Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Dragele mele, scuze pentru intarzierea cu care va scriu, dar de vineri de cand am venit acasa parca am intrat intr-o alta lume...una frumoasa-frumoasa, al carei centrul este piticelul nostru mic si scump! Sunt foarte obosita, prima noapte cu ea acasa nu am dormit deloc, ii pendeam fiecare respiratie, fiecare scancet, ba mi se parea ca e racita, ba ca doarme, ba ca nu doarme...inca incercam sa ne obisnuim, iar tati...nici nu am cuvinte sa va explic! Va multumesc la toate pentru mesaje si urari si va astept si pe voi in aceasta lume frumoasa-frumoasa!

Alexia, mamica lui Eileen

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Alexia27: scuza-ma, dar luata cu problemele mele am uitat sa te felicit si sa va urez o viata frumoasa, linistita si implinita in 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

va pup,fete dragi!

la mine situiatia e cam aiurea.
adik......z34.....temp.37,0

cm.32z.probabil am o dereglare de toata frumusetea,nu am nici un simptom ca ar veni cm,si am clearblue negativ in z 30.

astept acum sa soseasca,pt ca dupa ani de amenoree si dereglari,ma bucuram si eu ca in sfarsit s.a reglat,si cand colo........

TABI eu sunt sigura ca e bb,iti tin pumnii si ma rog pt. tine,..
aaaaa,nici la mine in oras nu se face test de sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dragele mele,
ALEXIA sa iti traiasca bebelusa si sa te bucuri de ea. Te cred si eu ca esti in alta lume.
MONICA B si CARRA 80 sa aveti sarcina usoara si bebici sanatosi.
Fetelor, eu am venit din concediu de saptamana trecuta si am intrat in priza la munca.
Desi v-am spus ca nu ma mai stresez in legatura cu bebe, haideti sa va spun cum a fost luna asta. Ovulatia in ziua 14 (adica penultima zi de concediu), cu durere clara la ovarul stang, pt ca daca nu ma durea nici nu imi dadeam seama ce zi este. Prestat la greu in concediu si dupa venirea acasa. De dimineata ma doare ovarul stang de mor, nici nu pot sta bine in fund. Sanii sunt destul de moi si au inceput sa ma doara, si cred ca cel mai tarziu lunea viitoare am musafiri. Eu sper sa nu, dar cine stie. Oricum nu vreau sa imi fac sperante.
TABI, stai linistita si o sa vezi ca va fi bebe.
De acum inainte o sa fiu activa pe forum pt ca ne-am reinnoit abonamentul la internet si acum este non-stop.
Va pup pe toate si intru mai tarziu.

AAAAAAAAA ca era sa uit. Va rog sa fugiti de langa butoi ca daca nu va dau bataita. Bine?

catalina

Mergi la inceput

Haideti sa va mai intreb ceva.
Saptamana trecuta, joi parca, vorbeam la telefon si s-a rupt scaunul sub mine. Nu avea nimic, era nou. Am intrebat pe unele matusi mai in varsta dar mi-au spus ca nu stiu. Am cautat si pe internet si nu am gasit nimic.
Ce o insemna asta?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Tabitha si Liana pumnii mei sint strinsi pt voi si sper ca Dumnezeu sa-mi asculte rugamintea si sa fiti ...
Adelamaria si Felicia mai fete scumpe,voi chiar vreti sa stati in butoi pe caldura asta?...pai nu-i pacat?....zimbiti chiar si atunci cind vi se pare ca n-aveti motive s-o faceti,inconjurati-va de persoane care va transmit energie pozitiva...si bucurati-va din plin de fiecare zi, chiar daca uneori lucrurile nu ies asa cum v-ati fi dorit...
Avem toate in comun acelasi vis ...haideti sa luptam pt el cu zimbetul pe buze si cu inima plina de optimism...
Catty iubita poate o iei si tu pe urma lui Ingeras dupa atita prestat in concediu ...Bafta!

Pupici pt toata lumea

Mergi la inceput

Piccaflor, as vrea eu, dar numai Dumnezeu stie daca e de bine sau nu.
Oricum ma jeneaza rau de tot ovarul stang. Si de racit nu am racit, dar cine stie ce o fi?
Oricum de vreo saptamana am niste migrene de imi vine sa mor. Dupa ora 12 incepe sa ma doara capul si nu imi trece decat seara dupa ce ma bag in pat. Nu e de la oboseala ca inca mai am forte proaspete din concediu.

catalina

Mergi la inceput

Alexia27 te felicit inca o data pt micuta ta comoara,Eileen ...sper ca intr-o zi sa pot trai si eu emotiile pe care le traiesti tu acum,in acea lume frumoasa frumosa ...

Mergi la inceput

Catty eu as indrazni sa sper ca durerea de ovar poate fi semn de implantare a embrionului...zic si eu...si mai ales sper alaturi de tine ...

Mergi la inceput

Picca, dupa cate teste negative am vazut la viata mea, incat este frica sa sper. Oricum poate ca va fi de bine. Inainte mi se spunea ca nu pot ramane insarcinata pt ca sunt prea grasa, asa ca am dat jos 25 de kg in 4 luni. Acum incerc sa ajung la greutatea de acum 7 ani si mai am de dat jos 7-8 kg, dar daca ar fi sa fie bebe nu mi-ar pasa ca peste cateva luni o sa o iau de la capat cu slabitul.
Poate sora mea va avea gura aurita. A ras de mine ca incep acum sa arat ca o missa si ca o sa imi para rau daca ne intoarcem 3 din concediu.

catalina

Mergi la inceput