Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 5
camy062004 spune:
Tabitha felicitari pt.sarcina!nu am mai scris demult la acest capitol fara nici un motiv anume dar sa stiti ca v-am urmarit,nu am rezistat sa nu-i spun Tabithei felicitari pt.sarcinaAileene te pup iubita mea angel tuturor sufleteleor noastre Liana condoleante pt.bunica ta,stiu prin ce treci dar fruntea susCarmen_cita,Thea_m,Bety,Amely pupicici fetelor si sa nu va suparati ca scriu atat de rar dar sa stiti ca va urmaresc mereu
camy
Ioanatugs spune:
THEA_M multumesc pentru nr. de tel. si pentru sfaturi si bafta cu aceasta inseminare. Sa dea Domnul sa reusesti, eu i-ti tin pumnii stransi.
AMELY draga, ce-a patit taticul tau, i-mi pare sincer rau pentru el. Of..caldura asta face ravagii! Multa sanatate tatalui tau si streseaza-i cu telefoanele, ca sa fii sigura ca te tin la curent cu starea lui. Si erati asa de fericiti aseara pe terasa, chiar ma uitam la voi si va admiram cat de bine va potriviti. Voi aseara, de fapt a-ti udat masina, nu-i asa??? S-o stapiniti sanatosi, e frumoasa foc! Ce potriveala si ta si mea au venit aproape in acelasi timp, poate si bebicii nostri vor veni la fel si vom fi impreuna, in acelasi timp. Ce bine ar fi!!! Poate am gura aurita si se intampla, mai stii!! I-mi pare foarte rau ca nu am putut sta mai mult, aseara, de vorba cu voi doi. Ma revansez eu!!! si multa sanatate taticului tau!
AILEENE draga, a venit randul meu sa petrec cateva zile la rand!! Am inceput de luni, cand mi-a venit din Coreea, am stat cu prietenii pe terasa toata noaptea s-o udam , dar eu n-am baut nimic ca sa o conduc. Apoi marti a fost ziua Marei si i s-a taiat motul, a fost frumoasa foc, doar ca am ajuns foarte tarziu, cand petrecerea era in toi si am ratat momentul cand a ales: pixul, telefonul si aurul. Azi nu am mai sarbatorit nimic, dar pina la sfarsitul saptamanii cine stie ce se mai iveste. Asa ca azi sunt obosita si abia merg sa dorm. dulci si deja mi-ai promis ca vii si prin Bucuresti, cand ajungi in Romania. Visez la ziua aceea!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
thea_m spune:
Ioana multumesc. Dar vezi ca acupunctura este contraindicata in sarcina si cine stie...mai este o saptamana si poate te trec si pe tine pe listuta, ca am prins curaj.
Ela bine ai venit si succes la inseminarea nr. 3, sa fie si ultima.
Oare ce mai face Rami?
Betycoooo!!!
Veronici sper ca sunteti bine toti trei.
Madyn mai are putin pana isi tine puiutul in brate.
Tabitha daca nu sunt corecte datele pe care le-am trecut pe listuta spune-mi si modific.
Amely sper ca tatal tau se simte mai bine.
Pup toate aspirantele, gravidutele si mamicile!
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Amely spune:
Neata fetele... Doamne ce dragute sunteti...
Teo, Ioana
Aseara tata era ok, ii scazuse tensiunea la 14, dar mama e cu okii pe el ca pe butelie, cum se zice. Va multumesc inca o data pentru sustinerea vostra, sunteti minunate
Tabitel, ceva vesti? ce face burtik?
Aileene, ce mai faci scumpica? ce face Alexandre?
Ioana, abia astept sa repetam figura si sper ca data viitoare sa reusim sa papam tot, ca era buuun si mult, si acum salivez numai cand ma gandesc! immmm... Si poate reusim sa vorbim mai mult, vroiam sa vorbim atatea, ca nu cred ca ne ajungea o seara Ma gandeam acum la obiectele pe care le-a ales Mara, si imi imaginam ca probabil va fi o scriitoare de succes, foarte bogata, care toata ziua va fi cautata la telefon de edituri... ce zici? am luat-o razna, nu? Iar pe langa toate astea, ii doresc din toata inima sa fie fericita Scumpa, tu vorbesti serios ca vrei sa te apuci de acupunctura? cand si unde?
Azi ma duc la eco, la med new life, sunt ziua 11. Nu stiu de ce dar nu am presimtiri prea bune. Luna trecuta nu am avut nici un semn ca as fi ovulat, luna asta la fel, nu am remarcat prezenta albusului, care la mine aparea de prin ziua 7-8... In plus, ma inteapa cand intr-o parte, cand in cealalta, fara nici o noima, dupa pererea mea, decat daca nu cumva s-a cuibarit vreun chist pe acolo de luna trecuta, si imi da dureri... Stuart zice ca s-ar putea ca intepaturile mele sa fie de la Maca. Bine ar fi sa fie numai de la asta. Oricum, tineti-mi pumnii fetelor, va spun diseara sau maine dimineata ce am facut
Pup cu drag toate fetele!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
pmihaela spune:
Stie cineva cand intra dr. Moisa in concediu?
Multumesc anticipat!
S-aveti o zi buna!
Tabitha spune:
ela27, camy062004, amely: pupicei si sa va vad si pe voi ca mine!
thea_m: datele sunt super corecte! Multumesc
pmihaela: stiam ca in a doua jumatate a lunii august e plecata. Eu ma duc la ea saptamana viitoare.
Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara
thea_m spune:
Pmihaela este in concediu in perioada 19 august -4 septembrie.
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Ioanatugs spune:
Thea_m ce draguta esti...sa ma treci la gravidute...hm...as vrea eu! Dar din pacate, sau din fericire, sunt in z23, am avut deja ceva pete maronii, ma dor sanii, m-a intepat si ovarul drept azi si cred ca vine CM-ul mai devreme decat luna trecuta. Asa ca se apropie cu pasi repezi z1, cred eu si inca nu sunt 100% ca voi face stimularea aia. Nu stiu ce sa fac
Amely as face si ceva acupunctura, poate ajuta, cine stie?? Mergem impreuna?? Eu nici acum nu mi-am luat rezultatul ala de la spital, sa vad daca a fost sau nu endometrioza! Nici tu, nu?? Te asteptam cu vesti de la monitorizare!! tin pumnii, sa fie cu foliculi babani!!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
Alexia27 spune:
Aileene, sincer? Am vazut nickul tau inainte sa ne hotaram sa o botezam pe printesa Eileen si chiar m-am minunat, ziceam, -uite ce coincidenta, un nume destul de rar si ne-am nimerit doua cu aceeasi preferinta chiar aici!- Mie numele imi place demult, l-am auzit prima data intr-un cantec irlandez si ma gandeam de atunci ca daca voi avea vreodata o fetita sa o botez asa, dar nu prea mergea combinatia cu un nume de familie romanesc. Si uite, ca acum, cu sotul german, merge!! Oricum, si sotul a trebuit sa-si dea OK-ul. Dar ai dreptate, e intr-adevar un nume frumos, muzical si imi pare bine ca nu sunt singura care crede asta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png