Azoospermie - cap 4 -
Raspunsuri - Pagina 29
pisix spune:
Buna dragi azoo girls,
Scuze ca n-am mai dat "semnale" dar sunt cam prinsa in de toate (m-am apucat de renovari simultane in doua locatii diferite si numai dupa gresii/faiante/baterii/lavoare/etc ma mai uit zilele astea).
Noi suntem ok, parca mai optimisti si mai increzatori in ultima vreme... Sincer citesc tot mai mult la FIV ca incerc si eu sa invat ce ma asteapta si nu prea reusesc sa ma hotarasc ce voi face (Sabycc vs Giulesti). Mai nou, am inceput sa ne gandim tot mai mult la o biopsie testiculara cat mai curand, ca sa vedem cum stam. Poate chiar la inceputul lunii decembrie...
Pana una-alta, asteptam rezultatele la testele noi facute de sotul meu (dr. Matei incearca totusi sa vada daca azoo a fost provocata de vreo infectie sau ceva), plus ca asteptam mult-promisele teste biochimice de sperma de care ne tot spune d-na dr.
Probabil ca daca si acelea vor fi relevante ne va da un sut spre biopsie.
Va astept si pe voi cu un mesaj ceva sa-mi mai spuneti daca aveti noutati sau macar prin ce ape va mai scaldati.
Va pup !
P.S. : finutul meu este pe cale sa se nasca ... Poate la noapte sau maine !
andrabirni spune:
Pisix,
Noi suntem inca pe tratament naturist.Saptamana trecuta am repetat FSH sotului si sper ca azi sa intram in posesia rezultatului.In functie derezultat, ne vom da seama cam pe unde suntem.Tu ce-ai mai facut?Ce rezultate ai mai obtinut?Au venit noile teste din Franta?
Pupici pt toate fetele.
Miki, un pupi dulce.
miki-miki spune:
Buna fetelor! La mine nimic nou pt ca sotul e plecat si nu stiu dc sa fac programare si pt ce data. Eu acum oscilez intre FIV la Szeged si FIV la Giulesti. La Szeged costa cam cat la Giulesti dar mai tb sa platesc biopsia testiculara care la Giulesti nu se plateste si inca nu am aflat dc au banca de sperma la care sa apelez in cazul in care nu se gaseste nimic la biopsie. La Szeged am vazut ca au tratamente de stimulare mai usoare iar rezultatele bune sunt mai multe. Spunea o fata la "FIV in Ungaria" ca anul trecut au fost 2 fete cu doar un embrion transferat si s-a prins. Inconvenientul este limba dar ne descurcam noi pana la urma.
Pisix s-a nascut finutul? Cred ca da dc nu mai intri pe aici. Ti-a raspuns dr de la Szeged la mail?
Andra
Miki
vrembebe spune:
multumesc fetelor de toate informatiile! mi-a luat ceva pana am reusit sa citesc ce ati scris (de asta nu am mai dat nici un semn de viata).
noi am fost din start la dr. bucur(ea) care dupa ce a vazut spermogramele ne-a trimis la dr. bucur (el, sotul ei si urolog pe deasupra). daca de ea am fost cat de cat multumiti (dar nu ne-a dat pe spate, e tot timpul foarte ocupata si cu o graza de pacienti si de fiecare data trebuie sa-i repeti povestea pt ca nu te tine mine, cel putin pe mine nu m-a tinut minte), de el nu am fost absolu deloc incantati. dupa ce a vazut fsh-ul marit a dat verdictul: IAD sau adoptie. socul a fost foarte mare, dar nu a facut nici un fel de analiza (ne dusesem la el cu toat enalizele hormonale si genetice facut si cu exceptia fsh-ului marit totul e ok).
asa ca nu am mai fost la alti dr (isteti, nu?) si am trecut la IAD. primele 2 nu au reusit, pe 07.11. a fost a treia. dupa ce am inceput sa citesc ce ati scriu voi chiar stateam si ma intrebam daca chiar vreau ca al treilea IAD sa aibe sau nu succes.....sentimentele aunt impartite. pe de-o parte vrem bebe, pe de alta parte cand am vazut ca exista tratamente pt un fsh marit, parca vrem un bebeu al amandurora, nu numai al meu....
oricum in cateva zile vom afla daca IAD-ul a reusit sau nu si chiar daca va fi unul reusit (va fi si asta o bucurie) suntem decisi sa incercam sa mai avem unul, al nostru....
multumesc ca sunteti, chiar daca de cele mai multe ori cand va citesc ma apuca bocitul
copilutzu spune:
Am intrat sa salut fetele bataioase!!!!
Azi m-am programat ptr eco. monitorizare . Am avut ...ceva emotii ptr. ca imi raspundea robotul cu "post telefonic deranjat temporar..."
Am intrat disperata pe DC sa vad daca gasesc alt nr. de tel. si daca am vazut ca este acelasi am mai sunat o data si am reusit sa ma programez.
mickilina Dumnezeu sa te indrume unde este mai bine , ptr. voi.
Andrabirni pup fata!!!
Pisuleeeee , ce mai faci ??? Cu fundatia ce ai mai facut??? Dar finutzuuu???
Pup tooooooate fetele !!!
WEEK-END SUPERB !!!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
vrembebe spune:
am uitat sa va spu. IAD-ile le-am facut la giulesti cu dr bucur (ea) iar la primele 2 sperma a fost preparata ce dr (daca poate fi numita astfel) moisa (matura ii mai lipseste, in rest are toate calitatile pt o cotoroanta). la a 3-a nu era moisa, spre fericirea mea, asa ca sperma a fost preparat de o dn a carui nume nu l-am retinut, oricum era bioloaga si care mi s-a purat super faina. a avut grija sa explice ce si cum. cee e rau e ca la giulesti moisa se ocupa de banca de sperma. nu te intreaba si nici nu iti zice care sunt calitatile anonimilor..... ceea ce stiu e ca marea majoritate a donatorilor sunt studenti si ca nu sunt tigani. atat ni s-a spuns. moisa l-a vazut pe sotul meu care e brunet cu ochi albastri, iar la prima inseminare mi-a zis ca donatorul are ochi albastri da e blod, si asta cand eram pe masa si mi se facea inseminarea....
a doua oara l-a ales saten si grupa de sange care am vrut-o, iar a 3-a oara nu a mai fost iar bioloaga, mi-a spus foarte sincer ca nu prea conteaza chiar asa mult ce culare are parul sau ochii, important e ca gigeii donatorului sa fie de calitate. asta este IAD la giulesti. dupa fiecare iad am aceleasi semtinemte. pe de o parte vreau sa se prinda, pe de alta parte mi-e o frica de moarte ca o sa se prinda si cine stie cu cine o sa semene copilul.....
gata, m-am racorit si mersi ca m-ati "ascultat"
copilutzu spune:
Offf..vrembebe cand am citit ce ai scris mi-au dat lacrimile....Offf...de ce trebuie sa trecem prin asa ceva???
O sa te urmez si eu cu IAD la Giulesti!!! Si sincer nici nu ma mai gandesc la nimic ...decat la puiutz....sa se prinda , sa creasca, si sa infloreasca!!
A treia inseminare cred ca ai facut-o cu dr. Cocei. (era blonda , si cu parul strans in coada??)
Iti doresc din toooata inimioara mea sa reusesti de data aceasta si sa vina Mos Craciun cu testul pozitiv!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
cris.do spune:
Va salut pe toate si va citesc in fiecare zi chiar daca nu scriu tot timpul. Eu cred ca nu exista nimic mai frumos decat sa fii mama, si IAD ori IAS rezultatul este acelasi: o comoara mica pe care toata familia o va iubi! Cel mai bun exemplu este d-na Iliescu care nu a contribuit decat cu faptul ca purtat-o in pantece pe micuta, dar care acum este o mamica fericita si nu mai conteaza cine sunt donatorii. Dragostea fetitei pentru mama ei se vede si la fel si dragostea dansei pt. micuta, deci nu va mai ganditi decat la faptul ca peste un timp o sa va stige cineva "mama", cineva care a crescut in burtica voastra! Va doresc numai bine si sa va indepliniti toate dorintele!