Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
crinuta spune:
Anda, mi-a placut povestea " Pe unda umbla Irina noaptea". Poze nu ati facut cu ea in casuta?
Miha, tare frumusica e Alexia. Tu de ce nu mai zici nimic?
Azi am fost la salon, am facut vaccum si electro una dupa alta. Vacuum doare putin la inceput, in anumite zone, dar cand a vrut sa imi faca pe burta nu am lasat-o decat putin, am zis sa nu risc.
Ixxi, tu cat ai slabit, sau de cati cm ai scapat? Cate sedinte ai facut?
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Moamaaaa, Crinuta....ce bine arata praji!! yamiiii. Am mancat si eu ultima felie de tort diplomat.
Miha face bine, dar e f. ocupata cu cautatul de casa. Ii spun sa intre sa scrie ceva, daca are timp.
Anda, nu ai mai scris de mult povesti, de ce?
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Buna seara, fetele.
Tocmai am terminat de citit ultima poveste a Andei si m-am amuzat de patania cu copila Irina. Anda, te rog arata-mi si mie o poza cu casuta de jucarii impricinata. Daca poti, sa-mi spui pls de unde o ai si cat a costat. Intaresc si eu intrebarea lui Bubu si in plus as vrea sa stiu de ce nu mai scrii pe forum. Din lipsa de timp (de citit ne citesti totusi) sau din alte motive? Eu sper ca nu ai nici o suparare...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Forum despre Flori Presate
bubu05 spune:
Liviana, mersi mult de regim. Nu stiu daca ma apuc de el, dar e bun sa-l am acolo ![]()
Crinuta, la mine se vedea ceva la aerobic, am facut o luna...am intrerupt cand am fost la munte, apoi am avut examene; acum mi-e greu sa ma reapuc, parca nu-mi vine. Si trebuie sa apelez la "cineva" sa stea cu Vlad cat lipsesc si nu mai vreau.
Oana si
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Bubu, eu zic sa continui cu aerobicul sau macar sa mergi la fitness ca doar asa vrei reusi sa scapi de aripioare. Daca vrei mergem impreuna, dar eu nu pot in zona ta, e fff departe pt mine.
De aceea mi-am ales si sala asta din Lahovari, sa nu fie foarte departe de mine, mai ales ca acolo stau cam 2 ore.
Ce-mi place este ca sedinta de vacuum dureaza 45 de minute, pe cand la alte saloane dureaza 20-30 de minute.
Ce parere aveti, sa imi fac vaccum si pe burta sau nu? Mie una mi-e frica din cauza cezarienei, iar tipa cand am intrebat-o de cezariana nu prea a stiut ce sa raspunda, a zis doar ca dupa 1,7 ani nu e nici o problema.
La electro chiar nu e nici o problema, dar la vaccum nu as baga mana in foc.
Oricum mi-e clar ca fara abdomene si gimnastica nu scap de burta.
Sa vedeti ce am gasit ieri. Pe site-ul unui alt salon am vazut un alt tip de tratament pt celulita. Ia vedeti aici : http://www.dreamline.ro/index/tratamente si in special uitati-va la pretul primulul tratament, endermologie care cica ar fi cel mai bun.
Anda, si eu vroiam de mult sa intreb de ce nu mai scrii, doar vii, zici 2 vorbe si cam atat..., hm, nu prea e stilul tau de la inceput, desi, cum zice Liviana, poate nu ai timp sau poate ai alte motive.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, mi-e rau...pai la ce preturi au astia, mai bine raman cum sunt. Eu nu dispun acum de 5 mil sa-mi iau un pachet ca al tau...mi-ar fi placut mult, dar...asta e!
Oana si
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Lasa-ma ca te cred. De cand mi-a spus sotul ce vesti proaste are de la job-ul; lui imi vine sa nu ma mai duc la nici un salon
Auzi, cat ai dat tu pt aerobic? Sunt curioasa de preturi la aerobic si fitness.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, pai e 800.000 abonamentul lunar de 12 sedinte. Eu ma duceam de 4 ori pe saptamana si poti sa-l combini aerobic cu fitness, iti bifeaza abonamentul si nu conteaza ce faci. Sala asta e pe langa mine si imi place mult ca au instructori buni.
Mie azi mi-a fost rau ca aseara am mancat niste ciuperci umplute, de fapt una mai mare si de dimineata mi-a fost tare rau si am zis ca nu mai mananc nimic...azi am mancat un iaurt si o felie de sunca de pui cu painica, am baut apa la greu si un pahar de Pfanner de lamaie. Chiar nu mi-e foame acum.
Oana si
Poze cu Vladutz
anca2207 spune:
Endermologe si vacuum massage nu sint unul si acelasi lucru?
Eu parca as zice ca da...
Da cautare cu vacuum pe google in paginile din Romania si gasesti si alte oferte, poate gasesti ceva mai ieftin. Cu endermologie nu cred ca identifici toate ofertele.