Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
BDana spune:
Da, stiam ca trebuie sa mai spun ceva. Stiu ca acei copilasi care au facut anul trecut doar anti-rujeolicul trebuie sa faca la un an si 6 luni ROr-ul. Si noi trebuie sa il facem, dar nu dau de pediatra.
. O fii in conced, ce sa zic...
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
magga spune:
>Cori, ai dreptate, o sa mai pun. in ultima vreme n-am mai facut decit cu camera normala cu film si n-am ajuns la developat.
Alina Maria spune:
Crinuta ne treci si pe noi te rog cu 79 cm si 9075 grame .
Am sa revin .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
crinuta spune:
Dana, ai dreptate. Asa ma gandeam si eu.
Oricum, zilele astea a trebuit sa ies si sa il las cu mama, si desi a plans el in cateva reprize pana la urma a fost ok.
Liviana, eu inteleg ca salariile sunt mici, etc, dar tot nu pot fi de acord cu modul de a trata alti oameni care nu au nici o vina.
Si eu am lucrat in invatamantul de stat, unde se stie bine ce salarii de mizerie sunt, dar nu mi-am permis sa ma port urat cu elevii sau cu parintii, doar din cauza faptului ca sunt eu platita prost.
Chiar daca in afara, cel putin la magazine, institutii lumea este politicoasa, civilizata, deoarece altfel nu merge, prefer si asa, atata vreme cat ma simt eu bine, adica tratata asa cum tratez si eu oamenii.
Sa stii ca in Germania am dat peste oameni total dezinteresati, care m-au ajutat enorm, desi nu aveau nimic de castigat si nici un fel de obligatie.
Apropos de Londra, am o prietena careia nu i-a placut deloc. Imi spunea ca se bea in prostie, ca vedea adolescenti beti in fiecare seara, ca rata divorturilor este in floare, etc.
Nu spun ca asa e, nu am fost, dar am mai auzit parerea asta.
Intreb si eu, ca deocamdata nu am ajuns in UK, si ma pregatesc suflesteste pt cand voi ajunge, daca voi ajunge.
Fetelor, Rayan are program de Romania si program de Saudi, de parca e teleghidat.
Acolo nu adoarme mai devreme de 23:30-24:00 si se trezeste dupa vre0 12 ore, iar aici adoarme pe la 21:00 cel tarziu, urmand ca trezirea sa aibe loc pe la 6:30-7:00, what a pleasure.
Eu nu pricep, acolo e aceeasi ora ca si aici, cum de exista asa diferenta mari?
Aa, iar la capitolul mancare nu ma mai pot lauda cum m-am laudat dupa sosirea de la mare.
Mananca si aici dar mai putin decat manca la mare. Acolo ar fi mancat la orice ora, orice, oricat si asta zi de zi, pe cand in Bucuresti iar o dam in cura de slabiresi nu-mi place deloc, doarece as vrea sa se mai ingrase putin.
Dana, revenind la crizele lui Cristi, te inteleg. Si Rayan e la faza in care se everveaza din orice, la care tipa, arunca obiecte, eventual isi da palme, da din picioare, spre disperarea mea care nu suport sa il aud tipand.
Sper sa fie o faza trecatoare ca si rabdarea mea are o limita.
Cand e vesel si rade sunt topita dupa el, dar cand incepe cu nervii il las si plec, la care face si mai rau, deoarece nu suporta sa fiu suparata pe el.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Am uitat sa va spun ca mi-a placut foarte mult Constanta. Mi s-a parut foarte civilizat, curat, oamenii au fost draguti. Nu stiu, as fi ramas acolo, serios...
Of, mi-e dor de mare. Ce au fost 6 zile pt mine? Nimic...
Crinuta si
Rayan
alipiticot spune:
Crinuta,am vazut pozele dar f greu,cred ca de la program,pe yahoo merg mai usor.Sunteti frumosi toti dar Rayan va intrece,nu te superi...:)
Alina,Mandy e asa finuta si cu ochii asa albastri,e deosebita tare...serios.
In afara de Rayan nu am mai auzit la nimeni sa si dea palme,si raisa mea face la fel cand e nervoasa,incerca sa traga in noi,sau in ea.E normal?Ca eu nu am batut-o niciodata,si nici nu prea tip la ea....de unde stie de a trage si de unde aceste gesturi?Uneori ma ingrijorez,dar sper sa treaca si faza asta.
Simona ,drum bun ,parerea mea e ca merita sa pleci ,mai ales ca tu ai cu cine lasa copilul.am citit ca e unul din cele mai mari si frumoase orase ale Columbiei,pt mine una ar fi super sa plec.
O zi buna si week-end frumos!
Paula
29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
crinuta spune:
Alipiticot, cum sa ma supar maica ca am un copil frumos? Sunt constienta de asta si zilnic ma minunez cum de am un asemenea copil. Na, ca am uitat de modestie....
Sa ne intreaca pe toate planurile, no problem. Cred ca orice parinte isi doreste asta.
Referitor la faptul ca isi da palme, mai mult se face decat isi da, si o face ca se ne impresioneze, la care eu ii spun sa isi dea mai tare ca asa e ca un masaj.
Stai ca in Saudi cand il puneam in patutul lui se lovea cu gurita de marginea patului si de N ori s-a muscat sau ranit la gurita din cauza lui, deci cum era sa il lasam asa la nesfarsit?
Sper ca nu o sa doarma cu noi pana se insoara!
Una peste alta eu acum fac Lady's fingers. Yam, yam, tare moi au iesit degetelele.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Am pus poze cu tunsulica si cu gradina sorei mele!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Am vazut pozele cu tunsulica si cu nepotica ta.
Sa stii ca tu ai slabit bine de tot, cel putin la talie se vede clar.
Ce frumos e amenajata gradina aia. Imi place.
Sa stii cam folosit intaritoare la smantana Milli si a iesit super. E foarte buna ideea ta.
Crinuta si
Rayan
lbelciug spune:
Bubu, dar ce gradina frumoasa si-a facut sora ta. Sta cumva la parter? A avut nevoie de o autorizatie ceva? M-am amuzat si cu pozele lui Vladut. Scump tare baiatul asta al tau.
Are dreptate Crinuta, chiar ca ai talie de domnisoara. 
Fetele, maine se anunta 34 de grade, canicula in toata regula. Seara totusi cred ca vom iesi prin Herastrau. Se mai inscrie cineva?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Forum despre Flori Presate