Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 7
gabiu spune:
neata fetelor,
ieri m-a inseminat Moisa la valori de: 8 mm endometru si foliculi de 21.5+18.5 ( pe acelasi ovar, stangul). Scor cervical 11 si 88mil/mm. Facusem pregnylul cu 27 ore inainte de IAS.
Totusi nu am simtit durerile ce apareau la ovulatie din cauza pregnylului cam la 36 ore si chiar nici pana acum. E posibil sa nu fi ovulat cumva?
va pup
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
Ioanatugs spune:
bafta multa, sa iasa cu ochisori IA aceasta! Nu te mai gandi, daca ai ovulat sau nu, important e ca ai facut-o, acum stai linistita si nu te mai analiza singura, pt. ca-ti faci singura rau. Iar tu trebuie sa fii foarte linistita acum si increzatoare ca de data asta vei reusi!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
gabiu spune:
ioanatugs, ai dreptate, nu ma mai stresez
gabi
Amely spune:
Neata fetele
Tabi, prea tarziu...sunt asa de amarata ovulatia mea a fost luna asta un mare "fas", am ovulat imediat a doua zi (adik ziua 12), m-a luat prin surprindere, ca atare luna asta n-am apucat sa fac nimic. Decat, bineinteles, ziua 12, seara, cand am simtit intepaturile. Luna viitoare e august, si eu nu vreau sa fac IA in august, ca din cate am inteles e o luna cu rata mica de succes, plus ca mai sunt si concediile... Asa ca ramane pe septembrie. Parca totul e de asa natura sa-mi incurce orice plan de bebe
Ioana, nici eu nu mi-am luat scumpa rezultatul de la spital... ma gandeam sa-l trimit intr-o zi pe sot sa mi-l ia, dar n-am apucat, nici eu nici el. Poate reusim saptamana asta
Gabiu, iti tin pumnii sa iasa cu okisori inseminarea de luna asta. Eu sunt sigura ca ai ovulat, mai ales daca ai facut si pregnyl, nu iti mai face griji!
Teo, Aileene, voi ce mai faceti scumpelor?
pup toate fetele
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
gabiu spune:
Amely, eu am mai avut luni in care nu ovulam dupa pregnyl, asa ca un sambure de indoiala exista. Totusi nu pot face nimic, asa ca astept cumintica ziua z.
Va pup pe toate
gabi
ciela spune:
Ma poate lamuri si pe mine cineva daca se poate face programare pentru spermograma (eventual spermocultura) la cabinetul dr. Moisa?...multumesc!
ela27 spune:
SALUT FETELOR
GABIU-la ce ora ai fost sambata la Moisa?Daca ai fost pe la 10.30-11 ne-am intalnit acolo.eu sunt dolofana cu tricou portocaliu care donda-donda cu doamna in rochie neagra(descoperisem ca suntem din acelasi judet).MULT NOROC SI SA DEA DD SA RAMAI INSARCINATA.
A cata ISA este?Te rog sa-mi spui cine ti-a spus sa faci pregnyl cu 26 ore inainte?Ai facut eco a doua zi ca sa stii daca ai ovulat?
gabiu spune:
da ela27 atunci am fost. Nu sunt o fire foarte sociabila si daca nu ma intreaba cineva ceva nici ca intru in vorba. Mi-ar fi placut sa vorbim. Sunt la a treia ISA, iar pregnylul mi-a zis Moisa sa-l fac cu 12 ore inainte dar l-am facut cu 26-27 pentru ca am vrut sa fie ISA mai aproape de momentul ovulatiei. N-am facut echo a doua zi pentru ca in orasul meu nu exista echo cu sonda iar la Bucuresti nu mai rezistam sa mai vin inca o zi. Am facut 1 drum la C-ta si 2 la Buc pentru monitorizari pentru ca endometrul meu se incapataneaza sa nu creasca, insa pana la urma i-a dat Moisa de cap. Inteleg ca nici tu nu esti din Bucuresti? Nasol cu drumurile astea.
Tu ai facut pregnylul in dimineata aia?
Ce valori ai avut la inseminare?
Te pup si asteptare usoara, multa bafta si sa dea DD sa se intample minunea
gabi
thea_m spune:
Buna fetele!
Vad ca sunteti tare ocupate.
Tabitha sper ca esti bine. Sunt ingrijorata, da-ne o veste buna!
Ciela, te poti programa la tel. 021 322 19 83 pentru spermograma. Are program la cabinet doar marti dupa masa si din 19 august pana in 4 septembrie este in concediu.Nu stiu daca face si spermocultura dar poti intreba la telefon.
Gabiu, Ela asteptam rezultate bune la inseminarile pe care le-ati facut.
Ioana, imi pare rau ca luna aceasta nu s-a adeverit feeling-ul meu, dar vad ca ai inceput o noua luna care sper ca va fi mai buna.
Amely cum se mai simte tatal tau?
Liana, se pare ca luna august trebuie sa te relaxezi daca tot nu poti face laparo, desi am vazut ca ai mult de lucru. Poate-poate nu mai ajungi la bisturiu.
Ce mai fac gravidutele noastre? Bety, Veronici nu am mai vazut postari ale voastre la mamici. Sper ca toate sunteti bine si bb-lusii la fel.
Madyn, daca nu ai si nascut deja iti doresc nastere usoara si sa iti vezi cat mai repede printisorul.
Pup fetele dragute , Roxee,Aileene, Alexia, Musete, Oana, Rami, Liliana, Slavmih si pe toate care nu le-am amintit aici.
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Amely spune:
Teo draguta mea, mereu atenta... iti multumesc mult de intrebare, acum tata este bine, a venit cu masina pentru vreo 2 zile in Bucuresti cu niste treburi, trebuia sa se intoarca maine inapoi la tara, dar s-a hotarat sa plece de azi, ca nu mai suporta caldura din Bucuresti. Azi a facut un EKG, dar dr-a fiind in concediu, nu a avut cine sa i-l interpreteze. El zice ca din experienta lui de pana acum, graficul i se pare ok. In fine... a promis ca se va tine de regim, ca daca nu, ne suparam
Scuze ca v-am zapacit cu atatea detalii... cred ca era suficient sa zic ca se simte bine!
Doamne, Tabitha...si eu sunt ingrijorata... Sper ca totul e in ordine si ca n-a fost nevoie de internare. sa fie bine
Va pup pe toate!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi