBULE,ajutor....detin ultimul clerablue din oras si nu ma pot abtine sa.l fac acu!AJUTOOOOOR!

mai bine ar fi sa.l fac dimineata,nu?acuma sincer...ca nu mai am de unde sa iau altul si asa taaaare greu am facut rost de el.am trimis pe altcineva sa mi.l cumpere......

Mergi la inceput

uitai sa pun si emoticonu...ca sa ma credeti!

Mergi la inceput

oana: rabdare pana maine dim!!! desi diferenta prea mare intre azi si maine dim nu ar fi daca ar fi sa fie ceva s-ar vedea si acum...dar mai sigur e maine dim!

bubuleana

Mergi la inceput

asa zici,nu?

ok,hai,treaca de la mine...il fac maine cum zii tu!

tare nu mai am rabdare...ziceam ca nu mai fac,ca nu mai am nevoie...dar acu ca l.am achizitionat...nu mai am rabdare.!
dar stau cumincioara,atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Picca, si daca butoiul e plin cu apa rece? Nu-ti vine sa te ascunzi in el?
Oana, asa sa faci! Ai rabdare! Eu tin pumnii ! Idem pt Tabi ,Catty si Liana!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Lianaaa: ce-ai facut?? au venit uratzii?? ce-i cu tine scumpa? spuneai ca mai sunt 2 zile si ne-ai lasat in aer...hai nu ne tine pe jar...tin pumnii

Tabi: maine mai faci inca unul? tin pumnii!!

catty: sper ca acum vei sta mai mult cu noi daca ai net non-stop...sper sa fie bebe in burtik ta

oana: te astept cu un rezultat pozitiv maine dimineata

bubuleana

Mergi la inceput

BUBULEANA...slabe sanse.
dar saptamana asta avem un motiv mare de bucurie...TABI...

eu nu ma simt ,iti dai seama ca in sufletul meu ma gandesc doar la cum ar fi daca as fi...
ce sa zic...poate............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

fetelor dragi si bunemi-am cumparat acel micut microscop pt. ov. care il scap printre degete.Eu mare lucru inca nu am vazut sunt in Z8 dupa CM.sa vedem oare apare feriguta aceea mai tirziu...sper
Oare m-ar ajuta mai mult sa stiu cind sa prestez ca deja parca imi pierd rabdarea cu toate.
Va intreb,daca in fiecare zi trebuie sa pun saliva si sa ma binoclez acolo? Doamne ce trebuie sa mai fac...?
va pup<MONI

Mergi la inceput