Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 28
amzulica spune:
aurel_cris: in privinta scorurilor nu te speria, eu am dat doar cand am avut. Mergand insa la doctor lunar si dupa atatea nereusite n-am mai dat nimic. Oricum nu te trateaza in functie de bani...asta e sigur.
Cami
eva47 spune:
Amzulica ,si la mine sunt IAD-uri si am 33 de ani.(Sotii nostri avand aceeasi problema azoo....).Initial m-a frapat cat de mult ne asemanam.Cum ar fi sa si ramanem insarcinate in aceeasi luna?
Nici eu nu am crezut ca o sa ajung la nr.13 si nu ma regasesc in situatia asta ,dar cand o vad pe dr moisa ca spera impreuna cu mine ca va fi luna norocoasa si se gandeste la tot felul de scheme de tratament ca sa se intample odata si odata ............
Este bine ca te-ai hotarat sa devii pacienta ei.Eu iti recomand sa discuti situatia ta cu ea si este posibil sa te trimita sa iti mai faci niste investigatii.De exemplu pe mine m-a trimis la Fundeni /dr uscatescu pentru niste analize specifice legate de niste anticorpi(anticorpi antifosfolipidici).
thea m, iti multumesc !
eva
carry spune:
Dragi moisici,
ca sa pastrez aceeasi nota de tristete vin si eu cu o veste proasta :
dupa a 7-a IA se pare ca se apropie Z 1
TB a scazut astazi, dupa ce vreo 8 zile s-a pastrat la 37.2, 37.3, azi 37.1
Nu stiu ce sa mai fac, va admir perseverenta in IA-uri, dar eu simt ca nu mai pot...
Toate analizele bune la mine, trompe bune, endometru bun (probl e la sot de aceea am facut IA combinata) si totusi nu se intampla
Daca as avea banii si maine as face FIV, mi se pare ca bat pasul pe loc si am intrat intr-o panica groaznica,din cauza varstei( aproape 37 )si asta simt brusc de cateva luni, ca acum sau nu voi mai reusi niciodata
Sunt dezamagita ca se insista sa continui cu IA fara sa mi se dea alte explicatii, stiu ca sansele sunt mici, dar si incercari au fost...!!!!
Eu va urez succes si putere sa mergeti mai departe, dar prea multe nereusite pe aici...
Marusca spune:
Carry,
Nu dispera. Diferenta ce 01 puncte la temperatura nu cred ca este foarte concludenta. daca vrei sa stii sigur mai bine iti faci un test. Si eu sunt in aceeasi situatie. Astept ziua 1 care va fi probabil azi sau maine . cred ca la prima IAS ai cele mai mari sperante cum s-a intamplat si in cazul meu.
Oricum nu cred ca este o solutie cu FIV (sunt o gramada de bani), cu toate ca toti medicii la care am fost si eu pana acum mi-au spus"mai incercati sau treceti la FIV" atunci nu intelegeam de ca ma trimit la FIV dar acum se pare ca in cazurile noastre mai ales ca nu prea avem timp de asteptat se trece la FIV. Eu mi-am propus sa fac 6 IAS -uri, deabia dupa aceea mai vad.
Iti dai seama, eu am toate analizele bune si mi-a facut IAS cu 32 mil de gigei (A+B), in total au fost 62 mil/ml dar mie mi-a injectat numai 0.5ml si cu toate ca i-am pus sa alerge mai putin, tot nu s-a gasit unul cu antrenament sa ajunga la destinatie.
Oricum, fruntea sus, viata este frumoasa si merita traita.Ai vazul celelalte fete, au tot facut IA -uri si pana la urma au ramas natural. Cine mai intelege ce se intampla? cred ca numai bunul dumnezeu.
Nu cumva ai facut IA-ul intr-o Joi la cabinet? ca vad ca suntem exact in aceeasi perioada.
Si relaxeaza-te ca vine weekend-ul.
Daca vrei, ne putem intalni sa "sarbatorim ziua 1'.
Marusca
rami 73 spune:
Teo, am fost plecata zilele astea, dar sa stii ca m-am tot gandit la tine...of...nu stiu care e rezultatul final, ieri spuneai ca sansele sunt destul de mici...dar daca nu a fost sa fie nici luna asta, nu pot decat sa te mangai pe obrajori . Stiu cum e sa te intrebe sotul vesel daca sunt ceva sperante de data asta..., mai ales ca am vazut ca ai un sot vesel si optimist, exact cum e si al meu. Adevarul e ca uneori privirea aia a lor plina de speranta ma termina efectiv, as indura orice, numai sa nu dau iar inca o veste proasta... as prefera sa-l vad mai degraba nepasator, asa cum sunt atatia alti barbati !
Draga mea, in concluzie, ideea e : vei face gemeni, deci privirea ta nu trebuie sa fie decat inainte ! SIGUR iti vei realiza visul, modalitatea nu conteaza, si nu o spun doar ca sa te incurajez. Lasa ca dai data viitoare !
Desi cu intarziere de 1 zi, ii spun si eu LA MULTI ANI Lianei. Sa ne dai vestea cea mare cat mai curand, altceva nu-ti doresc ! Restul, la aniversarea urmatoare.
OanaB, am observat si eu ca mereu largesc pagina din cauza pozelor, dar din pacate nu stiu cum sa le dau o titulatura mai scurta. Daca tu sau alcineva m-ar putea ajuta...sper sa remediez problema.
toate moisicile !
rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]
carry spune:
Marusca...mersi mult de incurajari ,e bine ca ai moralul
atat de bun, al meu e la pamant... Si pe buna dreptate, zic eu, la
atatea nereusite..
Test de sarcina nu POT sa fac,sau nu, atata timp cat nu-mi intarzie
CM, si semne ca ar intarzia nu exista, absolut nici unul
Iar ptr mine TB e cel mai rau semn, nu minte niciodata
Tu ai toate motivele sa speri ca vei reusi si iti doresc ca urmatoarea IAS sa fie ultima ! FIV-ul mi se pare ultima solutie, mai ales ca sotul are prb (oligoasteno)
(eu am facut IA intr-o vineri)
M-as intalni cu drag cu tine, sa ne incurajam reciproc, cu mare drag, insa eu nu sunt din Bucuresti
Iti urez bafta si astept totusi vesti bune([poate Z1 intarzie vreo 9 luni)
amzulica spune:
Eva, eu am mai spus-o pe forum, in 94 si 95 am facut 2 avorturi la cerere, am fost casatorita cu cineva care nu merita sa aiba un copil, ca nu era in stare sa se intretina nici pe el, daramite pe copil. Deci la mine sterilitatea e secundara, am ramas f. usor, imediat ce m-am maritat, si apoi la un an, cand nu m-am ferit cu calendarul, ca asa ma invatase mama, of Doamne, ce proasta mai eram. Iar acum, Dumnezeu imi da palma asta de n-o pot duce: cand imi doresc eu si am si un sot minunat, sa nu mai pot. Nu stiu cum este sotul tau dar al meu e tare deceptionat si numai de dragul meu mai merge cu mine, uneori ne certam din cauza starii mele de stres si o iau singurica spre spital, ce mai, e naspa. Mi-a zis ca nu mai suporta spitalul si pace. Daca nu am fost de cel putin 60 de ori intr-un an la spitalul ala nu am mai fost.
Fetelor, stie cineva de vreo reusita la IAD exceptie prietena mea care este insarcinata in 4,5 luni? Eu sincer nu am mai auzit de nimeni de cand umblu prin spital.
Cami
aurel_cris spune:
Amzulica draga activeaza-ti PM caci vreau sa iti povestesc ceva.
Moisicilorla toate