Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, fetelor. Sunt pacienta dr. Moisa si visez cu ochii deschisi la a doua liniuta, e drept. nu f. clara, care a iesit la testul Diaspot. La Clear Blue abia se intrevede a doua liniuta. Nu stiu ce sa cred, eu tin sa zic ca nu sunt insarcinata, totusi... Am facut cele 2 teste azi, ziua 28, iar in zilele 12 si 13 am facut IAD. Vedem maine cum stau lucrurile. O seara placuta va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Alexia scumpa , BRAVO , si mii de FELICITARI ptr frumosul eveniment !!! sa-ti traiasca micuta EILEEN caruia-i doresc un BUN VENIT PE LUME sa creasca mare sanatoasa si sa va aduca multe bucurii ! Felicitari din tot sufletul ...multe cu mult drag !
Tabitha ptr ca o bucurie nu vine niciodata singura , esti si tu iubita cat de bucuroasa sunt ptr tine , nu-ti fa griji rezultatul e acela fara nici o indoiala FELICITARI si tie din tot sufletul si-ti doresc o sarcina usoara si s-duci pe lume un sanatos care sa-ti umple inima de bucurii , de cat timp il astepti iubita , il meriti din plin !
Fetelor , ceasul vostru a sunat , a inceput parca numaratul bobocilor , poate mult mai devreme decat ar fi trebuit (toamna) dar nu e niciodata prea devreme sau prea tarziu ptr a fii fericite !!!
Thea n-am cuvinte , nici bine n-ati ajuns pe pag a-2-a si uite curgeeeeee cu si cu deci sunt surprize multe-n perspectiva , asa ca pregatireaaaaaaaa ! Sa fie-tr-un ceas bun !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Aileene draga, multumesc pentru felicitari! Ne-am distrat de minune, ca intre fete! Dar cand vii in Bucuresti neaparat ne vedem, da??? Te stresez pina i-mi promiti si daca i-ai promis ceva unui taur, stii ce inseamna nu??? dulci!
Tabitha ti-am mai raspuns si pe la alte topicuri si cred ca la tine a venit BARZA !!! Asteptam sa te convingi si tu, mai fa un test maine! de incurajare!
Alexia27 bine ai venit acasa cu printesa voastra Eileen! Sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Ioanatugs, aileene: stam cuminti deocamdata, miercuri sau joi mai facem un test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Tabitha, ESTI GRAVIDA??? FELICITARI iubita, eu zic ca miercuri o sa ti se confirme sigur , mai bine faci un test din sange...parerea mea Ti-am zis eu ca ai ovulat cand trebuie!

Aileene, frantuzoaica mea draga, intr-adevar draguta de Ioana ne-a fost gazda, si am cunoscut niste fete deosebite. Si sa nu te mai aud cum ca "nu ai fi asa tanara", ca nu-i deloc adevarat! Esti o pustoaica, si ai un suflet tanar si vesel, in plus ai deja baiat mare, 7 anisori, nu-s de colo!

Va pup pe toate!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Am vorbit cu dr. Moisa, care mi-a zis ca ea este sigura ca as fi insarcinata, sa continui tratementul si sa ne vedem saptamana viitoare.

Amely draga, crezi ca eu nu as vrea sa fac testul din sange? Numai ca aici, in orasul meu, nu se face decat la spital iar pana saptamana viitoare lisesc reactivii. Asa ca nu-mi ramane decat sa astept si sa mai fac un test din urina spre sfarsitul saptamanii, daca pana atunci nu se instaleaza rushii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Offf, Tabi, da...am uitat Mai, eu cred ca goleam toate farmaciile de teste pana acum dar nu te lua dupa mine ca io-s dusa rau cu pluta azi Oricum sa nu te mai aud de rusi ca nush ce-ti fac!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna!
Se pare ca intr-adevar este o zi buna. Tabitha nici nu am cuvinte sa iti spun cat de mult ma bucur. Sper ca pana ne vei anunta testele foarte -foarte pozitive sa le gasesc si sa iti spun atunci toate motivele de bucurie, asa ca astept cu nerabdare ziua in care te voi trece pe listuta.
Alexia, inca o data, sa va bucurati din plin de dulcea voastra Eileene.
Ioana eu as astepta sa ovulez pe partea cu trompa cea mai buna. Din pacate, Clomifenul a avut multe reactii secundare la mine. Dar tu vei face cum simti. Eu tot mai sper ca nu mai ajungi sa faci vreo stimulare. Nr. de telefon solicitat este 0721 371 550. La inceputul lui septembrie o gasesti sigur.
Aileene stii ca si tu esti aproape de inima mea si imi face placere sa citesc orice vesti de la tine.
Am reusit sa fac si a 4-a inseminare, in sfarsit. Acum…asteptam.
Va pup cu drag pe toate!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Tabithasigur esti!!!Ce bucurie!Sa ai un BB frumos si sanatos!Pe mine nici nu m-a pus sa mai fac testul din sange
Maria 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Mari-lu felicitari si sarcina usoara ! Bravo ptr realizarea frumoasa !
Tabitha puiu , sa dea Domnul sa fie bine , nu te mai ingrijora , incearca sa-ti intorci privirea gandului , fa altceva , dar nu te mai gandi , la poate da , poate nu ! Nu faci decat sa te macini ! Mi-e gandul la tine si stiu ca va fi bine , tu sa ne tii la curent , da ?
Ploua gagicutzelor cu sa dea Doamne-Doamne sa fie tot asa si sa va aduca bucurii in sufletele voastre insetate de-atata DOR de acest bb mic care atat de mult va lipseste si dupa care atat de mult tanjeste fiinta voastra din tot "rarunchiul" ei si pe care atat de mult eu vi-l doresc ptr ca-mi sunteti toate in inimioara si ptr ca pur si simplu va tare de toooooot !
Amely asa este , sunt intr-adevar o pustoaica-n capul meu , chiar daca corpul nu seamana , eu sunt mereu tanara ! Iar tu esti o dulceeee , hai fa-ma fericita si tu cu o veste bunaaaaaaa ! Am zis ca nu voi mai trece asa des dar credeti ca ma lasa sufletelul ? Prea multe surprize gramada ma asteapta , asa ca stau la panda si sar sa va felicit atunci cand e nevoie !
Thea esti intzeleptul regatului , ai niste vorbe si niste ganduri de parca ne-ai citi gandurile , iar presimtirile tale-s...ce mai ? De milioane ! Ce n-as da si eu sa fiu printre voi , sa fac un trat si sa merg la acelasi dr la care mergeti voi , ca sa stiu mai multe si sa-nvat o gramada de la voi toate ! Ce pacat ca n-ati existat pe vremea cand si eu eram in toiul tratamentelor , atunci cand ma limitam la biblioteca din oraselul in care traiesc , unde imprumutam fel si fel de cartzulii , ca sa-nteleg si eu aceasta minunata viata care vroiam si care in sfarsit a prins radacini inlauntrul meu , pe care-l deschideam mereu cu atatea emotii , si care ma invata atatea despre acea perioada dulce dupa care atat timp am tanjit si am visat si care s-a realizat !
Oh...cate-as mai avea de spus , v-as imbata cu povestirile , de-as putea sa va pun inima-n palmutza voastra si s-o las sa va vorbeasca n-ar mai termina de povestit !
Thea sa dea bunul D-zeu sa fie bine , si dupa 2 sapt sa ne vii si tu cu rezultat , stii tu , cel cu 2 II eu te-am luat in colimatoriu !!!
Ioana taurico asa este ai dreptate , cand un taur isi pune ceva-n minte , greu il mai scoti de-acolo ! Are mintea ascutita si o memorie "beton" ! Parol , voi trece negresit prin Bucurestiul ala frumos pe care nu l-am vazut decat o data , am si stat la hotelul de langa gara , mi-a placut f mult si mai ales vorba bucuresteana , limbajul se apropie f mult de lb franceza , am fost tare uimita cand auzeam bucurestenii vorbind si chiar mi-a placut , e ca si aici in "provence"(provincie) !
Ce mai stiti fetelor de Cata , Indy , Bety , Liliana , Carmen_cita , mi-e dor de ele !!!
Va si va doresc din tot sufletelul meu , os eara dulce si racoroasa ca si zorile diminetii !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput