Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Adita, incearca cu pudra de talc, sa-l dai dupa dus, dupa ce e uscat bine. Eu am de la Nivea si il mai dau pe Vlad si ii dispar. Vlad transpira la par doar cand doarme, in rest rezista f. bine la caldura, mananca bine, n-am treaba cu el. Ii fac dus la pranz inainte de somn si unul seara.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

OFFTOPIC:

Fetele care lucrati in IT, spuneti-mi si mie daca s-a hotarat ceva referiotr la scutirea de impozit pentru veniturile programatorilor. Se scoate de la anul sau ramane?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, am vazut pozele si m-a amuzat faptul ca tot azi se juca si Rayan cu un lighean rosu, adica 2, pe care le aducea din baie in sufragerie. Bine, nu le-a pus in cap, dar se juca cu ele.

http://community.webshots.com/user/crinuta28

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Daniela ,multumesc pt raspuns.Pana la urma si eu i-am dat dozele marite(7,5ml).La noi febra a fost de la o enterocolita.
Bubu si Crinuta am vazut filmuletele si mi-au placut mult.
Adita ma bucur ca ne scri mai des .Am vazut si pozele tale.Ai niste copii minunati.Cum te descurci cu burtica?
Bestutza nastere usoara .
Fetelor dar de Tomasa nu mai stiti nimic ,de Aurelusu ,de Rachel...Oana Cretu pe unde esti cu catalogul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

am vazut si eu noile filmuletze, niste neastimparati ce mai
iar am avut o noapte grea, de fiecare data cind s-a trezit a urlat ca vrea boboca, chiar la 4 dimi nici nu m-am mai dus la el ca mi se facuse lehamite de atitea deplasari la el in dormitor. dimineata s-a trezit la 6 si n-a mai vrut sa doarma, iar pina la 8 a urlat (ca plins nu-i mai pot spune) incontinuu si a vrut in brate . sper sa trecem si peste asta...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Catiflo, pai eu tocmai de aia nu vreau sa i-o scot, ca nu vreau sa planga . Poate Gabitzu trece repede peste faza asta si uita de ea. Sa ne zici cum evolueaza situatia si nopti cat mai linistite!

Gabi.i, pana la urma sunt bine copiii tai? Ma bucur ca ti-a placut filmuletul.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Adita, si Cris mai are iritatie de caldura si ii face f. bine mixtura mentolata. Se gaseste preparata in farmacie.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mama dar ce mult ati scris fetelor.
Pai ce facem? Desfiintam subiectul? Daca o tinem tot asa cu siguranta asa se va intampla.

Una peste alta, Rayan umbla zilnic la frigider si isi scoate ce vrea sa mananca sau sa bea.
Mai precis, daca vrea suc, scoate cutia sau sticla e suc, aduce pahar din bucatarie si vine cu amandoua la mine sa ii torn suc.
Vedeti ce baiat mare am?

Azi si-a scos cascaval si desertul de la Ehermann, acela cu branza si fructe.
Se descurca, nu gluma.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

noi plaja.somn.papica.
azidimineata am avut o trezire ...
alex a tot plans peste noapte si am luat-o in pat cu mine.dimineata s-a trezit inaintea mea si ce si-a zis pustoaica...ca eu dorm mai mult ca ea asha ca a inceput sa isi frece nasucul de nasul meu apoi daca a vazut ca nu schitez nici-o miscare a inceput sa imi ridice pleoapele cu cate un degetel (care fie vorba intre noi mai mult mi-l scapa in ochi) si chicotea de mama focului de ce isprava facea ea.
si lista cu ce nazbatii a facut ea astazi ar putea continua.
pupici

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

oana, am sa te tin la curent cu evolutia lui gabitza cel fara de boboca. inca urla la fel de mult, sper sa nu trimita vecinii politia, insa aseara s-a culcat la 19:45 si pina la 5:30 nu am auzit nici un sunet. dimineata i-am dat laptele si nu a reusit sa adoarma la loc, l-am lasat sa plinga pina pe la 6:45 ca doar nu ii era foame. a plins pina am plecat la gradinita dar parca totusi mai putin decit ieri. inca mai face gesturi de a-si lua boboca din locurile obisnuite . problema e acum ca eu mai am una dar nu stiu unde am pus-o si mi-e frica sa n-o gaseasca el primul
crinuta, rayan e un baiat care stie ce vrea... cred ca te mosteneste pe tine
va pupacesc pe toate, bucurati-va de vremea frumoasa

Mergi la inceput