Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Marusca este foarte bine. Noi am avut A+B 22 milioane si am fost multumiti, in conditiile in care altadata aveam 12 mil. Sansele sunt mari sa nu mai ai nevoie de a doua inseminare.

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Va pup, dragelor... deocamdata nu am noutati, numar cu infrigurare zilele pana la noua eco de pe 27, si ma rog de bb sa reziste. Am intrat in sapt. a sasea. Sambata am refacut beta hcg-ul care a crescut cum trebuie, durerile de burtik nu mai sunt asa intense, greturi ioc, mirosuri, ioc... Parca nici n-as fi... Doamne-iarta-ma!

Sunteti niste scumpe, Aileene, Teo, va multumesc mult de tot ca va ganditi la mine... Imi creste inima. Si lui bb mic, simt eu...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely, scumpa, o sa fie bine, ai sa vezi ! Stai linistita si nu te stresa, abia astept sa ne arati pozicile dupa ce auzi si inimioara batand ! Doamne, ce bucurie, nici nu-mi pot imagina, sper sa ajung si eu vreodata sa o experimentez... Te

Gabiu, da, posibil sa ne stim de la olimpiade, ca eu pe vremea aia cam cu asta ma indeletniceam... acum am preocupari mult mai...mercantile. Te si sarcina usoara ! Poate ne si vedem cand mai vin in oras, ce zici ?

Teo, tu in ce zi esti ? Ca sa stiu cat mai e pana ne dai Te , poate ne mai vedem.

Liana, doar stii ca toate fetele te iubesc, nu ? Si eu ma numar printre ele ! Iti multumesc pentru urarile de ziua mea ! La fel si lui Aileene, Amely, Stuart.

rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Rami sunt in ziua 20 la un CM de 26 zile. esti o draguta, dar daca n-o fi sa fie luna aceasta, luna viitoare vor fi gemeni ( nu zodia, ci bb)

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Thea iti tin pumnii...nu uita ca eu tot dupa Pregnyl am ramas..prietena mea (nasa) este si ea in asteptare dupa 3 luni de tratament pentru endometrioza si o ovulatie in ziua 10, in direct la T...asa ca a prestat si nu a mai facut nici o ISA...om vedea, ca eu am visat-o

ciresica de pe tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Teodora. Multumesc de raspuns. M-am mai linistit acum.
Sper sa le fie bine la toate fetele.

Acum plec.Am un meeting in Eforie si trebuie sa ma mobilizez sa conduc , ceea ce nu-mi prea place

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ha..ha..ha..stiam io dar vroiam sa va mai vaz pe'aci
io va pupacesc pe toate..
si pe tine lorena chiar daca te'ai ascuns asa bine..fetitza e minunata!!!si frumoasa foc!!!
am editat ca cica nu am voie sa'ti spun numele..na!!ca modificai

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Loren, abia acum mi-a picat fisa!!! noroc cu bubulina care m-a tras de maneca... offf, dulcica mea, ma tot intrebam ce-o fi cu tine, de n-ai mai scris... Probabil ca erau deja prea multi curiosi care citeau, mai ales de la serviciu, nu-i asa? Oricum, tot ma gandeam ce cunoscut mi se pare numele ciresica si nu stiam de unde sa te iau...acum stiu! tie si Biencutei!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor, voi face si eu sambata prima echo. Mai devreme mi-e imposibil sa plec din oras. Sper sa vin cu vesti bune. Pana atunci ca si Amely, simptome ioc. dar sperante de bine, cu carul.
rami sigur ca vreau sa ne vedem cand mai vi pe acasa.
Ati vazut-o azi pe Moisica noastra la tv?
Va pup si zile fertile va doresc

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hi hi Amely...eu sunt aceiasi Marie cu alta palarie...eu abia astept sa vad poze cu burtica si simburica...si iti doresc o sarcina usoara ca a mea si o sa te urmaresc pas cu pas sa stii...parca acum ceva timp ne intilneam pe holurile de la spital
Bia este o superactiva si precoce..zice deja "tata", "papa", "dai" (cind vrea ceva) si "nie" (cind nu vrea)...acum exersam facutul pa cu minuta...las ca vezi si tu in curind...si restul fetelor cit mai repede sper..

ciresica de pe tort

Mergi la inceput