Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 26
Amely spune:
Amzulica, bine ai venit, si bafta la urmatoarea inseminare! sa iti poarte noroc!
Irinna, bafta multa si tie, sa speram ca dr. Moisa te va ajuta sa iti implinesti visul de a deveni mamica!
Aileene, te inteleg foarte bine...e tare greu sa fii departe. Si eu sunt foarte apropiata de mama mea si fara ea nu stiu ce m-as face... Ma ajuta foarte mult, e alaturi de mine in tot ce fac. Uneori as vrea sa pot face eu mai multe pentru ea, parca tot copil am ramas si ea imi poarta de grija, desi are si ea problemele ei.
Uite un pupicel sa-ti mai treaca putin dorul. Succes lui Alexandre in noul an scolar. Ma bucur ca a avut o petrecere atat de frumoasa de ziua lui, de altfel si merita ca e tare bun si cumintel.
Gabiu, iti tin pumnii, bafta multa! pe 7 octombrie vei fi deja in 9 saptamani, nu? Oricum, e bine ca ai rabdare... eu nu mai pot, stau ca pe ghimpi. Oare vineri se va auzi ceva, la noi? sau o fi prea devreme? as fi in 7 saptamani fix.
toate fetele
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
gabiu spune:
buna fetelor,
sheri nici eu nu ma pot lauda cu inimioara pentru ca inca nu se aratase cand am fost la echo, sper insa ca pe 7 oct sa o vedem pulsand. Te asteptam cu vesti bune azi.
amely ma bucur ca esti bine si ca te-au mai lasat durerile. Si eu sunt bine, n-am greturi inca, doar sanii ma mai dor cateodata rau de tot. In rest speranta cu carul.
rami73 si bafta multa
irinna bine ai venit si sedere scurta, nr. de telef este 0213221983
Va pup pe toate, zile fertile
gabi
6+
amzulica spune:
Fetelor, va tot citesc de mai bine de 6 luni (atunci v-am descoperit) si ma alatur si eu voua incepand de azi. Sunt pacienta lui big. M insa dupa 11 inseminari nereusite incerc sa schimb macazul, poate era mai bine sa-l fi schimbat de mai multa vreme. Deci sunt in ziua 4 a CM si urmatoarea inseminare are loc sapt. viitoare cu d-na dr. Moisa. Doamne ajuta sa-mi poarte noroc.
Cami
thea_m spune:
Buna fete dragi!
Gabiu ma bucur ca esti bine si ca ai trecut de primul hop. Sper ca pe 7 oct. fericirea ta sa fie deplina.
Rami, Amely multumesc de sustinere. Eu inca numar, azi este ziua 14 de la inseminare, deocamdata lucrurile sunt gri, dar se pare ca devin tot mai negre. Dupa ce la 10 zile de la inseminare am avut dureri de sani, greturi, ameteli puternice care au durat o zi, a doua zi au disparut simptomele, in ziua 12 si 13 sani mariti in volum, grei, durerosi in special in zona mameloanelor, mers des la toaleta, ameteala de parca pluteam intr-o alta lume, azi, ziua 14 de la inseminare toate aceste simptome care mi-au dat sperante au disparut: sanii au redevenit moi, ameteala nu mai este, greata nici atat, nici la toaleta nu mai merg des, concluzie: urmeaza sa ma pregatesc de FIV. Dureri specifice CM ( sau sarcinii incipiente) si balonare am avut mereu din ziua 10 dupa inseminare. Secretie- lipsa, ieri dupa masa( ziua 13 dupa inseminare) am facut un test dr.sigur, cu o urina super diluata, dar a fost foarte sigur negativ. Asa ca, daca intarzie CM este doar datorita duphastonului pe care il iau.
Dar sper ca peste o luna sa vin cu doi bb in loc de unul!
Aileene sa-ti traiasca Alexandre! Inteleg cat este de greu fara mama ta, si eu o vad pe mama tare rar, desi ne despart doar 400 km, tot nu pot merge foarte des acasa si ii simt lipsa.
Amzulica bine ai venit in " club". Imi pare rau pentru nereusitele tale si iti doresc ca noul medic sa iti poarte noroc si sa ai parte de ultima inseminare care sa fie reusita!
Irinna bine ai venit si plecare cat mai rapida la mamici!
Nr. telefon de la cabinetul privat este 021 322 19 83 si are program la cabinet doar marti.
Liana
Mi-e dor de fetele care nu au mai intrat demultisor pe la noi. Stiu ele care...
Va pup pe toate-toate!
Teodora
Poze
Aniversare 2006
aileene spune:
Amely , Thea va si va multumesc ptr gandurile bune si vorbele frumoase la adresa flacaului meu drag ! Iar in legatura cu mama , asa este , dar o sa-mi treaca , de fiecare data e...nasol , nu suport despartirea de ea ! Incerc sa-mi ocup spiritele si gandurile cu alte cele ca sa mai uit putin dar e tare greu ! Infine...!
Thea draga stiu ce simti in aceste momente si simt ca totul va fi pe masura asteptarilor tale , vei fi in curand si tu o mamica draga asa cum ti-ai dorit dintotdeauna , DD te-a auzit , insfarsit ! Eu astept cu sufletul la gura sa treaca zilele cat mai repede si sa fie un test SIGUR ++++ CA FERICIREA SA FIE DEPLINA iubita , te si astept...VESTEA CEA MARE care sigur va fi !
-ici dulci la toate cu mult drag !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
gabiu spune:
amely pe 7 oct voi fi aproape de 8 saptamani. Bafta multa tie vineri si da, eu cred ca se va vedea activitatea la 7 saptamani. Astept sa ne confirmi ca e bine
thea_m pupici
va pup pe toate
gabi
6+
loren@ spune:
Amely ce sa mai zic si io..iaca trec printr-o perioada mai depresiva ca mai am nitel si ma intorc la serviciu....o parte din mine vrea asta o alta nu...sufar ca va trebui sa stau departe de Ciresica mea, dar cum bona a sosi deja de 2 sapt. nu mai imi vad rostul pe acasa, basca probleme de finante asa ca in noi. va trebui sa ma fac om al muncii!
Teo eu tot iti tin pumnii, poate, poate...si prietena mea incearca si luna asta tot natural...ma tot rog sa se intimple minunea pentru toate!
ciresica de pe tort
amzulica spune:
Thea si Amely: va multumesc mult pt. urari. Doamne ajuta, nu am incetat sa ma rog, ca nu mai pot. Nu ma mai sprijina nimeni, toata lumea zice ca sunt nebuna de legat daca am ajuns la scorul asta 12.
DAR ... refuz categoric sa cred ca fiind okay ginecologic, nu pot sa fac macar un copil si mai ales ca sunt batrana la varsta asta pt. a mai putea sa fac copii.
Cami
Marusca spune:
Thea,
si eu sunt in aceeasi situatie. Sunt in ziua a 14 a de la IAS si nu vad nici un simptom. Sotul meu ma tot intreaba daca "simt ceva"dar eu ii spun "nimic". Bine, nici nu am experienta in IAS-uri, sanii s-au modificat ca de obicei cand in vine CM, au fost putin mai tari acum vreo doua zile dar le-a cam trecut azi. Cred ca am ratat prima incercare si deja ma gandesc la a doua. Nu mi-am facut test de sarcina, am spus sa vina ziua 28. Eu m-a tot gandit la FIV dar sincer nu cred ca este o solutie pentru noi, eu am trompele permeabile si sotul normospermie. ar trebui sa mearga cu IAS.
Tu de ce iei duphaston, ti-a dat dr. M? Mie nu mi-a dat nimic si ma cam mira.
Marusca
Amely spune:
Buna, moisici!
In primul rand, am o urare importanta de facut si anume: LA MULTI ANI, LIANA, sa ai parte de multa sanatate, fericire si mai ales dragoste, si sa va mariti cat mai curand familia cu un bebita/o bebelusa frumoasa!
Marusca, am inteles ca faci inseminari, dar oare natural nu ai chiar mai multe sanse? mai ales ca nu sunt probleme nici la sot... Oricum, va tin pumnii si tie si Teodorei
Loren@, lasa pui ca te vei obisnui si cu serviciul... Imi dau seama ca o sa-ti fie greu la inceput atatea ore pe zi fara ciresica mica, dar la urma urmei, tot pt. ea faceti efortul, nu? Important este sa-i fie bine
Amzulica, nu numai ca nu rad, ci chiar te admir din toata inima pt. tenacitate si ma rog la DD sa nu te mai tina "in asteptare", sa-ti trimita cat mai repede puiutul mult dorit! Cred ca a cam venit vremea, nu?
Va pup cu mult drag
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development