Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 8
gabiu spune:
thea_m eu sunt cam neincrezatoare si ca niciodata cam nepasatoare. Poate intru intr-o stare de alerta pe masura ce trece timpul, dar acum sunt chiar foarte relaxata.
tabitha spune-ne ca esti bine
pupici
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
ela27 spune:
GABIU-la ISA am avut E=8 nutriel(nu stiu daca scriu corect pt. ca nu inteleg;daca cineva stie despre ce este vb.rog explicati-mi);OD 1F=21,5;scor cervical=12.Nu sunt din Bucuresti dar am rude pe capul carora stau 1-2 zile pe luna impreuna cu 1buc. sot din dotare.
A fost ISA nr.3 si a doua dubla.Luna asta am facut in felul urmator:din Z10 am facut test de ovulatie care in Z12 a iesit pozitiv;am facut un pregnil (fara sa intreb doc.)iar la 27 ore(adica vineri) ISA.Sambata m-am dus la eco aveam urmat. valori:E=8 secretor OD=1CG=17 SCOR CERVICAL=9 deci ovulasem si am mai facut o ISA dupa alte 24 ore.Nu stiu ce va fi si sunt nelinistita pt. ca azi dimineata aveam temp.36,6(mica).Luna trecuta am avut temp mare(36,9-37,2) si cu toate astea nu a fost sarcina.M-am hotarat sa nu-mi mai iau temperatura ,oricum vine si CO,sa nu ma mai stresez.Cum o vrea DD.
PUP TOATE FETELE ,ma iertati ca m-am lungit
TABITA??? E BINE?
Amely spune:
Ela, am incercat sa imi dau seama despre ce e vorba si cred ca in foita ta scrie endometru 8 mm trilaminat (prescurtat "tril."). Valorile sunt bunute, se pare ca ai prins time-ingul. Faza cu "trilaminat" e de bine, sa stii!
Bafta maxima la inseminarea asta, mai ales ca e "la dublu"!
Eu voi face (probabil) prima mea inseminare pe la sfarsitul lunii septembrie... Pana atunci am de facut o gramada de analize si de dat o poala de bani, bineinteles
Tabi...imi pare rau ca nu am macar nr. tau de telefon. Iti tin pumnii iubita si ma gandesc la tine...
Moisici, ati intrat toate in concediu? Mi-e dooor de voi! Iar incepand de sambata nu voi mai scrie o perioada, caci plec si eu in concediu, pe meleaguri mai racoroase
fetele!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
gabiu spune:
ela27 sunt hotarata ca luna viitoare sa fac si eu inseminare dubla. Si noi avem unde sa stam 1-2 zile dar sotul meu nu vrea, asa ca facem de cate ori este nevoie drumul Tulcea-Bucuresti si e destul de greu.
Valorile tale sunt bune, endometrul este intradevar trilaminar asa cum ti-a spus si amely. Nu te mai stresa cu temperatura. Am mai spus, in luna in care am ramas insarcinata am avut in z.28 temp. de 36.7, si eram sigura ca imi vine ciclul pentru ca aveam niste dureri specifice. Nu a fost sa fie dar macar am scapat de luat temperatura.
multa bafta
gabi
ela27 spune:
AMELY&GABIU aveti dreptate scrie E=8mm tril iar eu am crezut ca e un singur cuvant.
AMELY-mult succes in septembrie la ISA si concediu insorit si linistit.
GABIU-MAI FATA DAR NOI SUNTEM VECINE!Fii atenta ca te strig de pe malul celalalt al Dunarii:micuta dobrogeana iti doresc sa nu mai fii nevoita sa faci ISA dubla luna viitoare.Sa aud vesti de
toate fetele
gabiu spune:
ela27, sa te auda DD. Si eu iti doresc sa fie ultima IAS. L-ai inconjurat pe dl. outz deci sanse la tine cat cuprinde. Ai avut dureri specifice ovulatiei sau balonare , ceva? Eu n-am avut nimic si ma gandesc ca n-am ovulat. Oricum asta e.
pupici si ai grija de tine. Sa inteleg ca esti din B sau G?
gabi
ela27 spune:
GABIU-sunt din B.Pe mine m-au durut ovarele;asa mi-am dat seama ca se apropie ovulatia.
gabiu spune:
ela27 intradevar suntem vecine. Ce tratament ti-a dat Moisa dupa IAS? Mie mi-a dat utrodestan 2/zi si tromboass 1 la 2 zile.
gabi
carry spune:
dragi moisici
m-am hoatarar brusc si , sper , fff inspirat, sa ma programez si eu direct la dr M,dar am nevoie de ajutorul vostru
Eu am fost pana acum pacienta lui BIG M si am vrut sa ma programez din nou in septembrie la el insa nu am mai avut loc
Am la activ 6IAD la care doar a asistat dr M si mi-as dori prin septembrie sa ajung si eu la ea.
Cine ma poate ajuta cu nr tel ptr programari, la un cabinet privat, eventual ???
Nu stiam ca se ocupa singura de IA, ca as fi mers poate mai devreme la ea, mie mi s-a parut o buna profesionista
Sanatate si pupici