Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Loren@, Aileene, Gabiu multumesc, dar se pare ca azi va fi ziua 1, iar daca nu azi sigur maine. Nu am mai facut niciun test ca nu ii mai vad rostul. Dar merg mai departe.
Amzulica noi suntm alaturi de tine, indiferent ce nr. de inseminari ai facut. Si nu esti nici nebuna de legat nici prea batrana pentru un copilas. Acolo sus cu siguranta ca se afla un sufletel pentru fiecare dintre noi, si chiar daca nu va veni pe cale naturala il vom iubi la fel de mult. Bafta multa la inseminare!
Marusca parca sotii nostri s-au vorbit. Cand ma uit la al meu cum in fiecare dimineata ma intreaba cu ochii stralucind de bucurie daca am vreo veste buna imi dau lacrimile. Din pacate nu am, iar el este tare dezamagit. Sper sa reusesc cu FIV pentru ca altfel voi cadea de sus tare si cred ca ma voi lovi crunt. Stiu ca nu as fi singura care nu reuseste, dar durerea nu ar fi atenuata de faptul ca mai sunt si alte nereusite. Dar pana atunci eu tot mai cred, foarte puternic, ca voi avea doi bb . Iti tin pumnii ca ziua 28 sa vina si sa treaca cu bine, iar testul sa fie pozitiv. Duphaston este prima data cand iau, nu cred ca aveam nevoie pentru ca nu am probleme cu progesteronul, dar cred ca dr. si-a spus ca incerce si asta... Nu te gandi la FIV, mai este cale luuunga pana acolo si eu sper sa reusesti cat mai repede.
Liana LA MULTI ANI!Sa iti fie viata mai plina de bucurii de cat a fost pana acum, pe masura sufletului tau si, cat mai curand, sa vina si cel mai astptat dar!
Pup fetele mele, cu drag, si gravidute, si mamici si aspirante mai noi sau mai vechi!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva47 spune:

test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva47 spune:

Amzulica , sa stii ca si eu sunt EXACT in aceeasi situatie ca tine cu o exceptie eu am ajuns la nr. 13 si astept deocamdata.Pe toate le-am facut cu dr moisa.
Nu activez pe forum , doar citesc ,dar cand ti-am vazut ultimul mesaj m-am gandit ca poate iti este mai usor daca afli ca si altcineva trece prin aceeasi experienta ca si tine.
Este greu si pentru mine dar sunt incapatanata si nu ma las, mai ales ca teoretic nu am nimic sunt perfect sanatoasa si imi pun aceeasi intrebare : de ce nu se intampla ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Teo: suntem in aceeasi situatie, cred ca putem sa mergem de mana luna viitoare la IAS. Din pacate, dupa calculele mele imi vine un sef de afara chiar in perioara fertila si nu stiu cum voi putea pleca de la birou . pentru mine , maine este ziua 28 deci ma astept maine, poimaine sa-mi vina CM.

Amely:am incercat 1an si jumatate , am facut si stimulare (la un lat medic) cu toate ca se pare ca nu aveam nevoie. Singurul lucru care mi-a iesit prost este TPC-ul , dar mi-am facut analiza de anticorpiantispermatici si se pare ca nici din acestia nu am.Poate ca este PH -ul sau vascozitatea ?!!! Cine stie...

Eva 47: ma demoralizezi, cum adica nu ai nimic si ai facut 13 IAS-uri. Nu este normal.Eu in locul tau m-as fi asteptat la niste raspunsuri din partea medicilor.

aurel...cris : nu stiu cat se da la medic dar la cabinet costa 2.5mil + 500 echo. eu nu am dat nimic in plus

liana: de la mine.

pentru toate fetele

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

[hiafetelor vroiam sa va intreb cum merge darul pt o IA?Eu voi face IA la inceputul saptamini viitoare si cred ca dr.M o va face caci lucreaza cu dr meu(Ion Ionut).Va rog sa-mi spuneti cit ar trebui sa-i plasezi ei caci este prima mea IA la Giulesti si nu stiu cum merg treburile.
Va doresc bafta la toate si va pup cu drag.
LIANA la multi ani multa sanatate si sa ai parte numai de bucuri in viata.
THEA_M imi pare rau dar capul sus trebuie sa reusim odata.
Va tin pumni la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

thea_m, nu se stie niciodata, nici eu nu speram la nimic cand mi-am facut testul...........
liana30, la multi ani , sa fi fericita si sanatoasa si la anul pe vremea asta sa-ti tii puiutul in brate
aurel_cris preturi de la Giulesti nu stiu pentru ca toate IAS -urile le-am facut la cabinetul ei particular, unde echo era 500.000 iar procedura in sine 2.500.000.
Poate te ajuta cineva care a facut cu echipa cu care vei face tu. Oricum sa fie intr-un ceas bun.
Va pup pe toate, zile fertile

gabi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Gabiu esti o draguta, dar...sunt pete tot mai inchise la culoare, sanii nu ma mai dor si nici alte simptome nu mai am, asa ca astept sa vina odata ca sa pot merge mai departe. Daca mi-ai spune ca ai avut si tu simptome si ti-au disparut pentru doua zile ca sa reapara ulterior m-ai incuraja , dar n-are rost sa visez. Nu-i nimic, m-am obisnuit cu gandul.
Aurel_cris IA la Giulesti este 2 mil ( eu lasam banii la cabinet unde se face eco si IA) nu asteptam chitanta ( am inteles ca acesti bani s-ar putea plati si la casierie si iti dau chitanta, dar pe mine nu m-a interesat acest aspect), iar pentru dr.Moisa, doar daca doresti ii dai ceva, daca nu, nu, niciodata nu m-a tratat in functie de cat i-am dat sau daca i-am dat.
Eva47 mi-ar placea sa intri peste cateva zile sa ne spui ca asteptarea ta a fost cu folos. Imi place ca esti optimista. Asa si trebuie, sa nu te dai batuta!
Marusca stiu si eu ce greu este cu serviciul, sper sa ai parte de intelegere. E destul de greu atunci cand la munca nu stie nimeni de ce in fiecare luna ai nevoie de cateva zile sau ore libere/2, 3 zile si esti nevoita sa inventezi tot felul de motive.Cel putin, la fostul loc de munca ma saturasem cu "Vaaai, nici luna asta n-ai reusit?! Saraca de tine cat te chinui!" As fi preferat sa nu-mi spuna nimeni nimic, nu aveam nevoie de compasiune, de un test pozitiv aveam eu nevoie . Unde lucrez acum nu am dat inca explicatii pentru orele in care ma invoiesc, sper sa nu fie nevoie sa continui prea mult cu asta.

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Amzulica: m-ai facut sa Si eu gandesc ca si tine in ceea ce priveste FIV-ul . Oricum sotul meu nu vrea sa facem FIV, ii este frica sa nu facem gemeni cu toate ca el spune ca-i este frica sa nu fac eu complicatii si ca el prefera sa fiu eu sanatoasa dacat sa risc sa fac complicatii. Am o cunostiinta ,medic ginecolog care a avut probleme cu sotia si putea sa faca FIV dar a preferat sa infieze. Oricum asta era acum vreo 6 ani si FIV - ul nu prea era cunoscut dar i-a bagat in cap sotului meu ca este periculos tratamentul.Nu pot sa spun ca banii ar fi problema, oricum mai astept ceva timp si pe urma mai vad.

Teo: la servici nu le-am spus colegilor ce fac, cu toate ca am renuntat la o excursie foarte exotica in Africa pentru acest tratament (nu era compatibil cu vaccinurile si trebuia sa stau pe tusa vreo trei luni), nimeni nu m-a intrebat in detaliu dar cred ca subinteleg . Eu mi-am propus sa nu fac test pana in ziua 28.sa vad daca rezist.

Marusca

Mergi la inceput

Mai fetelor, cred ca este o problema cu timing-ul pe net. raspunsurile mele apar inaintea intrebarilor ?!

Asa este si la voi sau am eu vreo problema ?

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Eva47: merci mult de incurajari. Stii ma gandesc adesea ca in idiotenia mea si mai ales stiind ca nu am nici o problema de sanatate, dupa prima inseminare ziceam ca e sarcina sigur. Deja de la a 2-a in sus am inceput sa intreb in stanga si-n dreapta despre reusite. Si mi s-a spus ca s-a intamplat si la a 5-a, a 10-a dar si la a 14-a. Cum vrea DD. NICIODATA nu m-am gandit ca o sa ajung sa fac atatea. Nici prin cap nu mi-a trecut. Voiam sa te intreb daca tu ai facut IAS sau IAD si cati ani ai.
Marusca: am zambit cand ii scriai Evei ca de ce nu se da nici o explicatie. Pai eu am tot intrebat daca dpdv medical mai e ceva ce nu am facut si eram intrebata la fiecare noua inseminare daca nu m-am gandit la o alta metoda. Asta inseamna FIV. Pai cum mai fetelor sa fac FIV daca nu am nimic, am trompe super permeabile, uter ca nou. De ce sa dau atatia bani? Daca nu as reusi m-as insemina pe viitor direct la spitalul 9 cred.

Cami

Mergi la inceput