Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 28
PatriciaArdeleanu spune:
Wow! ce acrobat este Rayan.Bine ca eu nu am canapeaua asezata asa ca mi-ar sta inima in git!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Shobo spune:
hehehe, l-am vzut pe Rayan cum coboara de pe canapea. echilibristica! Codrin urca singur in patul nostru care e cam inalt si coboara tot singur pe burta, cu picioarele inainte, insa cand se apropie de margini si sta in picioare in pat mi se cam taie si mie putin rasuflarea si sar pe langa el... mai ales ca avand o oglinda fix langa pat se tot uita in ea si se mandreste asa de ce fete face si mi se pare uneori ca uita ca se apropie f tare de marginea patului.
L-am tuns si noi sambata dar cu masina de tuns, nu a vrut nimeni sa-l tunda cu foarfeca, de frica sa nu-l intepe ca se misca continuu
.
si Codrin urca / coboara trepte in disperare si nu pare ca se plictiseste... la coborare eu ii dau mana ca mi-e frica totusi deocamdata, dar va dati seama ca a 10-a oara de coborat mi se ia si mie ![]()
catiflo, nu plec de aici anul asta... inca imi e ok chiar si asa cu colegii astia super frustrati. adica vreau sa zic ca nu renunt la programul asta de 6 ore/zi deloc. Sunt de aur acele 2 ore in minus ca sa-mi rezolv anumite treburi (exp dentist). Dar la anu mai vad... dc lucrurile persista asa si intre timp mai reusesc sa invatz ceva, imi caut probabil altundeva. oferte ar fi...
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Haideti sa-l vedeti si pe zapacitul de Vlad
http://www.dropshots.com/oana_bubu05
din pacate nu s-a incarcat tot filmuletul pt. ca e prea lung...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
danielai spune:
Salutare la toata lumea. Ne-am intors dintr-o vacanta superba, Maria s-a comporat f bine si pe drum si acolo, nu a racit desi a stat f mult in apa. Nu prea a mancat, dar cred ca si de la caldura si de la gust (borcanase).
Lavinia, am citit cu sufeltul la gura sa vad ca esti bine, m-am gandit la tine.
Crinuta, in primul rand La multi ani!! chiar si cu intarziere, imi pare rau de problemele tale. Si fiindca ai cerut pareri cat mai multe, daca nu te superi mai introduc un element in ecuatie. Nu cumva de cand a aparut Rayan se simte mai nesigur deoarece Rayan e f atasat de tine (normal) si deci se teme ca ar putea fi influentat si religios? In rest, sunt perfect de acord cu comentariile tale legate de serviciile din Romania. Si cel mai bun exemplu l-am gasit acum la vecinii nostri bulgari, care nu mai stiu cum sa multumeasca turistul (peste tot, restauratnte, magazine) am gasit un comporatment cel putin corect daca nu impecabil. Sa ne spui daca tratamentul are efect. Eu am facut Vacuum ( de la Pasti pana inainte sa plec la mare, in total 15 sed in intervalul asta; a fost vina mea ca n-am putut mai des) si am fost multumita. Eu zic ca a avut efect. Nu in kg, dar in aspect.
Kita, La Multi Ani si tie!!! Multa fericire alaturi de toti cei dragi!
Besttuza, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul! Ouau, primul bebe2! Asteptam vesti cat mai repede!
Gabi, am citit ca intreba-i de cantitatea de Calpol si Nurofen. Sa stii ca si mie cand a avut temperatura mi-a marit doza la 7,5 ml (la aprox 12 kg). Dar pentru dinti nu i-am dat mai mult de 5 ml. Asta asa, pentru viitor, ca am vazut ca nici o alta mamica dintre cele care ti-au raspuns n-a mai dat 7,5ml si vroiam sa stii ca si noi ne-am confruntat cu situatia.
crinuta spune:
Daniela, e posibil sa ai dreptate.
Azi l-am sunat si i-am spus ca ma simt insecure si m-a rugat sa uit tot, dar eu nu pot. Daca se va repeta?
Crinuta si
Rayan
adita spune:
hi, hi, se uita Nectarie cu gura cascata cum se invartea Vladut cu ligheanul in cap. vroiam sa intreb pe cineva care are scaunel mic, de plastic, daca e sigur, si daca am vazut ca voi aveti, hai sa te intreb. nu se rastoarna copilul cu el? nu e prea usor?vroiam si eu sa le iau masuta cu scaunele din astea, si mi-e frica sa nu stea in picioare pe ele, si sa se rastoarne.
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

danielai spune:
Noi avem un scaunel, deoarece este absolut innebunita dupa el. Bineinteles ca se mai rastoarna cateodata, dar pana acuma n-a patit nimic (e distanta mica). In picioare nu i-a venit ideea sa se urce pe el.
crinuta spune:
Si noi avem scaunul din acela de plastic dar l-am ascuns deoarece a cazut de cateva ori. E foarte instabil
A cazut si azi de 2 ori in timp ce se catara pe canapea, dar sper sa invete ceva si sa ii fie frica.
Se catara pe scaune, pe pian, pe unde apuca.
Crinuta si
Rayan
adita spune:
copiii vostri cum rezista la caldura asta? desi umbla dezbracat si face cate 5 dusuri pe zi, Nectarie transpira rau de tot. si de la transpiratie s-a iritat rau, are un fel de brobonele pe tot corpul, chiar si pe fata. nu par sa-l deranjeze, oare sa sun la pediatra sa intreb daca sa-l dau cu ceva, sau sa-l las in pace?
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

bubu05 spune:
E cam instabil scaunelul, dar il tin rezemat de canapea, ii place sa stea in el si sa se uite la tv. S-a urcat o data si in picioare, dar l-am certat si de atunci nu l-am mai vazut. Oricum am mare grija cu el, ca se poate rasturna si il supraveghez...ce sa fac!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz