Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

thea_m esti o dulce
marusca bafta multa cu analizele si binenteles cu noua IAS, sa dea DD sa-ti reuseasca de data asta.
carry sa fie intr-un ceas bun decizia de a incepe procedura pt.FIV-sigur Moisa te va indruma asa cum a facut cu toate pacientele ei care au luat calea asta, eu totusi sper ca ultima IAS sa dea roade.
aurel_cris peste 2 saptamani te asteptam cu un test pozitiv. Cat priveste IAS dubla, daca nu ai probleme de nu e cazul, poti sa si a doua zi, asa incat sansele sunt mai mari.
va pup pe toate

gabi

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetelor
GABIU merci pentru urari dar sansele mele pt o sarcina fara IA sunt nule asa ca degeaba ma lupt,sarcina usoara iti doresc din suflet.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Aurel_Cris: sunt si eu aici. Deocamdata doar va citesc ca sunt in perioda de dupa rusi si asteptare IAS. Sper ca atunci cand voi face eu IAS , tu sa ai deja semne care sa-ti dea sperante.

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Auras, nu-i musai s-o faci pt. bb. Doar asa, de relaxare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUCUTZA ar fi fost minunat sa fie relaxare, placere si bebei,asa era raiul pe pamint,nu crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Loren@, bravo pt. decizie! si muuult spor la treaba

Aurel_cris

Va tin pumnii tuturor!
cu drag!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

A murit subiectul?
Tocmai voiam sa merg la M pt o ISA si din postarile de la alte subiecte am aflat ca este plecata luna viitoare. Asa e ?
Daca mai sunt moisici pe forum, le urez succes si le astept cu detalii.

PS. Amely, cand ai scris aici ultima data nici nu stiai ce surpriza frumoasa te asteapta. Daca scriu dupa tine, se cheama ca pot spera sa se ia si la mine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Moisica e plecata intre 1-15 noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Buna,

Si eu ma intrebam ce se intampla de nu mai vine nici o fata pe aici.
Pe la cabinet este aglomeratie , deci nu au disparut pacientele.
Eu pot sa va spun ca am facut a doua IAS si acum astept, astept....
Pentru luna viitoare , fiind pleacata deja mi-a dat ce sa iau daca nu am noroc luna asta.

Mi-a spus sa pun organismul in repaos si sa iau anticonceptionale :(( O luna perduta, dar cine stie poate este cu noroc.

Voi ce mai faceti? Nici o reusita? Stiu ca luna Septembrie a fost plina de sperante pentru multe dintre noi, poate tocmai de aceea dezamagirea este asa de mare acum.

Teodora, pe unde esti? Nu deschizi tu un nou capitol?. Eu nu stiu cum se face si se pare ca tu ai mana buna.

Goldi: ce alte detalii vrei?

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dragele mele fete!
Demult nu am mai intrat. Sunt in concediu, am intrat sa vad ce mai faceti.
Proasta veste am aflat. Asadar dr.Moisa este plecata in perioada 1-15 noiembrie...Asta este, mai asteptam o luna.
Liliana eu inca mai sper intr-o veste buna de la tine! Poate ai facut totusi testul de sange...
Aurel_Cris imi pare rau de nereusita. Multa bafta cu FIV-ul!
Laura te astept cu vesti bune!
Marusca fie ca aceasta inseminare sa aiba un rezultat pozitiv.
Am sa deschid eu un nou capitol, dar sa nu va suparati ca nu il pot reactualiza decat peste o saptamana.
Pup cu drag toate fetele!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput