Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Maraki Eu pun lapte praf.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bey! Liniste, linistie! Dar cata liniste?!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

E ultima seara cu net la Artelecom.
Abia de la 1 august ne instaleaza netul Astralul, deci nu ma dati pierduta, asta-i motivul pentru care pana atunci nu mai apar.
Am mai completat situl cu ceva noutati, ca sa nu ramana prea multa vreme neactualizat.
Astept pana atunci poze de la mamici.

Iata ca am adaugat si eu cateva filmulete cu Roxana:

http://www.dropshots.com/danae

(toate sunt facute astazi, ultima e chiar in seara asta: cum se juca ea cu o biata punga in care a si reusit sa intre cu ambele picioruse, foarte fericita de fasaiala obtinuta )

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cuscra- eu pun lapte pasteurizat la toate piureurile care le fac,fie doar de legume,fie si cu carne,azi a papatleguemcu galbenus de ou si lapte pasteurizat, ca asta aici nu au altfel
ANAs-mersi pt retzeta de pilaf, ii fac si eu maine,azi dupa amiaza are fructe cu cereale, adica mango cu suc de mandarian si 2 masuri de cereale sa se lege,ca prea suc nu ii place.
DanaEne-a mtrimsi si eu ceva poze,mersi frumos dcel potzi pune.
Am culcat purcelul de amiaza ici si treb sa termin conta, ca altfel ma ..Dragos, el nu stie ca nu e usor cuun bebe ca fii-mea, noroc cu tata ca mai pot merge si eu la banca sau sa trag ziua un pui de somn.
Oana-insanatosire rapida!
Moni-ce faci?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai eu as face galagie,dar n-am cu ce...
N-am noutati prea interesante....
Doar ca in loc de conta,am nimerit la ... strand De pe la 17 pana la 21 ... Eu m-am balacit un pic,ca apa era cam rece si plina de puhoi de pruncalai ce se jucau cu mingile Au venit puhoi de prunci sportivi cred ... in haite,sau i-au adus de la Casele de copii??? Habar n-am, dar n-am mai nimerit asa ceva
In schimb am luat odrasla in bratze si ne-am pus pe marginea bazinului pentru copii,unde s-a uitat ca hipnotizata la ei,am si bagat-o pana la genunchi in apa,de cateva ori ... Mai mult nu,ca nu era calda,doar dezmortita.Desi cred ca tare ar fi vrut.Si era cea mai mititica,doar ea in pampers (totusi la cat e de kk cioasa )si palariuta de soare ...ca a venit una s-o vada tocmai din bazinul celalalt,cica de acolo a remarcat-o,de la distanta Deja m-am obisnuit cu refrenul "uite ce bebe mic" (si saltaretz).Evident nu a ratat ocazia sa arate - pe patura - ultima schema din dotare,de radeau aia cand treceau prin zona.A si papat ca hapleaa pe acolo piure de legume (facut de mami) si de la Nestle piure de mar,banana si piersica. Cand ii place papa cu "hama ahama" ,cand nu .. cu "mbaaa mbaaaa" ... In rest a fost cuminte,a si dormit.
Uitam sa va zic ... rad eu rad de pozitia aia,dar chestia mai jalnica e ca a inceput s-o practice ... in carucior Va dati seama cum se uita lumea pe strada la noi ... cu bebe in carucior .. in patru labe,balanganindu-se inainte si inapoi
A facut schema de vreo trei ori azi ,asa de iute ca n-am apucat s-o oprim si dupa aia nu mai stiam cum s-o intoarcem mai repede la loc,pana n-o vede prea multa lume Hai ca cu cracii in sus in carucior ne-am obisnuit,dar...chiar pe burta? ? ?
Oare ce urmeaza?
Si ca o tolomaca ce sunt,n-am dus niciodata cu noi pe strand aparatul foto ,nu mi-a tecut prin neuron

Altii la rand cu raportul!
Bebeii bolnaviori cum sunt???

