Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am uitat sa va spun ca in sfarsit am reusit sa scanez regimul alimentar pt dislipilemii cu care a slabit Teo Trandafir. Cine il vrea da-ti PM cu adr voastra de email.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

eu vreau pliz! adresa e aceeasi ca YM ID

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, si eu vreau regimul. Iti trimit id pe pm.

Poate venim si noi maine in parc, dar vom fi singuri ca tati pleaca dimineata

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eee, Crinuta...talie am avut mereu, mai e putina burtica, la mine mai jos e problema, la "aripioare"...fal, fal- fal, fal...parca imi iau zborul! Am inceput sa-mi pun Sauna Belt pe fund si picioare, sa vad daca are efect intr-o luna(mi-a imprumutat-o o vecina).
Mmmm, ai facut lady...chiar ma gandeam ca de cand ai plecat in Saudi nu mai zicea numeni nimic de prajituri. Vad ca numai noi am ramas in continuare pasionate de prajituri facute in casa.

Liviana, sora mea sta cu parintii mei la et.2, iar gradina aia era a noastra dupa vremea lui Ceausescu, cultivam rosii, ceapa, era o recolta pe cinste...tin minte cum faceam curat, sapam acolo. Nu i-a trebuit autorizatie, a intrebat doar vecinii daca sunt de acord si le-a dat si lor o cheie sa stea acolo daca vor. Dar e super, e racoare, e numai umbra, Vlad s-a simtit f. bine, ii lipseau doar partenerii de joaca, se cam plictisea singurel.

Fetele, dar ce ziceti, sa ma ingrijorez?? Ati citit ce am scris, ca a vomitat Vladut? M-am cam speriat...nu cred ca e de la mancare(atunci manca pui fiert cu piure de cartofi, morcovi si broccoli), i-am dat de multe ori combinatia asta, dar a ragait asa de tare ca a vomitat....

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Oana, daca a vomitat doar o data nu e cazul sa te intgrijorezi, dar urmareste-l zilele astea sa stai tu linistita.

Sa-mi spui si mie daca ai rezultate cu sauna belt.

Sa stii ca nu am mai facut fingers de vreo 6 luni.
Chiar m-a intrebat mama in seara asta de ce nu am facut mai devreme, dar cum vreau sa slabesc nu prea mai fac. In plus mi-e cam lene si ma apuc mai greu.
Una peste alta i-a placut si sotului, care nu e fan frisca ( desi am facut cu smantana Milli), dar nu avea cum sa nu ii placa ca a iesit foarte buna si cum lui ii place eclerul, am fost pe aproape, fiind acelasi tip de aluat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, iti zic. Mai e o luna pana plec la mare, sa vedem daca se vede ceva. Mi-ar placea si mie un vacuum, ceva...

Maine mi-e frica sa-i dau tot piureut din asta lui Vlad, ca mereu ii fac pt. doua zile...cred ca-i fac o supa cu galusti.

Mi-ai lasat gura apa de la finger's!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Oana, ti-am trimis. Crinuta, n-am primit nimic pe PM.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Liviana, ti-am trimis pm.

Bubu, dar cu aerobic nu ai avut rezultate? Iti spun eu ca electrostimularea, vaccum si impachatarile te-ar ajuta.
Am vazut poze pe diverse site-uri cu before si after tratament si sa vezi cum dispareau aripioarele, exact ce te intereseaza pe tine.

Fetelor, eu sunt zombi. Rayan tot pe la 6 ma trezeste si atunci vrea laptele de dimineata.
Prefer mai bine programul din Saudi unde pot si eu dormi dimineata mai mult.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552456414&security=PNmgRH

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Liviana, merci de regim!
De Lavinia nu mai stim nimic?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput