Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 9
gabiu spune:
carry, nr. de la cabinet nu-l stiu dar ti-am trimis pe PM mobilul ei.
bafta multa
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
carry spune:
dragele mele,
am sunat-o pe dr M , a fost fff draguta , m-ar fi primit si luna asta dar acum nu putem noi si a ramas sa o sun in sptembrie.
Din povestirile voastre nu am inteles :voi va tratati la giulesti sau la cabin ei privat ?Cum ati inceput ?
Ca giulestiul ma inhiba, toata acea forfota, si am impresia ca acolo nu are niciodata timp.
Mai incolo va voi stresa cu intrebarile in legatura cu ce analize ar trebui sa ma prezint, cam in ce perioada, etc. etc. , dar mai incolo
Nu sunt novice in IA, sunt chiar veterana as putea spune, dar nu stiu cum procedeaza dr M, asa ca astept sa ma ajutati voi
Sanatate si pupici si de-abia astept sa intru si eu in draguta vaoastra gasculitza
gabiu spune:
draga mea carry, eu am inceput la cabinet si pana acum toate IAS -urile le-am facut doar acolo, dar am vazut si fete care faceau la Giulesti. Banuiesc ca depinde de perioada de ovulatie. Din ce am vazut, chiar daca nu are program te cheama la cabinet si duminica daca e nevoie sa-ti faca inseminare. La Giulesti am mers pentru monitorizare pentru ca trebuia sa merg in mai multe zile la rand si normal ca neavand oficial program la cabinet decat martea nu aveam cum sa merg acolo. Nu-*ti face griji, vei intalni fete care ca si tine asteapta o echo sau fac inseminare sau consult FIV, oricum toate cele care vin acolo sunt in aceeasi galeata. Si dna dr nu e chiar repezita, va gasi timp si loc sa vorbeasca cu tine dupa echo. Multa bafta
Totusi de ce nu ramai la Marinescu? Eu voi ajunge la el pt. FIV in toamna ( probabil incercarea va fi in primavara)
gabi
ela27 spune:
Dr.Moisa mi-a dat sa iau Thrombo ass 1/zi si duphaston 1/zi seara.
Pe forum am citit ca ambele (duphaston si utrogestan )contin progesteron doar ca primul e sintetic celalalt natural.
GABIU-cum iei utrogestanul?pe cale orala sau vaginala?
carry spune:
Gabiu--multumesc ptr raspuns
Stiu cum e la giulesti, si la echo si la IA,tocmai de aceea nu mai vreau acolo
Din acelasi motiv vreau sa renunt si la colaborarea cu BIG M
Nu e frumos ce o sa spun, dar ma simteam nu ca un om acolo,ci eram tratate ca niste obiecte, nu avea timp niciodata sa vorbim, totul se derula ca pe banda rulanta, nu aveam fete, nu aveam povesti personale si diferite, toate eram tratate ca simple obiecte
Scuze daca voi supara pe cineva dar eu dupa ultima IA mi-am promis ca nu voi mai ajunge acolo.Am intentionat sa merg la cabin lui privat(am inteles ca acolo are timp sa te asculte mai mult ) insa nu mai sunt locuri pe septembrie asa ca ... ce sa fac ?
Bafta multa la FIV , daca pana atunci nu vei fi
Ioanatugs spune:
Thea_m multumesc pentru gandurile tale frumoase, dar se pare ca si luna asta e compromisa Dr. mea plecat in concediu si era cat pe ce sa fac si stimulare degeaba. Noroc cu DC, a scris Vas un subiect despre dr. Gherasie si asa am aflat, ca e in concediu, pina pe 14 august, adica perioda mea de fertilitate se duce pina atunci. Asta e, astept luna septembrie, poate pina atunci se intorc toti medicii din concediu!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
mari-lu spune:
Ioana,cred ca d la medicamentele d la mine ti se trage "ghinionul" ca nu poti face inseminarea luna asta...DAR si eu am patit la fel, adica nu puteam face inseminare in luna respectiva,fiind plecati in strainatate, si n-a mai fost nevoie sa facem ca la intoarcere eram !Asa ca da-i bice natural ca doar ti-am predat stafeta!
Maria 10+
gabiu spune:
ela27 mi-a zis sa iau utrogestan pe cale bucala ( si mi-a zis de 2 ori lucrul asta). Probabil din cauza estrofemului pe care l-am luat luna asta, mai mult decat de obicei, pentru a-i contracara efectele negative. Tromboass nu mai retin ce mi-a zis dar pe reteta scrie 1 la 2 zile, si asa am luat.
carry cred ca pentru IAD chiar daca treci la Moisa, te va chema tot la Giulesti pentru ca banca de sperma e acolo. Parca asa am inteles de la Tabitha. Singura diferenta ar fi ca probabil nu va mai fi totul pe fuga desi, si Moisa uneori e repezita. Totusi ti-am zis eu n-am facut inseminare la Giulesti pana acum si nu stiu cum se comporta.
Multumesc de urare, si tie bafta
Fetelor apropo de tigancuse la Giulesti, am vazut si eu una care facea inseminare. Sa-i dea DD si ei un bebelus pentru ca daca se chinuie asa inseamna ca-si doreste maxim.
Si voua va doresc zile fertile si teste pozitive
gabi
Ioanatugs spune:
Mari_lu ce bine ar fi sa ai gurita aurita!!! Ca prea m-am sturat sa-mi fac planuri desarte!!! Stiu ca mi-ai dat cu draga inima pastilutele acelea si poate chiar sunt vrajite, ce frumos ar fi!! Te pupic sa-ti mai treaca greturile!!! Multa sanatate graviduta draga!!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
mamiFlori spune:
Buna fetelor! Nu am mai intrat de mult pe internet ca de la 3 luni de sarcina sunt in concediu de risc maternal si nu am internet acasa. Acum sunt la Iasi la mama si pot scrie de la frate-miu.
Am intrat in risc maternal mai mult preventiv pt ca mi se scurtase colul si mi s-a recomandat repaos si liniste pe langa tratament. Si dupa cat m-am chinuit sa il am pe bb, nici nu m-am mai cramponat de mers la servici. Vreo 4 luni am luat Utrogestan ovule si apoi Nospa si Scopantil supaozitoare, pe care le "servesc" si acum, si de care m-am saturat ca de mere padurete.
Acum sunt in saptamana 30 + 5 zile. Am in burtika un baietel (mai bine zis baietoi ca e dolofan, nu gluma) si suntem foarte bine daca excludem insomniile, durerile de spate, mersul non stop la toaleta... . Oricum, dupa cat s-a lasat bebe de asteptat astea se pot numi fericiri - sa il simt in burtica....
Oricum, cand a aparut bebe, eu eram cu gandul complet la adoptie. Ma resemnasem si relaxasem la ideea ca voi mai concepe un copil. Poate de aia am si ramas gravida... Si sa stiti ca am ramas cu un fel de nostalgie. Ma tot gandesc ca un copilas nefericit ma asteapta undeva sa il gasesc, sa il iau acasa si sa-l iubesc si eu nu m-am mai dus dupa el... In orice caz, acum o am pe Elena care a implinit 5 ani si vine si bebe, stam cu chirie... si nu as face fata la 3 copii. Dar cine stie, poate daca mai creste bebe un pic si vom avea casa noastra...
Va pup pe toate si va admir ca ati ramas la fel de luptatoare si curajoase si sa va dea DD cat mai repede bebelusi in burtici, ca ii meritati cu varf si indesat!
Florina