Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 29
Liana30 spune:
Va multumesc Moisicilor de urari!!
multa bafta la toate!!si daca nu a fost luna asta..capul susu mama..si inaintee!!!noi nu ne dam batute!!asa'i?????
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
thea_m spune:
Rami multumesc. Am trecut si de ziua 1, de fapt sunt in ziua 4, dar nu mai numar luna aceasta. Voi avea o luna de relaxare, apoi intru in focuri. Am ramas optimista in continuare.
Marusca vreo veste buna de la voi?
Amzulica vei vedea pe prima pagina o reusita prin IAD, din pacate n-a fost sa fie...
Carry imi pare rau, dar nu iti pierde speranta. Ne asteapta copilasii nostri, undeva, si nu va mai trece mult pana vom trai si noi bucuria maternitatii.
Eva47 in cazul in care analizele facute la Fundeni nu au rezultatul bun, iti recomand cu caldura sa le repeti la Cantacuzino.
Liana sanatate multa, sa iti treaca raceala ca sa te poti apuca linistita de FIV.
Amely, Gabiu cum se mai simt gravidutele noastre?
Tabitha fata, nu te-am uitat si inca te astept sa revii pe listuta!
Oana gata amenajarile? Ce mai faci, fata frumoasa?
Liliana, Laura cand faceti punctia?
Aileene, Indy, Loren@ si toate celelalte fete dragi, numai bine va doresc!
Teodora
Poze
Aniversare 2006
gabiu spune:
buna moisici,
thea_m eu una ma simt bine, greturi am din cand in cand, de fapt asa cred ca sunt ( pana acum nu prea am experimentat starile astea), inca nu am vomitat dar probabil urmeaza ( sau nu ). Intr-un cuvant eu ma simt bine si ma rog la DD sa fie bine si sa-mi tina copilasul in burtica pana cand va fi pregatit sa se nasca. Binenteles ca ma rog sa fie sanatos si multe altele care-mi trec prin cap.
Ma rog si pentru voi sa va dea DD bb-i pentru ca stiu cat va doriti si stiu ce mamici bune puteti sa fiti.
Va pup pe toate si va tin la curent cu starile mele.
Zile fertile va doresc si teste pozitive
gabi
6+
Amely spune:
Teo, si multam de intrebare... Pe scurt, am vazut inimioara la eco. Mare lucru n-am inteles eu, dar dr. mi-a spus ca totul e bine. Eu m-am bucurat ca l-am vazut pe ecran... desi este atat de micut!
Va pup cu drag pe toate!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
thea_m spune:
FELICITARI mamiFlori pentru Emanuel! Sa creasca mare si voinic, sa fie sanatos si va aduca doar zambete in priviri!
Gabiu ma bucur ca esti bine si ca ne vei tine la curent cu evolutia voastra.
Bety ce fac fetele lu' tata? Sper ca sunteti bine, sanatoase, ca inimioara ta sta bine acolo, la caldurica.
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Marusca spune:
Teo:
A fost asa cum m-am asteptat. Au venit rusii peste mine. Deja imi fac planuri pentru luna asta. Azi sunt in ziua a 4 a si am fost sa-mi recolteze niste hormonale cu care eram restanta ( le aveam din ziua a 10 a ) si d-n doctor le vroia din ziua 2-4. Ce m-a surprins este ca asistenta mi-a spus ca vor fi gara in 3 saptamani. Da ce le face domnule , ca doar nu le insamanteaza :) Deci voi lucra si luna aceasta pe neve. , tot fara stimulare , sper sa-mi creasa foliculul. M-am programat marti pe 10 la echo de control si cred ca Joi ma voi duce la IAS, daca nu cumva o iau iar hormonii razna si onvulez in ziua a 11 a ...
Se pare ca suntem in aceeazi tura. Mi-e mi-a venit ceas, la 28 zile, deci a facut IAS-ul chiar in ziua ovulatiei. deja intru la idei ca nu am reusit. Tot sper sa gasesc care sunt motivele, trebuie sa existe unul...
De ce faci pauza luna asta?
Carry: ce faci? Cum esti cu moralul? mai vii si luna asta la IAS?
Marusca
carry spune:
Marusca....imi pare rau ca nu s-a intamplat luna asta
Si nici la mine...
Daca tu mai poti spera, fiind doar la prima IAS,eu chiar nu mai sper
la nimic, sau cel putin, nu prin IA
Asa ca am luat, impreuna cu sotul, marea decizie de a ne programa
ptr FIV, nu credeam ca voi ajunge la asta, dar iata-ne incercand si ultima sansa
Voi lua legatura cu dr M si o voi ruga sa ma progrmeze ptr FIV
la BIG M, sper sa nu intampin dificultati si aici...tinand cont de
spermograma sotului
Si cred ca luna asta voi incerca ULTIMA IA,asa, doar ca sa nu las luna sa treaca,fara sa fac nimic Poate ne intalnim pe la cabinetul dr., eu Z3
aurel_cris spune:
dragelor astazi facui si eu prima IA cu Dr Moisa,nu sunt la prima ci a a cincea si sincer nu imi fac sperante cu toate ca dr era multumita.Totul este natural fara absolut nici o stimulare:E era7,5 secretos iar foliculul era de 24,deci ea zice ar fi sanse si nu mi-a recomandat inseminare dubla.Eu personal as fi incercat dubla.
Deci incepe asteptarea,noroc ca sunt ocupata si cred ca nu voi avea timp sa ma gindesc mult.
MARUSCA,CARRY odata si odata trebuie sa reusim si noi,capul sus.
Amely,Gabiu sa va creasca bebeul mare si sanatos sa va bucurati de el.
pentru toate fetele
loren@ spune:
Amely ma bucur ca ai vazut inimioara lui bb mic..emotionant moment!Pe mine cred ca m-a lovit damblaua ca de unde ziceam ca mai astept pina sa ma apuc de munci la bb2 si ma duc la munca, am dat afara bona, am aminat intoarcerea la job si de ieri am trecut la neprotejat...amu sa vedem ce va mai fi, dar un lucru e sigur..fara termomentru clar si fara teste de sarcina!
ciresica de pe tort