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu!
am fost la bapcin! ultima transa pana la un an:) si suntem cei mai grozavi si mai extraordinari din parcare: doua injectii si abia d ene-am strambat la nenea doctorul:) si ne-am plimbat azi si cu caruciorul cel nou (quicksmartyoupa-la). sta saracu bruno un pic adunat, da se invata el in fundel, si-atunci sa te tii vizite in urbe:))

fetele, mamici de baieti, ce faceti voi cu macaronica lor? ii decalotati au ba? asta e o vesnica dilema... pediatrii aici zic categoric: nu. azi l-o fortat un pic pe bruno, nu nush ce, dar m-a sfatuit sa nu il bazai ca va veni vremea sa-si descopere bijuteria singur si o sa traga de ea destul:)))

felicitari pentru dintisor si pt primii pasi, si pt primele incercari de stat pe talpite, pt spanacul care nu aluneca pe gat si orezul buclucas:)) si pt toate realizarile care ne fac sa ne simtitm cu adevarat implinite:)

muuuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Denisa, acum descarc pozele Emmei, le prelucrez si le transfer pe site.
pustoaica !
(Chiar zilele trecute ma gandeam la voi, cand a primit Oana mea o veioza cu Winnie, preferatul tau).

Miri, l-am trecut si pe Bruno pe site.
Da click pe poza lui si vezi daca-s ok pozele.
(probabil ca nu, tocmai de aceea te rog sa-mi trimit tu modificarile).
A ! Felicitari pentru caruciorul cel nou.

Monica, cum sa uiti ma aparatul foto ????

Mergi la inceput

Ah, mai vroiam sa va spun ca pe site am adaugat la CONTACT (undeva in dreapta) posibilitatea de a-mi trimite direct mail. Asa ca sa nu va mai chinuiti sa va amintiti mailul meu.

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

HAi sa spun si eu 2-3 vorbe ca prea fuse liniste azi dupa amiaza pe-aici.
AnaS, am vrut eu sa-ti spun si mai devreme, dar nu m-a dus neuonul necajit, harnica ai fost mama la prima ora! Si Tiberica fara frica ce facea?
Danast,ma minunez ce bebe umblat e Andrew. Cand o sa creasca mare o sa aiba cu ce se lauda!
Dana, hai ca pana pe 1 August nu e asa mult! Tocmai ma uitam pe net si la prognoza pe 15 zile, pe nu stiu ce site, arata tot canicula si nici urma de ploaie pana pe 3 August. PAi murim. Asa ca zic si eu ca nu tine asa mult. Deci nici tu nu lipsesti mult! TE asteptam cu drag inapoi. VAzut Roxanica frumoasa.
Moni, chiulangioaco! Strand va trebuie voua? Cu asta va ocupati voi seara. Aha. Fain. SI Dia in 4 labe in carutz? Dragutz. Io am incercat figura, dar numai prin parc, doar doar mi-o sta matza in carutz chiar si daca e sa fie in 4 labe. Din pacate in carut nu se poate rostogoli sau deplasa. Asa ca e degeaba.
Denisa, sa cumparati si sa stapaniti sanatosi cabana pe malul lacului. Frumos! S-o tineti pe Emma la aer curat. Cu laptele, chiar si in Romania tot ce gasesti in magazine, e pasteurizat, daca nu cumva si UHT. Numai prin piata sau pe la tarani ce mai gasesti laptele "natur".
Miri, Bruxelles, vazusem si inainte. Am o prietena tare buna acolo. MAi stiti Romani acolo? Sper sa treaca Bruno cu bine peste vaccin, ca pana la un an mai e!
Ana mea, presteaza tot 3 kk pe zi, dar macar mananca acceptabil, e vesela si foarte agitata. Noaptea iar se scoala din ora in ora-cred ca am mai spus asta, asa ca sorry (Mirela, ca si pe tine te chinuie Dani, dar tu mai si muncesti). Noi maine seara plecam la munte, in Bran, daca tot e atat de cald pe cat se anunta. DAr Duminica, ne reintoarcem pe baricade in Bucurestiul nostru drag si incins.
toate fetele si bebeii dragi.

P.S. Eu de cand am copil mic, parca sunt drogata. MA uit pe strada la toti copiii, de parca ash vedea nu stiu ce minuni (si sunt minuni!). NU mai zic de pozele si filmuletele pe care le puneti pe net! Nu ma mai satur. Acum imi dau seama, ca pana nu ai un copil nici nu poti sa-ti imaginezi ce inseamna!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA am vazut-o pe Roxana ,de acu sa mai pui si alte filme! Si apropo de site e fain,dar nu stiu cum la lunile 3 si 4 parca, Diana a devenit si mai silueta decat e Au iesit subtiate
Cu poza de la 6 luni - n-am apucat sa-i fac una faina,e tot incruntata la aparat (de la blitz),cu degetele in gura sau tavalita pe jos ,cu capul intr-o parte sau alta ... nu sta o clipa locului sa-i fac si eu o poza ca lumea
Anoooo acu disparusi tu?

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput