Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, se pare ca cirula tot felul de virusi in aer care dau de furca micutilor nostri: ba fac interocolite, ba infectii, etc. In plus, acum, in perioada eruptiei dentare, le mai scade imunitatea asa ca e usor sa capteze virusi. Azi i-a strapuns gingia caninul din dreapta. A mai facut febra si azi, dar numai o data 39,4 si o data 38,3. Sa speram ca noaptea asta va fi mai buna decat precedenta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, va doresc o noapte mai buna si fara febra.

In rest nu prea e activitate pe aici.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, eu mor de cald aici!! Anul asta ratam aerul conditionat, ca nu mai avem finante...iar luna august e criminala, avem o gramada de sarbatoriti, ziua mea, botezul nepotelei, mergem la mare, o nunta...

Liviana, mi-e si mila de ei, saracutii, pana le ies dintisorii...lui Vladus nu i-au dat decat incisivii si doua masele sus, care sunt iesite f. putin...de canini nici nu se pune problema, deocamdata.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

crinuta, am murit de ris la faza cu hirtia igienica in masina de spalat. eu mai scap cite un servetel prin buzunare si imi ia ore intregi pina reusesc sa curat milioanele de bucatele de pe haine, nu stiu cum se intimpla ca mai intotdeauna sint cele negre de serviciu :) LMA si sa dea Domnul sa va rezolvati problema si sa te linistesti. ma gindesc ca poate situatia a devenit putin mai complicata prin prisma problemelor actuale, poate amin nu va simnte pe voi in siguranta printre musulmani si ii e frica sa nu deveniti tinta unui atac al fanaticilor... stiu si eu... daca locuiati altundeva in lume (canada, australia), unde toleranta e mai ridicata, poate era altfel, no such pressure... noi avem amici el turc si ea catolica din africa de sud, ea merge duminica la biserica si lasa copila cu turcu'. apoi sint casatorii mixte gen othodox cu anglican de ex, sint batalii in familie pentru religia in care sa boteze copiii... complicat...
kita, la multi ani si sanatate !!!
bubu, gabi are avion (nu masina) si e de departe jucaria lui favorita. vreau sa spun numai ca la un moment dat i s-au terminat bateriile si o saptamina nu le-am inlocuit, simteam nevoia de putina liniste. lui ii place muzica "stereo", de obicei pune muzica in acelasi timp din 2 surse si se bitiie...
liviana, frumoasa cutia, eu am pus citeva cutii de la pampersi unele peste altele ca niste rafturi :) ai aflat care e cauza febrei lui matei?
shobo, nasoala situatie, gindeste-te numai cit poti suporta si daca merita osteneala, si apoi oamenii vin dar mai si plaeaca, cum te-ai simti daca tu iti dai demisia si la o saptamina pleaca persoana cea mai enervanta si atmosfera revine la normal ? zic si eu, tu stii cel mai bine.
si acum citeva rinduri despre noi, 2 zile si 2 nopti a avut febra mare, 38.7-39.5 dar fara nici un semn de infectie, apoi si-a aratat coltzii otita, acum sintem pe antibiotic si tot corpul e acoperit de pete rosii, nu sint pustule, doar pielea e mai colorata. doctorul zice ca e de la viroza si nu de la antibiotic, eu zic ca e din cauza ca 4 zile n-a mincat si n-a baut decit extrem de putin, nu a baut o sticla de lapte intreaga la o masa. azi l-am dus la gradinita sa se ia cu copiii si sa manince.
o sa spuneti ca sint mama denaturata, dar aseara pisica a mincat boboca (suzeta), toata noaptea a urlat si a facut scandal, dar am fost ferma pe pozitie si nu i-o mai dau inapoi. ma astept la inca mult scandal din partea lui pina va accepta situatia...
va pup, ca pauza de masa s-a terminat, multa sanatate la puiutii bolnaviori

Mergi la inceput

Catiflo, nu stiu daca are legatura cu locul unde locuim.
Deocamdata se comporta ca si cum nu ar fi fost nimic. Suntem ca inainte, dar eu inca astept 2 saptamani, pana avem biletele de avion. Astept in primul rand evolutia politica in zona iar apoi evolutia la locul lui de munca.
Ieri mi-a spus cum l-a sunat directorul nou al spitalului pe motiv ca ar fi prescirs mai multe medicamente unui angajat al spitalului, iar directorul i-ar fi cerut sa ii prescrie doar unul, ceea ce nu se putea, avand in vedere problema aceluia.
Deci, astia sunt pusi pe economie, no mattar what.
Familiile medicilor si asistentilor sunt asigurati medical, deci de cate ori suntem bolnavi nu platim nimic, nici pentru spitalizare, nici pentru tratament.
Ei bine, desteptii astia au cerut ca nici o pastila sa nu se elibereze de la farmacie pana nu exista aprobarea directorului general.
Din ce mi-a spus sotul ieri si-ar fi dat demisia medical director de acolo, cel vechi, iar cei care au conflicte cu noua administratie sunt din ce in ce mai multi.
Nu mai discut despre religie cu el. Imi stie foarte bine pozitia, el insa afirma ca nu poate trai fara noi, dar eu nu pot uita acea fraza in care ma punea sa aleg.

Fetelor, cum se numeste site-ul acela in care punem filmulete? Am un film foarte simpatic cu Rayan si am uitat adresa acelui site.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

http://www.dropshots.com/rayanut22

Gata, am gasit. Sper sa va amuzati.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Pai daca nici in timpul saptamanii nu sunt mesaje, ce pretentii sa mai am in weekend...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta, si face de multe ori asa?nu se plictiseste? al meu se tot suie in patul de la etaj, si mi-e tare frica sa nu urce cand nu sunt eu in camera. la urcat nu sunt probleme, se descurca perfect, dar mi-e teama sa nu-i vina cheful sa si coboare, eventual in cap. ce barbatel pare Rayan cu chilotei. al meu nu mai suporta nimic pe el, nici macar chilotii. se dezbraca imediat ce il imbrac si defileaza foarte mandru, in pielea goala, prin toata casa.acum doarme asa, dezbracat, bine ca nu s-a trezit cand i-am pus paturica aia impermeabila sub fundulet. sper sa nu se rasuceasca si sa faca pipi in pat.

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

De mult incerca dar azi a pus in aplicare, spre disperarea noastra.
Nu se plictiseste, poate face asta juma de ora.
Ieri urca si cobora scarile in casa unei rude si nu se plictisea.

I-am pus slipul deoarece isi da singur jos pampersul, ca altfel nu i-l puneam.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, si Vlad face exact la fel!!! de multe ori! Ce incantat era Rayan!

Catiflo, eu inca ii dau suzi la somn, nu ma grabesc sa i-o scot, ca nu e asa disperat dupa ea. Cateodata le arunca (ca are doua ) din pat si adoarme fara, dar cu ele doarme mai bine, ca si le cauta singur prin pat.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput