Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Sheritra imi pare tare rau despre ce ai patit. Te rog frumos sa nu mai plangi pt ca nu merita. Oamenii care fac asa ceva sunt niste nimicuri si nu merita sa le dai atentie. Fac bani pe seama durerii si neputintei noastre de a avea copii si se simt ffffffffff bine cand isi bat joc de noi si ne pun sa aruncam cu banii in toate partile.
Daca eram in situatia ta nici nu ii plateam consultatia, sau daca era deja platita ii ceream banii inapoi pt ca a fost un porc.
Parerea mea este sa iti schimbi medicul si sa cauti pe cineva care sa te asculte si sa iti explice pe intelesul tau.
La mine unul dintre motivele pt care nu am mai vrut sa continui tratamentul pt bebe este atitudinea pe care o au fata de noi si felul in care iti arata in fata ca nu le pasa de tine.
Te rog frumos sa te calmezi si sa nu iti mai toci nervii pt orice individ nesemnificativ, bine? Si sa fugi repejor din butoi ca nu ai ce cauta acolo.
eu ca sa treaca durerea.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catty, si eu te dulce ca sa-ti treaca durerile... Daca te incalzeste cu ceva (desi nu cred) si eu m-am certat aseara cu consortul, si tot pe niste kk-turi...mai si m-a apucat taman ashea... pe la un 12, de-am facut noapte alba de nervi dupa aia amandoi. Pai cine mai putea sa doarma? Dimineata ne-am impacat chipurile, dar tot botosi eram. Ce sa-i faci, mai sunt si zile din astea, nu poate fi tot timpul lapte si miere, de asta sunt constienta...

Tabi, esti in gandurile mele si ma rog pentru tine, pui. Eu sunt sigura ca e bebe, asa ca pun deja sampania la rece

Oanabbb, valabil si pt. tine

Mel, ce mai faci tu, fata optimista?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

SHERITRA, nu mai plange draga mea. Ce nemernic de doctor! Nu stiu de ce i-a casunat asa pe tine, dar categoric nu merita sa versi lacrimi pentru el. Te rog eu, nu mai plange!

Uite, niste pentru tine.

Fii tare si optimista ca pana la urma o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Amely, stiu si eu ca nu este mereu raiul pe pamant intr-o relatie, dar sincera sa fiu nu stiu ce m-a apucat, parca era nebuna. Pe mine nebuneala m-a luat in jur de ora 23 cand orice tipat se auzea mai bine pt ca era liniste.
Oricum stau si ma gandesc, si Galina are dreptate, ca poate bebe nu vine pt ca nu suntem un cuplu in adevaratul sens al cuvantului si de asta un copil ar avea de suferit. Se apropie ziua mea si iarasi ma gandesc ca sunt nascuta de Sfintii Parinti Ioachim si Ana si ca trebuie sa port crucea, lucru pe care am de gand sa il fac.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Sheritra, fata draga: imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva. Imi imaginez cum trebuie sa fie... Poate ca a avut si el un moment naspa, l-or fi enervat cei de dinainte. In locul tau as fi facut la fel, poate totusi n-as fi platit consultatia... Ca doar nu ti-a zis nimic bun si nimic nou. Eu nu cred ceea ce a spus el. Important este sa te linistesti, sa treci peste acest moment, sa realizezi ca nu are dreptate (sunt cazuri cand a ramas cineva natural si cu mai putin de 5 mil). Insa la aceasta valoare eu tind sa cred ca aveti mai multe sanse cu IA decat natural. Din cate retin eco ai facut-o cu Cocei, nu? Incearca sa vorbesti cu ea sa-ti faca vineri inseminare. Iar daca nu vrea nici ea, ca sa nu treaca peste cuvantul lui Niculescu, poate vorbesti cu un alt medic (asta ca sa nu pierzi luna asta - de ex. Moisa, ca Bucur nu stiu daca este de gasit). Te rog sterge-ti lacrimile, lasa-l in plata Domnului, o fi avut un moment de slabiciune, daca ai decis sa nu mai mergi la el, ok, insa nu renunta la visul tau. Iti tin pumnii si vreau sa te vad zambind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Doamne, Sheri, acum am citit mesajul tau...nu-mi vine sa cred ca se mai poate intampla asa ceva, si inca de la medici cu pretentii!!! Rusinos!Abject chiar, sa speculezi asa starea unei femei care vine la tine din disperare, in niciun caz de placere! Atata superficialitate rar am intalnit. Mai ales ca stiu cand povesteai ce ovulatie spectaculoasa ai, si asta fara stimulare. Si cum sa afirmi ca (,) cu 5 milioane nu exista nici o sansa??? Pai inseamna ca a trecut degeaba prin scoala. Sunt revoltata!!! Nu am cuvinte...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Sheri ce ghinion ai avut sa dai peste un nenorocit!!! Cine e doctorul asta? Nu trebuia sa-i mai platesti nici o consultatie! Nu mai plange si fa ce stii tu ca ai de facut, dar cu alt doctor

Mi-am amintit ca are cineva o datorie: Oaaaanaaa!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

haide mai Sheri!!! pai te stiam fata luptatoare, uite ce trebuia sa-i faci doctorului: l-ai lasat sa scape asa usor???!!! si ai plecat urechea la prostiile debitate de el???!! trebuia sa-i servesti o cina , cu felul doi: + si un desert:

cine e acest "nemaipomenit" dr?? Niculescu??

hai sheri, scumpa si draga, da-l naibii de dr, vino aici cu noi te strangem bine in brate, iti dam niste pupici dulci sa prinzi forte proaspete si sa mergi imediat la alt dr. Ti-o recomand pe dr. Laura Dracea de la Giulesti - Panait Sarbu.
asteptam sa o vedem pe "sheri reloaded"

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Shery sunt revoltata, indignata, nu-mi vine sa cred.
Iti intind o manuta si iti dau o floricica. Sterge-ti lacrimile, chiar nu merita nemernicul.
Te pup dulce

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Fetelor, multumesc mult pt ce mi-ati scris, cu riscul ca ma certati dar am mai tras o tura de plans citindu-va, de data asta este ultima, inchid usa si nu ma mai intristez.
Of ce bine ca va am, incepi sa te indoiesti si de tine!
Hai sa si rad un pic: in privinta consultatiei, am iesit nauca, de obicei se plateste la el dar cum eu plecasem dea-dura, si nici el n-a strigat dupa mine dupa bani. Ajung in sala de asteptare cu o fata de spart peretii, incetasera toate discutiile, se uitau toate fetele speriate la mine, am lasat pe biroul asistentei 1 mil,adica doua de cinci sute.
M-am intors cu spatele la lume si inercam sa ma linistesc, dar de unde, plangeam intr-una (macar m-am putut stapanit in fata lui, sa nu-i dau satisfactie).
M-am dus la baie, mi-am suflat nasul, m-am spalat pe fata, si m-am intors inapoi si am luat o hartie de pe birou si am bagat-o in geanta, abia atunci imi picase si mie fisa ca de fapt pt ce platisem? Acum ca va citesc imi pare rau ca nu i-am luat pe toti.
Dar gata, ce-a fost a fost, merg maine la Cocei la Giulesti pt a doua eco, Tabi – Cocei mi-a spus ca probabil vineri o facem- atata sper sa nu-i interzica sa se mai ocupe de mine, daca-i pe’asa, ma duc la Med new life unde mi-ati spus si tot fac inseminarea.
Va pup pe toate!
Ma reloudez imediat!

Sheritra

Mergi la inceput