Azoospermie - cap 4 -
Raspunsuri - Pagina 30
miki-miki spune:
Nu mi se pare corect sa nu tina cont de preferintele noastre at cand apelam la o banca de sperma. Multe familii vor sa tina in anonimat faptul ca apeleaza la o banca. Copilul tb sa semene cat de cat cu parintii, nu? Eu si sotul meu dc vom fi nevoiti sa apelam la un donator nu vom spune la nimeni asta.
Vrembebe sunt bulversata de ceea ce a facut dr Moisa . Nu o cunosc dar multe fete nu mi-au vb frumos despre ea. Au fost barbati care au plecat traumatizati de la ea si f greu si-au mai revenit. Cum adica nu conteaza culoarea parului, a tenului sau a ochilor? Si iti spune cand esti deja pe masa ce culoare au ochii donatorului? Se pare ca suntem in tara lui Papura Voda. [v]
Miki
andrabirni spune:
Drage azoogirls,
Am intrat in posesia FSH-ului.Stupoare: 5,09....valori normale 1,3-11,08.Nu stiu ce sa mai cred.Eu zic ca sigur e o greseala, deoarece sotul meu il avea destul de ridicat.De scazut, o mai fi scazut el, dar nici chiar asa sa fie in limite normale.Saptamana care vine vrem sa il repetam la o alta clinica.Nu vreau sa ma credeti o nebuna, dar decat sa ma imbat cu apa rece, mai bine mai suflu si in iaurt.
Copilutzu, indiferent la e solutii apelam, sa ne-ajute Domnul sa reusim.
Vremebebe, un pupic dulce.
Miki, se apropie Craciunul....ti-am spus eu ca de Craciun vei termina.
Nusy, un pusi dulce.
pisix spune:
Salutare dragelor,
V-am spus ca voi avea o perioada mai aglomerata si pur si simplu nu mai apuc sa intru decat ca sa mai citesc
De la Szeget nu mi-a dat nici un raspuns asa ca le-am retrimis alaltaieri mail-ul cu rugamintea sa-mi raspunda...
Nici eu nu mai stiu ce sa fac, ma tot razgandesc, azi zic Sabyc, maine Giulesti ...
Finutul meu s-a nascut asa ca ma pregatesc febril de botez; va dati seama ca neavand bebeul la care visez mi-am rasfrant asupra lui toata dorinta de a cumpara lucruri de bb ... M-am specializat si acum stiu cam toate produsele :-)
Nu, nu au venit testele si nici rezultatetele nu au iesit ... Si le astept cu infrigurare pt ca am vrea macar biopsia sa o facem mai repede, sa stim cum stam
Va doresc si voua bafta (la teste, la programari) !
PisiX
miki-miki spune:
Azoogirls, o sa deschid un nou capitol aici care sper sa fie cu noroc pt noi.
Andra repetati analiza la un laborator bun in Buc. La bios parca spuneau fetele ce e bine sau cum recomanda d-na dr Cocei la Med Life. Mai intreaba si tu unde ar fi bine sa analiza.
Pisix sa-ti traiasca finutul si sa te bucuri de clipele acestea care sunt unice.
Miki