Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
Witchie spune:
Dragele mele,
n-am nici o suparare, pur si simplu incerc sa imi schimb locul de munca, am luat inca un job si sunt in niste scandaluri imense cu actualii mei sefi.
N-am mai scris asa mult pentru ca sunt foarte obosita si nu apuc sa intru decat seara cand trebuie sa scriu pt jobul 2.
Sunt si povesti noi cu irina pur si simplu nu am apucat sa le scriu in semnatura. In curand plecam in concediu si sper sa ma intorc cu forte proaspete.
Sunt ingrijorata de lavinia.
Va multumesc de grija si va asigur ca e doar o etapa:) I will be back (cum ar zice Arnold)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
Witchie spune:
Tocmai am primit mesaj de la Lavinia: sunt la londra de vineri, dupa o calatorie de 24 de ore, spera sa ajunga la bucuresti spre sfarsitul saptamanii!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
bubu05 spune:
Doamne, ce bine ca Lavinia a scapat de acolo...era ingrozitor. O asteptam cu drag!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Ubi spune:
Anda - iti doresc un concediu linistit si un job nou, pe sufletul tau. Doamne ajuta!
...si multumim ca ne-ai dat o veste buna cu Lavinia.
Si pe mine ma bate gandul schimbarii caci Centrul de informatica la care lucrez nu prea are oferte grase. Am sa reflectez bine inainte sa fac pasul.
Am tuns copilul la frizer, pe scandurica. 70.000 si nici "pis" nu a zis. Am mai pus 3 poze in album si una este cu "baietelul" meu.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
bubu05 spune:
Ubi, am vazut-o pe Alex, ii sta bine tundata! Vlad nu a vrut sa stea pe scandurica, a stat la tati in brate.
Anda, si eu iti doresc sa reusesti sa se termine disputele cu sefii si sa te linistesti si tu. Concediu placut la mare si asteptam poze si impresii! 
Oana si
Poze cu Vladutz
gabi.i spune:
Anda multumim pt vestea despre Lavinia .Bine ca au reusit sa plece de acolo.Un concediu placut si odihnitor ,i-ti doresc si mult succes in rezolvarea problemelor de la servici.
Lavinia te asteptam la Bucuresti,poate reusim o intanlire cu cat mai multe fete.
Ubi am vazut-o pe tunsulici ,ii sta tare bine in postura de "baietelul mamei".
crinuta spune:
Anda, acum ca ne-ai spus e ok ca stim despre ce e vorba.
Eu am fost la a doua sedinta de vaccum si electro si tare a durut vaccum, mai ales ca intensitatea era mai mare.
Fetelor, mi-a spus mama ca dupa ce am plecat Rayan a plans mult stand la usa si zicand de cateva ori " mama, haide mama"....., sunt topita, ce mai..
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by anca2207
Endermologe si vacuum massage nu sint unul si acelasi lucru?
Eu parca as zice ca da...
Da cautare cu vacuum pe google in paginile din Romania si gasesti si alte oferte, poate gasesti ceva mai ieftin. Cu endermologie nu cred ca identifici toate ofertele.
The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...
Nu e chiar acelasi lucru, desi ambele au si vacuum ca procedeu. Endermologia este ceva mai complexa deoarece in afara de vacuum are si 2 bile pt masaj, deci teoretic efectul ar trebui sa fie dublu, dar cand vezi preturile te ia cu dureri de cap.
Eu pana acum am facut 2 sedinte de vacuum, despre care am inteles ca sunt cele mai eficiente impotriva celulitei, si sper ca dupa 4-5 sa inceapa sa se vada si rezultate, mai ales ca e destul de dureros in anumite zone..
Ubi, am vazut pozele cu " baietelul" tau si mi se pare ca seamana foarte mult cu tine.
Dar de Oana Cretu ce mai stiti?
Shobo, nici tu nu ai mai scris de mult.
Erica, cum merge renovarea. Poate pui si poze sa ne dai idei.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, dar pana la urma Rayan nu te striga? Tot nu l-ai auzit zicand "mama"?
Oana si
Poze cu Vladutz
kita spune:
Ce bine ca aveam vesti bune de la Lavinia;
Crinuta am fost zilele trecute la un cabinet de cosmetica no name din zona de la mine si faceau si sedinte de electrostimulare; era 170000 jumatate de ora; cosmeticiana a zis ca rezultatele se vad in functie de cat de tare rezista clienta la vibratii; ti se pare OK suma?
Eu nu am mai apucat sa intru deoarece mi s-a pus pata sa ne luam casa la curte; o sa ne inglodam in datorii, dar am zis ca daca mai vreau un copil sa am loc sa ma desfasor si sa nu il dau pe Amdrei afara din camera lui; Asa ca am avut vizionari la greu tot we si o parte din saptamana trecuta,de m-am umplut de nervi cat cer pe niste cocioabe, plus oboseala de a ne duce si cu copilu dupa noi;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album