Wrap in Romania

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ilenutza, diametrul inelelor de la slingul meu e de 7 cm. asta e: http://www.heart2heart.ca/index.php?option=com_content&task=view&id=16

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

He-he, sa fiti voi sanatoase ca numai in spate o port de citeva luni. Am purtat-o acum vreo saptamina in fata, ca am fost la plaja si a adormit. Dupa aceea m-au durut ovarele sau ce mama ma-sii o mai fi prin zona aia de ziceai ca-mi vine un ciclu luuung de trei saptamini. Am strins tare ca sa stea copilul strins pe mine, dar ouch, vai de mine.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Aditza, este super slingul tau!CE bine ca ai avut de unde sa il iei!!!

Eu o sa vad poate imi confectionez inelele undeva asa cum mi-a spus Guguluf.

Bic, gata ai d-ra mareeee!In curand o sa ii atarne picioarele pe jos din mei-tei!pastreaza-te si pentru bb 2 !

Ile 29 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 11 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Intrebare pentru mamicile care si-au confectionat singure wrap: imi spuneti si mie ce fel de bumbac v-ati cumparat si de la ce magazin? Ca eu cu bebe mic n-am timp sa caut. Am inteles ca e bun un bumbac elastic, dar exista bumbac cu elastan, cu in, simplu... Care e bun?

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput

Cel mai bun cred ca este jerse-ul din bumbac dar eu nu am gasit pe la magazinele de pe langa mine.Poti sa incerci cu orice material care e moale, bumbacos, nu inteapa si nu e neaparat elastic.
Asta daca intre timp nu ai rezolvat

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

de mult nu mai vazusem subiectul asta. eu am bumbac simplu, dar nu elastic(tricot) ci tesut. si am mai descoperit prin sifonier o bucata lunga de matase, merge foarte bine si asta.
acum am o problema, le-am facut si la copiii niste mini wrap-uri, le-am pus ursuleti in spate. celui mic ii place asa de tare, ca in fiecare zi plange sa-l infasor.si nu cred ca e bine sa stea cu un urs de plus in spate, pe caldurile astea, transpira tare. sper sa reusesc sa il conving. uitati si o poza cu ei, cu ursii in spate:www.flickr.com/photos/adrianacalin/sets/72157600358508278/" target="_blank">wrap

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by adita
. sper sa reusesc sa il conving. uitati si o poza cu ei, cu ursii in spate:www.flickr.com/photos/adrianacalin/sets/72157600358508278/" target="_blank">wrapmamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

hi,hi,ce scumpei sunt!Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Micutii vor sa fie ca tine!Poti sa ii condamni?

Ce super este cel rosu! l-ai cumparat de aici?Si slingul e super!

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.

Mergi la inceput

aveam de multi ani prin casa niste bucati lungi de matase, dar abia de curand mi-a venit ideea sa le folosesc pe post de wrap. ala rosu e una dintre bucatile astea

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Autor: paulush
Subiect: Alternativa la wrap pana la 25 de kg
Trimis la: 27/06/2007 04:36:35

Eu utilizez un wrap pt bebe care dureaza pana la 25 de kg ale copilului, nu doare spatele si nu incalzeste ca wrapul.
sunt incantata de el, iar bebe a mea si mai mult, l-am amortizat complet de cand are 4 luni pana acum, nici nu mai vrea sa auda de carucior si o vad tare fericita.

Pentru cine e interesat trimit linkul, e intra-adevar util si practic.
-------------------------------------------------------------------------------

Autor: Medeea76
Raspuns la: 27/06/2007 08:43:18
Sigur, da-ne link-ul, te rog.
--------------------------------------------------------------------------------

Autor: Nicoleta
Raspuns la: 27/06/2007 08:59:38
Servus.
Baietelul meu are 17-18 kg, dar are 4 ani si 4 luni. NU as mai utiliza acum asa ceva, insa la urmatorul bebe, as fi interesata. Da, vreau si eu un link.
Multumesc,
-------------------------------------------------------------------------------

Autor: gabitzam
Raspuns la: 27/06/2007 09:52:36
Dar de ce nu faci public linkul aici pe forum?
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: Bic
Raspuns la: 27/06/2007 10:16:34
Vrem link-ul!

Autor: eloise
Raspuns la: 27/06/2007 11:25:24
Da da, vrem linkul negresit! Pana la 25kg... interesant de vazut!

Raspuns la: 27/06/2007 12:32:42
Pai aici il trimit, credeam ca poate nu o sa intereseze. Cum am scris noaptea, acum imi dau seama ca suna tare a merketing ce spuneam.

Linkul e un video, pare asa un pic gen Martorii lui Jehova, dar adevarul e ca cel mai practic lucru cumparat pt bebe a fost asta.

http://www.crianzanatural.com/prod/prod131.html

Astept parerile voastre, mie mi-e excelent. POate fi luat cu orice fel de imbracaminte, cu tocuri, cu orice.

Fata mea e nascuta in iulie anul trecut si o incanta sa mergem asa in stil cangur.Toate prietenele mele care aveau wrap mi-au spus ca tare da caldura, pe cand Ergo (asa se cheama) e super.

Sper sa va placa.

Autor: asi
Raspuns la: 27/06/2007 15:28:25
E excelent la copii mai mititei pana in 2 ani.Dupa 2 ani nu mai vrea copilul sa stea chiar daca nu are 25 de kg.

Autor: Medeea76
Raspuns la: 27/06/2007 15:39:30
Pare ok, de unde l-ai cumparat?

Autor: adita
Raspuns la: 27/06/2007 16:09:26
pare comod, dar mie tot wrap-ul imi place.e drept ca ma incalzesc destul de tare cu el, dar imi place ca pot sa-i dau copilului sa suga si nu ma vede nimeni daca trag "cortina". si cred ca poti sa tii copilul in mai multe pozitii in wrap, inclusiv la orizontala, ceea ce n-am vazut in filmuletul de la ergo.ce mi s-a parut mai interesant sunt pelerinele alea de pus peste copil, cred ca sunt practice, desi arata cam ciudat

Raspuns la: 27/06/2007 16:55:01
Dada, sunt caraghioase capele alea lungi, parac ar fi medievale
Adita, ma indoiesc ca a mea cu 11 luni ar vrea sa stea in orizontala.
Doarme perfect inauntru, eu folosesc o singura pozitie.
Pot sa ii dau perfect piept, nu ne vede nimeni, caci folosesc gluga. II dau in timp ce merg la cumparaturi, in autobuz, peste tot.
Asi, normal ca nu pretind sa o duc in brate daca ea nu vrea, dar e imp sa fie valabil pana as de greu copilul.
Eu l-am luat din barcelona, si singurul lucru "negativ" e faptul ca nu mai sta in carucior. asta e, o vad tare fericita.

Autor: corinadana
Raspuns la: 27/06/2007 18:06:05
Si cum faci cu pelerinele alea pe canicula?
Raspuns la: 27/06/2007 18:51:01
Hei, eu nu mi-am luat pelerina aia, arata tare ciudat. are Ergo ceva de acoperit capusorul, daca te uiti in desen. cu ala se camufleaza perfect.

Mergi la inceput