Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE sa stii ca si eu ma holbez la toti copii mai nou...si inainte ma uitam ,dar nu chiar asa!
Si cand imi povestea Ghita cu "iesitul la agatzat" cu Diana,credeam ca mai le infloreste el,dar acu de cand ies si eu mai des cu ea,chiar vad ca "agatzam" intr-o veselie...Tot felul de persoane ,de diferite varste si sexe se opresc sa o vada si sa ne intrebe una alta (mai ales cei cu alti bebe culmea!),altii doar se holbeaza la ea,sau comenteaza din mers ... Eu cred ca e din cauza ca majoritata bebeilor asa mici ca ea,stau ca niste bebe normali in carutz,adica dorm sau stau cat de cat cuminti (cel putin eu asa am vazut pe traseu).
Ea nu ! Cu cracii in sus,da cu picioarele in carucior,zdrangane din jucarii,se intoarce, se balangane si studiaza din cap pana in picioare pe toti care trec pe langa ea,le mai zambeste unora etc.
E figura ce mai! Acu ,cum ziceam mai lipsea in patru labe sa stea in carucior si ne stie tot cartierul BEE si zici ca tie ti-ar conveni sa stea si asa? Eu n-am prea legat-o pana acum si nici acum n-o fac,mi-e mila sa o leg,ca e cald...si asa am echipat-o doar in pampers si o rochita (fara chilotei sau sandale ca are vreme de asa ceva).Azi am ridicat la carucior spatarul s stea in fund,dar s-a apucat sa tranteasca cu jucaria si cu sticla in "masutza" aia de se uita lume ala noi ,asa ca am lasat-o iute jos la loc

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai sa scriu si eu cateva randuri, acum ca bebe doarme de o ora, ciorba fierbe pe foc.
Dana e super site-ul, iar de Roxana ce sa mai zic. Imi pare rau ca nu mai ai net, dar trec repede zilele astea.
Moni te inteleg, pai pe caldura asta nici nu se poate altfel, decat la strand.Iar de noua pozitie a Dianei in carucior. Chiar ma gandeam cum poate sa se intoarca daca e legata, dar cum ai scris ca nu o legi.... . Vezi sa nu pice intr-o zi.
Astery sau Anasebe trimtimeti reteta de praji la Maraki, plizzz, ca sa nu o mai scriu eu o data. va multumesc.
Maraki si Marco s-a innecat azi, si si-a facut greata, caci i-am maruntit cu furculita piersica. dar pana la urma a mancat-o, asa ca trebuie perseverat.
In piureul de cartof eu pun lapte praf. o singura data am pus lapte obisnuit si nu l-a mancat.

Revin....

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Miri sper sa treceti cu bine peste noaptea asta. nici Marco nu a plans la vaccinul de 6 luni.
Bee ce fain ca iesiti la aer curat si racoare!
Liliana pe unde umbli de nu mai ascri nimic aici?

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio I-am trimit lui Maraki reteta.
Nu am mai reusit sa intru nici pe mess, nici pe forum, ca a venit Alex tarziu si cu o durere ingrozitoare de cap. Asa ca am stat si l-am alintat un pic. Ce sa-i fac.

Hai pupici, daca nu mai intru, va urez o noapte buna.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor va multumesc ptr. urari. sa fiti si voi sanatoase si sava bucurati de copilasii vostrii si de realizarile lor.
Giova multumesc ptr. adresa de email a Danei, cat despre iaurtul varsat pe pat e inca un pas , baiatl vrea sa manance singur asa ca watch out mami!
Tatiana multa sanatate lui Eduard sa se faca bine cat mai curand.
Multa sanatate lui bebe Jasmine sa poata sa pape sa treaca rosu in gat.
Toanca, eu i-am dat spanac lui David amestecat cu morcovsi l-a mancat bine. Poate incearca si asa.

Florinini si David (13.01.2006)
David 4 luni
Poze David
Botez David
http://www.dropshots.com/florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NEATA si la multi ani tuturor.Nu prea am avut timp sa intru deoarece am fost cam ocupata maine ne ducem toti 4 la nunta verisoarei mele si a trebuit sa facem cumparaturi.Raportez ca pt domnisoara am cumparat o rochie lunga si umflata de domnisoara de onoare si maine are si programare la coafor daca de la 9 ani mergem la coafor ca i fata cu pretentii va dati seama ce ma asteapta; iar pentru iar pentru stefanut......frac cu papion rosu si brau rosu si camasa deci deja il insor cu zestrea stamm cam nasol acum cu toate cheltuielile astea .PENTRU MINE numai conteaza cu toate ca am o rochie frumusica dar n ar tb sa papa nimic ca plesneste iar pt capul familiei clasic.Altfel suntem bine vad ca voi faceti progrese prajituri doamne ce harnicute.Am vazut poze filme dar eu nu mai striu sa pun daca ma aude ANYMONI care m am ajutat sa pun prima data precis ma injura.Vreau sa fac branzica in casa asa ca va rog frumos puneti doamnelor si voi reteta dar asa ca la prosti sa pricep si eu ceva.Hai ca m am intins ca pata de ulei vb stie ea cui .Sunt pe aici si astept ;astept astept

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cosmi 250 ml lapte se dau in clocot. Se stinge focul, se adauga 2 pastile de calciu lactic, se mai amesteca un pic si ai sa vezi ca ...gata branza. (E posibil ca dupa ce pui calciul lactic sa mai fie sa nevoie sa mai pui oala o data pe foc). Apoi lasi branza la scurs. Iti iese cam o mana de branza. Daca vrei mai multa.....e cam asa: la fiecare 120 ml lapte pui o pastila de calciu lactic.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

I-am facut lu' piciulica spanac si i-am lasat bonei sa-i dea azi sa pape.
Tare sunt curioasa daca o sa-i placa.......
Piciulica a inceput de doua zile sa manance doar de patru ori pe zi.....
Nu l-a fortat nimeni; el si-a facut singur programul
Mananca o masa la 5 ore

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Neatza!!!
Cosmi va pregatiti intens de nunta, asa se pare. Si eu i-am gasit costum lui Marco, cu vesta si lavaliera aurii, pantalonii sunt crem, exact cum e sala si cum suntem noi imbracati. sper sa nu-i fie prea mare, azi mergem sa-l luam, daca o mai fi.
Asa e cu printesele, de mici trebuie aranjate.
Florinini . Trebuie avut mare grija cu ei, dar eu cam uit cateodata ca e marisor deja si nu mai sta unde-l pun.
Anasebe mersi ca i-ai dat reteta lui Maraki. sper ca se simte mai bine Alex, ai avut tu grija.
Toanca sper sa pape spanacul Mateias. Ieri i-am luat o sticluta, cat mai dreapta si normala, dar micuta, pt. ceai. apa nu bea, asa ca m-am scos. asta la gunoi cu ea. eu speram sa nu mai trebuiasca sa iau sticle cu bibe si sa bea din canite, dar vezi de treaba.

Ce bine ca nu mai e sarbatoare, am bagat la spalat, vreau sa fac putina ordine, caci papica am.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, Marco nu bea deloc apa?
Al meu bea cam o ratusca jumate de apa/zi

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput