Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 24
bety spune:
Draga loren@ - noroc cu Bia ca prea imi suna cunoscut numele - da' ce-ti veni sa fi o "aceeasi Marie dar cu alta palarie?" Ca-s tare curioasa si nu m-am putut abtine sa nu-ti raspund si eu. E dulce tare cea mica!
Va pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina la bord
Poze dragi
Liana30 spune:
betycoooo
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
"Nimic nu-i imposibil!"
gabiu spune:
loren@ in sfarsit m-am prins si eu. Ma bucur pr tine ca Bia e asa precoce. Sa va bucurati de ea.
pupici
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
Amely spune:
Gabiule, ce mai faci, mama? ca nu te prea vad pe la odisee... ce-i drept, nici eu nu am activat foarte intens, dupa spaima trasa ieri cu beta hcg, care nu se dubla... Am tras un plans, mama-mama... Am aflat insa ca la o valoare >6000, dubleaza mai greu, cam la 3-4 zile, in loc de 2 zile. Maine il repet, ma rog intr-una la DD sa iasa bine.
Va pup, moisicilor!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
gabiu spune:
amely, iubita nici n-am bagat capul pe acolo, atat mi-e de frica. Eu n-am facut nici HCG si nici echo, deci pana la proba contrarie stau linistita. Nici acum nu am nici un simptom, in afara de sani care ma mai dor.
Doamne ajuta sa fie bine!
Te pup si numai bine. Nu te mai stresa, tu chiar nu ai nici un motiv sa fi ingrijorata mai ales ca ai facut si echo si bhcg. Eu inca plutesc intr-o incetitudine dar sper ca va fi bine.
pupici la toate
gabi
thea_m spune:
Buna fetelor!
Proaspetele noastre gravidute,Amely si Gabiu, va fi totul bine pentru ca este timpul ca totul sa fie bine, dupa atata asteptare! Amely iti tin pumnii sa iasa HCG in grafic si sa te linistesti, iar tie, Gabiu bafta multa sambata la eco, sa devina o certitudine sarcina. Cat de bine va inteleg, cu toate aceste stari ce oscileaza intre plutire si incertitudine!
Loren@ ai o ciresica buna de pus pe tort! Sa o mananci nu alta.
Tabitha pe unde esti? Sper ca totul este bine si ai vrut doar sa iei o pauza de DC.
Pup fetele!
Teodora
Poze
Aniversare 2006
musete spune:
Draga mea Thea, vreau doar sa te salut cu mare dragoste!
despre mine,pot sa-ti spun ca ma apropiide marea incercare . Am niste emotii de imi vine sa lesin numai gand ma gandesc la ce ma asteapta....atat dpdv fizic si, mai ales, psihic....
Poate ai citit despre mine...
Ati vazut-o pe Moisica ieri la Antena 1? Doamne ce convingatoare era! Vorbea despre inseminari! Eu, am epuizat sansele la aceasta procedura.....
Sigura pe ea gagica! Mi-a placut mult!
Pupici, Musete
Amely spune:
Teo, mult de tot
Gabiu, va fi bine, o sa vezi! fa-ti curaj si intra la odisee... Intr-un fel te inteleg, nici mie nu mi-a fost usor. Inca am strangeri de inima, dar fetele de acolo stiu sa mi le alunge...
Musete, tin pumnii sus, Doamne-ajuta! vei reusi, sunt sigura de asta!
Pe Moisica eu n-am vazut-o, in schimb a vazut-o barbata-miu in reluare azi dim. la Antena, si mi-a povestit... zicea ca rata de reusita la ISA e de 15 %. Hmmm...oare chiar asa sa fie? De fapt, cred ca e posibil, dar depinde de o multime de factori...
De FIV in orice caz si eu stiam ca poate avea rata chiar si de 30 %, ceea ce mi se pare imens comparativ cu oricare alte proceduri. De aia si costa atata...
fetele
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
thea_m spune:
Laura bineinteles ca sunt la curent cu toate demersurile pe care le faci pentru bb si chiar daca nu intru la FIV citesc cu aviditate toate mesajele de acolo. Va urmaresc din umbra, pe tine, pe Liliana, pe Liana, de Oana nu mai stiu nimic, si va tin pumnii la toate si ma rog pentru reusita voastra. Incearca sa fii calma, sper ca voi veti fi in acel procent de 15% reusite. Tot dr. M iti va urmari sarcina? Sau T?
Nu am vazut emisiunea, mi-ar fi placut sa o vad pentru ca dr. M. castiga respectul meu cu fiecare zi ce trece, desi inca nu sunt in acel 5-15% reusite.
Amely ai dreptate cu FIV-ul. Imi amintesc ca rata de reusita pe cale naturala, la un cuplu fara probleme, intr-o luna, este de 20%, asa ca mai raman sperante si pentru noi, cuplurile cu probleme.
Teodora
Poze
Aniversare 2006
gabiu spune:
thea_m
amely mai am putin pana maine si poate dupa echo voi avea curaj sa intru si pe acolo.
va pup pe toate.
gabi