Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 22
bety spune:
Aileene - e bine; spatele...nu am ce sa fac...m-am obisnuit cu ideea ca domnisorica creste, uterul creste si deci si durerile trebuie sa le suport. Asta este! Stau mai mult in pat si evit orice-mi poate provoca aceste dureri.
Multumesc ca te gandesti la noi.
Gabiu - esti o dulcica...inca eu nu va pot urma. Poate va veni al doilea bebe natural, dar peste 2 ani..acum am treaba cu bebelina din burtica, care a ajuns la 24 de saptamani.
Va pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina la bord
Poze dragi
gabiu spune:
bety, greseala mea, doar stiam ca esti ca doar toate amanuntele despre FIV de la tine le am, dupa reusita ta din mai, dar m-a luat valul. Scuze de greseala, n-a fost cu intentie
aileene si multmesc inca o data.
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
aileene spune:
Bety asa este intr-adevar , mai ales daca e ptr o cauza buna ca si cea pe care o traiesti in prezent , "fata mamii si a tati" , Bravo , ma bucur din suflet si felicitari ptr fetita voastra ! Ce mai zice tati , cand vine acasa ? Sau poate este cazul deja si se bucura vazandu-si micuta comoara prin burtica ta cum face "tumbe" si "valuri" ca submarinul din profunzimi ! Aveti grija de voi si menajeaza-te cu spatele draga mea ! Uite un din partea mea !!!
GabiU avec plaisir !
Un week-end placut tuturor si sa fiti iubite fetelor !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
Liana30 spune:
pe mine nu ma mai iubeste nima?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"Nimic nu-i imposibil!"
aileene spune:
Liana ...
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
bety spune:
Eu scriu asa de rar...gabiu...incat am crezut ca m-ati uitat...si stiu ca nu a fost cu intentie.
Mie mi-e atat de greu sa va urmaresc pe toate, intrand rar pe net.
Liana - stiu ca esti in linie dreapta spre FIV.
Aileene - tati vine la sfarsitul lui noiembrie...mai e o gramada pana atunci.
Eu va mai citesc cand sunt in stare!
Va pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina la bord
Poze dragi
LARA76 spune:
Am o rugaminte maaare. As fi vrut si eu un nr de tel si adresa de la cab particular al dr. M sa sun sa-mi fac o programare. Am inteles ca la Giulesti o gasesc lunea de la 12 dar n-am cum sa ajung asa ca as fi preferat la cab.Am doar un nr de mobil luat tot de pe forum (0721371550)dar parca n-as fi sunat-o doar pt programare.
gabiu spune:
bety , daca nu se intampla minunea natural, te urmam indeaproape cu pasii spre FIV ( despre care te-am stresat atata cu o multime de intrebari, asa incat nu aveam cum sa te uit)
Sarcina usoara in continuare
liana30 tu stii ca esti in inimile tuturor si te iubim toate
Va pup pe toate, zile fertile
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
thea_m spune:
Buna fetele! Ce subiect animat! Demult nu a mai fost asa, iar asta nu poate decat sa ma bucure. Imi place cum vin gravidutele pe la noi, si mamicile la fel.
Lorena multumesc pentru pupici si iti trimit si tie mai multi, cat despre Ciresica ta...este o dulceata de copil, doar are cu cine semana!
Rami da, ai dreptate, dar ea crede in continuare ca vei reusi curand, cu FIV.
Bety multumesc, va veni atunci cand va vrea Domnul, cand va considera ca este momentul. Inca astept rabdatoare magicul moment al celor doua liniute. Ce trece timpul, azi-maine este decembrie!
Aileene sa-ti traiasca Alexandre, iar tu sa te bucuri de el din plin. Mi-ai lipsit si nu te-am uitat.
Amely, Gabiu asteptam sa ne tineti la curent cu evolutia puiutilor si traim alaturi de voi emotia fiecarei ecografii.
Liana cu sa te uitam?! Pai tu crezi ca nu te urmaresc la alte subiecte?
Ioana imi pare rau pentru sarcina pierduta, am trecut si eu prin asta, din pacate, dar fii tare si Doamne-Doamne iti va aduce in curand darul meritat.
Marusca marti am facut si eu Pregnyl cu 1 ora inainte de inseminare. Acest Pregnyl nu are rol doar in eliberarea ovulelor ci si dupa ovulatie, pentru o eventuala sarcina, ajuta la fixarea ei. Cel putin asa mi-a spus cand am intrebat-o.
Lara tel cabinet: 021 322 19 83, iar nr. mobil pe care o sun eu este: 0722 56 31 66. Pentru o prima consultatie este mai bine la cabinet, doar in zilele de marti are program.
Musete bafta multa! Te citesc la FIV.
Liliana, Indy, Oana, Roxee ce mai faceti? Nu v-am mai "vazut" demult!
Pup cu drag toate fetele si astept vesti bune in continuare!
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Marusca spune:
Thea: Multumesc mult pentru raspuns Thea.Noroc cu tine .
Mai am o intrebare . la inseminare a folosit : 0.5ml, concentratie : 62 mil/ml (A+B). Voi ce ziceti este bine sau nu?
Apropo mi-am facut si testul pentru anticorpi antispermatici si se pare ca nu am. Chiar ca nu mai inteleg de ce nu raman. Stiti voi cum este vorba aceea: toate analizele bune dar bolnavul mort.
Eu sunt la prima IAS si mi-am pus mari sperante cu toate ca incerc sa ma detasez si sa nu ma mai gandesc deoarece sansele am inteles ca sunt de numai 15%.
Pentru toate fetele.
Marusca