Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, stiu ca n-am mai scris demult si ca n-am nici o scuza, iar acum vin sa va salut si cu o rugamnite . A venit timpul sa renuntam la "suzi". Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat? Dintre cele care ati renuntat deja, cum ati facut schimbarea, brusc, in timp, etc.?

Noi am fost deja cateva zile la mare, unde ne-am simtit foarte bine si in august mai plecam la munte o sapt.
Pupici pt. voi toate si scuze ca n-am mai citit demult asa ca nu prea sunt la curent cu cele intamplate, am pierdut sirul.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, welcome back.
Noi am scapat de suzi brusc, mai precis am procedat asa: cand plangea in timpul zilei vedeam ca n-o mai vrea, in schimb la culcare o accepta si se linistea.
Vazand ca nu o mai accepta ca inainte, am decis sa nu i-o mai dam deloc, nici macar la culcare.
Am avut norocul ca nu a cerut-o si trecerea a fost brusca, de la o zi la alta am scapat de suzi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Merci frumos Crinuta. As vrea eu sa mearga asa usor si la noi.... Am emotii.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

tomasa, bine ca ne mai dai cate un semn de viata.
baitul meu s-a facut tare smecher. daca ii dau ceva ce ii place vine si ma pupa, sau daca imi cere ceva si nu vreau sa dau, tot asa, vine si ma pupa, se pisiceste pe langa mine,sa ma convinga.si pupa pe oricine vede suparat.si agata si fete cand iesim la plimbare

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Eu nu m-am mai prezentat la o cafea ca suntem tot in cautari.....si pe caldura asta nu mai am chef de nimic, decat de cearta....

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput