Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA multi ani sarbatoritilor de azi!
Toanca, eu i-am dat Anei spanac cu cartof de la Hipp. Yammmy. Si Huggies sunt foarte buni. Noi suntem tare multumiti de ei.
Astery, felicitari Razvanelului pentru dintisor!
Giova, super MArcolino. Mare si sanatos!
toate fetele si bebeii.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna fetele.
LA multi ani sarbatoritilor de azi!
Bee- ce mortala e ANa-pupicei dulci!
Anas-cu placere, oricand!Cuma i facut pilaful?
Astery-felicitari pt dintzisor.
MONI si CUscra- multumim, dar eu sunt usparat ca nu gasesc psicina faian la fata, dar in august o duc la innot oricum.
DANAST-da luam cabana pe 4 august, azi treb sa go la banca sa cer un credit totusi.

Merg sa ii fac papa si sa o culc. Pupciei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor multumim. Asa pasim noi in fiecare zi de cate 3-4 ori.s-a prins de schema si tot in picioare ar sta, daca ar fi dupa el.
Astery, Anas trimis reteta.
Toanca eu i-am dat din borcanas ca si Bee, dar nu-i place. asa ca am renuntat.
Auzi tu ce-i dai sa bea lui Matei din sticla cu ratusca? eu ii dau ceai si tare urata s-a facut, s-a ingalbenit si nici nu o pot curata cum trebuie cu peria. sunt depuneri de la ceai pe fund. azi merg sa-i cumpar alta, ca ma fac de ras cu ea. Plus ca a scapat-o de vreo cateva ori si a inceput sa curga pe la tetina. In oroce caz nu-i mai iau animale, ca se curata greu, cat mai simpla sa fie.
Maraki, Ralu lucreaza la telefonie mobila, Vodafone.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Dana Sper sa nu dureze prea mult pana vine Astralul!
Bee
Astery Si eu am navalit pe saraca Gio sa-mi dea reteta. Sambata ma pun pe treaba s-o incerc.
Denisa Am facut un pilaf normal in care am pus ardei gras, morcov si rosii (rosiile mai pe la sfarsit). Am pus si sare. L-am facut cam moale, nu stiu ce a fost in capul meu, dar sa stii ca a iesit bun. Alex a mancat aseara din el, doar ca si-a mai adaugat putina sare. si pe tine si pe Emma.
Toanca Lui fii-miu nu i-a placut spanacul de la Hipp. Dar...lui nu-i plac in general legumele de la borcan, asa ca nu te lua dupa noi.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Oau Danaaaa E superb site-ul!!!!!!!!! Imi plac schimbarile.

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, eu ii dau lui Mateias sa bea apa din ratusca.
Pentru ceai am alt bibe, iar pt. sucul de morcov altul;
cel putin ala in care ii dau sucu de morcov arata jalnic; s-a ingalbenit de la suc si vorba ta, ma fac de ras daca ies cu ala pe strada.
Fetele, i-am dat si eu spanac de la HIPP, dar nu i-a placut deloc;
Asa ca dr. mi-a zis sa-i fac eu in casa ca poate o sa-i placa; ca cica trebuie si din ala ca are mult fier...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Toanca trebuie, trebuie...dar daca nu le-o place ce sa facem. Sa-mi spui si mie daca papa spanac facut de tine. Sunt taaaare curioasa.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca multumesc pt. raspuns
Giova am vazut filmuletele cu Marcolino mai are putin si o i-a singur din loc, ai sa vezi Scrie reteta de praji public De Ralu stiu ca este la telefonie mobila, chiar la Vodafone unde am eu nelamuriri....dar nu vezi ca nu intra ? Mai este o fata dar am uitat cine
Fetelor nu stiu cum le dati voi sa pape la bebei fara sa fie crema, eu am pus putina zeama in crema de ciorbita si s-au strecurat si vreo 4 boabe de orez...cum a dat de ele si-a facut o scarba Agelos....nu stia cum se le scoata mai rpd din gura Sant curioasa cum o sa se obisnuiasca sa mestece, deocamdata are jumatate de dinte si inca un sfert din al doilea
Astery felicitari pt. dintisor la grasanel Al meu a plans doua seri la rand cand i-a erupt primul.
Multumesc pt. felicitari mamicilor Am rezistat cu stoicism pe balcon cat s-a balacit Agelos, acum l-am pus in patut sa doarma iar dupa-masa o sa-i fac un piure de cartofi cu pui.La ciorbita i-am pus un galbenus intreg dar nu a mancat tot ce a fost in castronel.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Maraki Eu pilaful i l-am pasat cu furculita, dar nu a avut probleme. Si acum la masa de fructe, ramasesera bucatele mai mari de pepene si banana, dar...nu are nici cea mai mica problema. No, cine stie ce i se pare ingerasului tau asa de ciudat. Las' ca o sa-i treaca.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anasebe, spunea socrosenia ca are o nepoata care pana la 3 ani i-a dat lu` fii-su mancare blenduita Cum simtea bucatele cum vomita de scarba! Doamne fereste, o sa incep si eu sa-i dau mai putin facūta la blender.As fi vrut sa-i fac si eu pilaf cu legume lui Agelos dar ieri nu a facut kk deloc si am evitat orezul prea mult, i-am scos si banana deocamdata.Astazi a fost prima oara cand l-am tinut de manute si s-a ridicat in picioare Al meu inca nu sta bine pe toata talpa, sta mai mult pe varfuri ca balerinii Ma mai inspir si de la fetele de nov-dec cu meniul pt. bebei Acum stau si ma gandesc ce lapte sa pun la piureul de cartofi, ala praf nu este asa bun dar stiu ca nu-i face rau la stomac...voi ce lapte puneti?
Dana sper sa iti puna cat mai repede net, pupicei la fete

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput