Wrap in Romania

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Guguluff, ai spus ca ti-ai confectionat un ring sling.Spune-mi si mie ce fel de inele ai folosit.Ca nu am reusit sa gasesc nimic convenabil.

Ile 28 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Messa, nu mai gasesc linkul acum, dar stiam ca wrap-ul are vreo 2,25 sau chiar 2,5 m lungime. Cauta in linkurile de la primele pagini si vei gasi in yard si faci transformarea.
Ilenutza, eu am facut rost de inelele de la ring-sling de la cineva care le-a sudat. Sunt foarte tepene dar din cate am cautat prin oras nu se gasesc. Incearca sa-l intrebi pe sotul tau daca stie pe cineva sau o feronerie unde s-ar putea face asa ceva. Astea cred ca sunt din otel inoxidabil pt ca la spalat n-au ruginit.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Pana la urma am facut un Mei Tai si a iesit haios :)

http://www.animalutze.com/images/messa/bebe/mei-tai-018.jpg
http://www.animalutze.com/images/messa/bebe/mei-tai-019.jpg

Pentru cine vrea sa-si faca, instructiuni:
http://www.animalutze.com/images/messa/bebe/cum-faci-mei-tai.pdf

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Buna mamici cangur.
Cu nespusa durere in suflet, tin sa va anunt ca noi am cam ajuns la finalul purtarii in sling/wrap/mei tai.
De doua ori in ultima saptamina am purtat-o un Mei Tai si m-a durut spatele dupa aceea. Porcu' meu are in jur de 11 kg acum, deci nu imens, si totusi eu nu prea ma mai simt in stare sa o port in Mei Tai.
Mai e cineva cu copil asa mare pe care inca il poarta???

Messa, superb Mei Tai-ul tau!
Fetelor, sinteti niste artiste, ce mai!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Messa, e super Mei-tai-ul tau. Ne pricepem, nu? Cred ca am facut cam acelasi model. Misto culori, usor de asortat la haine.
Bic, eu am carat-o pe fi-mea in rucsac, in spate si este ok. Bine, nu are inca 11kg si rucsacul este pana la 15 deci se poate dar cu greu. Singura obtiune ar fi in Mei-tai sa-l folosesti in spate sau in rucsac pt copii. Sau, mai bine, sa-o care taticul.

Mergi la inceput

Fetelor, mercic de aprecieri eu una, sunt super incantata de el!

Bic, incearca pe sold sau pe spate

Guguluff, da, cred ca e la fel acelasi model numai ca al meu are materialul decorativ ca intaritura, pana sus si se prelungeste si pe dos, sa-i tina bine capul (a mea are 3 lunitze si asa, sa fiu eu sigura ca sta bine capul ei acolo).

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

sunt tare incantata, astazi am primit un ring sling.inca nu ma descurc prea grozav cu el, dar mai incer, trebuie sa ma obisnuiesc. vad ca voi intrebati de inele. asta al meu are inelele de plastic, nu de metal.sper sa nu fie probleme din cauza asta
messa, nu stiu daca mai e nevoie, acum ca ai facut mei-tai-ul ( e super, imi plac culorile), wrap-ul meu are 5 metri lungime si jumatate de metru latime, dar in ultima vreme m-am ingrasat asa de tare ca nu prea ma mai cuprinde. dar din ce am citit pe diverse site-uri, asta ar fi lungimea maxima

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Adita, pune-ne o poza cu ring-sling-ul ca poate iti spunem cum sa-l pui. De obicei se pune oblic, ca si o banduliera. Iar daca este facut "de fabrica" nu ai de ce sa te temi in ceea ce priveste rezistenta inelelor.

Mergi la inceput

Merci, adita intr-adevar, cu mei tai-ul nu mai am nvoie de wrap sau sling, mie mi-e foarte comod asta

Slingul nu imi dau seama cum se pune, eu am un kikoy african si ala se leaga cumva asemanator, dar nu mi-a placut cum statea bebelina in el. In mei tai sta foarte bine, asa ca... raman la mei tai.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Adiza, pe mine ma interesau inelele!ce diametru au?

Ile 29 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 11 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput