Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Va multumesc tuturor, nu va mai enumar, ca nu cumva sa uit pe cineva. Va tin la curent cu derularea lucrurilor, maine sau poimaine mai bagam un test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Tabitha noi asteptam cu rabdare , dar tu ?
Alexia uitasem sa te intreb ceva , numele acesta frumos pe care l-ai ales printesei tale Eileen este o pura coincidenta aproape identica cu nick-ul meu , sau ti-a placut si l-ai ales intocmai , inversand un pic literele ? Fara suparare , chiar m-as simti onorata si pe undeva , nasa printesei tale dulci ? Numai bine si multi si sper ca nu te-am suparat , a fost asa , doar o simpla curiozitate din cauza "coincidentei" aproape identica a numelui in sine !
Pupici la fete dulci !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Tabitha, cu drag te-am trecut pe listuta si cred ca, in ciuda temerilor tale de SEU, vei ramane acolo, pentru ca testul s-a pozitivat repede si cred ca beta HCG creste corespunzator unei sarcini normale. In concluzie: sarcina usoara si sa mai treci pe la noi sa ne bucuri cu noutati!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

thea_m: iti multumesc mult si sper din toata inima sa nu parasesc acest nou loc din listuta decat atunci cand voi trece la mamici. Sa va dea Dumnezeu aceeasi bucurie pe care incerc eu sa o simt acum. Si nu uitati ca exista speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor...eu sunt cu inima grea... M-a sunat mama, tatal meu se simte rau... tensiune foarte mare. El sufera si cu inima. Poate e si caldura asta de vina, dar de 2 zile nu-i scade tensiunea. Acum e pe medicatie, dar tot rau se simte, a si vomat. Ei sunt la 100 de km, la casa de la tara, m-as urca acum in masina si m-as duce, dar nu vor, sunt incapatanati amandoi, zic ca sa nu ne facem noi griji, ca o sa fie bine. Iar eu plang intruna si ma rog la D-zeu, pt. ca ma simt asa neputincioasa si nu stiu cum sa-i ajut...

N-am vrut sa va intristez si pe voi. De fapt, vroiam sa o sustin pe Tabitha, sa-i spun sa nu se gandeasca decat la lucruri bune, ok iubita? iti tin pumnii si ma rog din toata inima pentru tine si samburel, sa fie fixat acolo unde trebuie. Eu sunt sigura ca va fi bine, pentru ca meriti sa fii fericita, destul ai asteptat si te-ai rugat, e momentul sa te bucuri in sfarsit de bebicul tau

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely: iti multumesc pentru gandurile bune. Tu, fata dulce, in aceste momente, mai ai timp sa te gandesti si la ceilalti... Daca simti nevoia sa te duci la ai tai, du-te. Si roaga-te la DD sa fie totul bine. O sa ne rugam si noi si va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Amely du-te la ai tai pentru ca asa simti si pentru ca trebuie sa il vada un medic neaparat. Nu ignora ceea ce simti. Te pup si multa sanatate tatalui tau.

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Va multumesc fetelor... sunteti tare dragute, in plus aveti dreptate. Daca s-ar intampla ceva si eu n-as fi langa el... nu mi-as ierta-o. Am vorbit cu mama acum la telefon, mi-a zis ca tata se simte mai bine, i-a scazut tensiunea deja la 16 (maxima) ceea e afara de pericol. M-am mai linistit pt. moment. Sper ca nu mi-a zis asta doar ca sa ma calmeze, fiindca si-a dat seama ca am plans, dupa voce. L-am cerut pe tata la telefon si am vorbit cu el, vorbea foarte bine, zicea ca acum e ok, dar parea trist... Ultima oara l-am vazut duminica seara, cand am fost la tara, am ras, am mancat gratare, am facut poze si era tare vesel. Offf... stiu ca are 69 de ani si nu mai e un tinerel, dar eu tot asa il vad, iar el e asa de incapatanat si nu vrea sa tina deloc regim, ia doar medicamente. Si nu-i suficient... Iar caldurile astea numai bine nu-i fac.

Trebuie sa incerc sa nu ma gandesc la rau, dar sunt genul mai apropiata de parinti (nu stiu cat e de bine, asta imi e felul) si sufar cand ei nu sunt bine.

I-am spus mamei ca daca mai are vreun puseu, in secunda doi m-am urcat in masina si am venit acolo.

Va multumesc ca m-ati incurajat, sper sa fie bine... Doamne-ajuta, la toata lumea!

PS Tabi, cum sa nu ma gandesc eu la tine, cand asteptam de atata timp sa ne dai vestea cea mare?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihavasoi spune:

Salutare,fetelor! Va rog, ajutati-ma! Am vrea sa facem o spermograma si la dr Moisa, dar nu stim cum sa procedam.Stim ca lucreaza la Giulesti, dar nu stim cum sa dam de ea.Am inteles ca are si cabinet particular. Puteti sa-mi spuneti si mie adresa? face spermograma si la cabinetul particular?Si cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27 spune:

Salut fetelor!
TABI-FELICITARI SI SARCINA USOARA.ti-am urmarit povestea si ma bucur nespus pentru tine.
MIHAIVASOI-nr de telefon de la cabinet este 0213221983,are program in fiecare zi de marti.in noiembrie 2005 pretul unei spermograme era 500000 iar o consultatie 600000.grabeste-te,doc.intra in concediu.
DESPREMINE-ma pregatesc sufleteste pt.ISA nr.3

Mergi la inceput