Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

tot dupa.amiaza,si eu.....ca doar nu dim. sa prind io asa temp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

oanabbb: Nu am nici un simptom, absolut nimic. Ma uit la sani, nimic mai inschis la culoare, nimic mai sensibil, sunt perfect normala, de aceea stau in dubii daca sa zic ca sunt sau nu. Eu tind spre nu, dar stiu ca ma bateti, asa ca nu mai zic nimic. Singura chestie mai ciudata putin e TB luata seara, care e destul de mare. TB luata dimineata este normala pt. perioada de dinainte de ciclu. asa ca nu stiu ce sa cred. Astept vesti bune dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

TABI eu inainte de cm aveam niste dureri de sani cumplite.
si acu sunt atat de nedurerosi si de normali.....am avut ceva dureri in z 24,25...si gata.

da pe tine sa nu te aud vorbind prostii...AM ZIS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tabi si la tine "suna" bine de tot: sigur e bebe Cand ziceai ca faci un test, ceva?

Maine la prima ora sunt pe calc sa vad ce-i si cum

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, am decis sa nu fac test azi, ca e marti si sunt trei ceasuri rele. In schimb TB dimineata - 37,1. Mai avem putintica rabdare pana maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata fetelor,
In primul rand vreau sa va multumesc pt gandurile bune si pt primirea frumoasa e care mi-ati facut-o
Bubuleana, sa fii sigura ca de acum voi sta cu voi.
LauraIoana, iti multumesc mult de incurajare, dar nu stiu ce sa cred momentan.
Tabi si OanaB va tin pumnii sa iasa testele pozitive. Si eu ma uit la sani, ii pipai, ii simt durerosi si mi se pare ca au aparut niste vinisoare roz pe ei. Capul continua sa ma doara, iar aseara am avut o criza de nervi. M-a apucat din senin si m-am certat cu sotul meu pt niste nimicuri, dar asta inteleg acum ca aseara parca se darama cerul pe mine.
De dimineata, de cum m-am dat jos din pat a inceput sa ma intepe ovarul stang si sa ma doara spatele. Spatele nu mai doare dar ovarul stang ma sacaie. Nu vreau sa imi fac sperante pt ca voi fi tare dezamagita, asa ca stau cumintica si astept sa vad ce va fi.
Tabi inteleapta alegere, si eu ma faresc sa fac ceva deosebit in zilele de marti. Sa ai nervii tari si sa rezisti pana maine.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Tabi,pe mine una ma tii cu sufetul la gura pt ca imi doresc nespus de mult sa fii insarcinata;o meriti din plin iar eu ma rog din suflet sa se intample cat mai repede

Catty,of draga de tine,sper sa te faci cat mai repede bine.Ma bucur ca esti din nou aici cu noi si acum sper ca,chiar nu ne mai parasesti.Ai grija de tine ,de capsor de spate si ovar.Pup dulce fata sa-i treaca toate durerile

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Melutzica, multumesc frumos. Nu, nu mai am de gand sa lipsesc nemotivat de pe forum. O sa am grija de mine si o sa vad ce se va intampla. Oricum va fi cum va vrea Dumnezeu.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Fetele, tare sunt suparata, nici nu stiu cum sa incep si cum sa ma stapanesc. Am plans ieri de n-am mai putut.
Nu sunt o fata rea, nu-mi place sa ma iau in general la harta cu nimeni, caut sa fiu cat mai rezonabila, dar ieri tot mi-am furat-o.
M-am dus ieri la dr. aveam programare la 6.15, inaintea mea intra un el si o ea. Au stat mai bine de o ora la povestit, urmatoarea eu, ma si gandeam ca o sa dea rasol de-acum ca sa recupereze timpul pierdut.
I-am pus tot teancul de analize pe masa, frumos aranjate, stiti cum este el, trebuie sa-i povestesti tot de la inceput ca nu le retine.
Din start am fost surprinsa cand mi-a spus asistenta ca n-am fisa la el, cand eu merg de aproape un an de zile la acest cabinet.
Deasupra erau dozarile mele hormonale. Le flutura superficial si-mi spune: n-ai ovulatie, nici n-ai avut si de aia nu ramai! Si nici nu vei ramane.
Ei spuneti si voi, cum poti spune asa ceva! Fara sa te uiti la toate hartiile din fata ta! Asta este verdict? Merg de un an la el, ma interneaza, imi face toate histeriile, instilatiile, si acum imi spui ca nu ovulez?!
Ii spun imposibil, am dovezi, sa frunzareasca mai incolo. S-a uitat ca la o tampita, si mi-a repetat ca nu am cum sa ovulez, ca nu stiu ce valoare era cam mare.
Eu din ultimul an am facut o gramada de ecografii, totate puse la dosar cu poze cu tot. Si in fiecare luna am ovulat. Si am fost la doctori de infertilitate la monitorizare ca sa stiu ca vorbesc pe limba mea. Si am fost si dupa ov si am facut eco si totul era ok. Sparti, cu nu stiu ce lame si urme, tot ce trebuie.
A ajuns si la rapoarte, s-a enervat cand le-a vazut, cica nu sunt concludente, sunt vechi; eu zic ba nu, sunt pana luna trecuta toate, cica nu au vazut aia bine acolo, el nu poate crede, spun intoarceti pagina, am si pozele sau filmele cum le spune acolo. Se uita plin de nervi la ele, nu stia cum sa dreaga busuiocul.
Astea toate au durat mai putin de un minut. Imi spune repede repeta dozarile ca nu sunt bune si dupa aia vii din nou la mine.
Ce sa mai repet dozarile domnu doctor, ca tot nu raman insarcinata, pot sa le fac si de 100 de ori, eu vreau sa facem luna aceasta inseminare, si intre timp le repet eu, dar nu mai stau.
Imi spune rastit ca nu-mi face nici o inseminare, ca-i prea devreme, el intra in concediu din august. Dar eu ovulez vineri, avem timp.
Mi-a spus nu! Intre timp ajunge la spermograma, oligo cu 5 mil/ml si a+b=40%.
Poftim, zice, nu ai nici cu ce face numai cu donator ai sanse, n-o sa ramai niciodata cu domnul! Am spus ca-mi cade cerul in cap. Cum poti da asa doua vesti, ca eu nu pot ramane deoarece n-am ovulatie, ier sotul nu ma poate lasa insarcinata, ce-i e 5 mil, o mil, tot nimic!
L-am intrebat si eu ce sa fac cu donatorul daca n-am ovulatie, sa-l duc acasa? Mi-a trantit analizele in Brate furios, si mi-a spus sa plec. Eu insist, nu asteptasem mai bine de o ora si mai platesc si o consultatie intreaga sa-mi spuna asa prostii si sa ma flituie.
Deja aveam o gheara in gat, deabia mai vorbeam.
Ii spun ca vreau sa fac FIV in septembrie. A facut o fata, parca eram nebuna. Zice asta nu este o decizie pe care sa o iei asa, in 5 min. Spun nu, am luat-o acum o luna, m-am interesat, am studiat, am strans banii, dati-mi drumul la FIV,spuneti-mi ce sa fac.
Aveam la mine pana si o lista de analize de la voi, numai sa mi le bifeze, sa nu piarda timp pretios cu mine scriindu-le. Iar stresat imi spune ca nu-mi face nici un FIV orice i-as spune.
Spun de ce domnu docor, daca nu ovulez, al meu n-are nimic, numai fiv-ul a ramas, nu? De ce nu vreti?
Pt ca trebuie sa mai treaca timpul, nu asa, si vreau sa stiu sigur cate sanse ai sa ramai, ca una este sa-ti spun 25% si alta 5%. Si ce-mi pasa mie de procente, si 0.1% daca am tot vreau sa-l fac, daca e sa raman raman, daca nu, pot fi si 99% sanse de reusita, ca eu tot in acel 1% ma voi incadra.
S-a ridicat in picioare a deschis usa si mi-a facut semn cu mana s-o sterg odata ca l-am plictiit destul. Sa vin in sept cu dozarile refacute, mai discutam, mai vedem...
Am plecat plangand, toata consultatia a fost max 5 min, in care mai mult eu am tras de el si am vorbit. Nici nu ne-am luat la revedere la sfarsit, eu nu puteam vorbi, dar el!
L-am respectat f mult pe acest doctor, si niciodata nu voi intelege ce i-a casunat pe mine de s-a purtat asa si cum un dr asa respectabil poate sa dea asa diagnostice din prima hartiuta fara sa citeasca tot si sa dea asa vesti pe un astfel de ton categoric! Doar nu face nimeni nimic gratis pt noi. Orice usa deschizi trebuie unsa cu bani, analize, orice b...trasa in spital costa, atunci de ce ma mai tratezi ca pe un gunoi luat de pe strada? Cum poti spune cuiva in cateva minute ca nu voi ramane ca n-am ovulatie, si chiar am, si ca numai cu donator voi avea, cand al meu are ceva gigei in punguta?
Tare necajita sunt pe rautatea lui, l-o fi enervat cea de dinainte si s-a descarcat pe mine. Eu pana la urma pe ce am platit o consultatie? Sa ma simt infect si sa plec plangand de ziceai ca maine mor?
A, am uitat, am scos atunci si eu din buzunar buletinul de la eco din acea dupa-amiaza si i l-am aratat, iar pe el la interesat cine mi-a facut-o! N-a comentat altceva, asta era important, cine a facut-o nu ce scrie in el, ca am un folicul frumos numai bun de insamantat.
Multe putea sa-mi spuna, dar n-a vrut, ok, dar nu-mi da atunci nici asa vesti radicale, bune sa te spanzuri. Si chiar nu meritam orele in care am plans cu sughituri (si acum o fac, in timp ce va povestesc).
Niciodata n-am sa mai merg la el si nici n-o sa-l mai salut vreodata, sunt destul de amarata si de batuta de soarta ca sa-si mai bata cineva joc de mine!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata! Cum am ajuns la serviciu, am intrat direct pe forum sa vad ce vesti ne dau fetele noastre dragi, Tabi si Oana! Pe Tabi o asteptam pana maine, am inteles, dar Oana?
Liana, ne pregatesti vreo surpriza?
Sherita, of, of, ce dr! Chiar m-a lasat fara cuvinte! Si eu zic ca o fi fost nervos, dar asta nu e o scuza! Nu avea nici un drept( nici moral, nici profesional) sa te trateze asa si sa faca asemenea afirmatii! Ajung sa cred ca pt unii "domni" doctori nu mai suntem fiinte umane, ci simpli "cobai", sau "obiecte "ale muncii lor.... Chiar m-ai intristat cu povestea ta... Eu zic sa incerci sa te linistesti, si apoi sa cauti alt medic, nu se poate sa fie toti asa! Cat despre inseminare luna asta, IoanaTugs zicea ca la MedLife poti face programare pt eco, poate o gasesti pe d-na dr Gherasie si iri face si inseminare! Poate te ajuta Ioana mai mult... sau celelalte fete! sa-ti mai treaca putin supararea!

Poze1Poze2

Mergi la inceput