Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Rami, de data asta nu am mai avut deloc spotting, poate asta ar fi singura chestie care difera de sarcina anterioara. Absolut nimic, nici macar mucus bej-roze. Chiar m-a pus pe ganduri...

De obicei aveam aproape in fiecare luna spotting premenstrual, si de fiecare data ma amageam ca poate e sarcina. Pe de alta parte, am inteles ca nu e obligatoriu sa ai pata aceea de la implantare.

Sanii erau tari si durerosi, mai tari ca de obicei inainte de venirea rusilor. Dar practic - greu de sesizat, daca nu stiam dinainte. In general, cand luam mastodynon, sanii nu ma dureau asa rau si nici nu se umflau inainte de CM. Eu chiar ma gandeam ca probabil sunt mai tari pt. ca in luna august renuntasem la mastodynon si mladite de zmeur, ca sa fac hormonalele.

Sper ca nu te-am zapacit chiar de tot

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely, cred ca e mult mai bine ca n-ai mai avut spotting-ul ala nenorocit, nu face decat sa ne induca in eroare ! Eu deja am o obsesie cu chestia asta, am senzatia ca nu voi scapa in viata mea de el !
Cat despre sani, vreau sa zic ca eu NICIODATA pana acum (si am 33 ani ) nu i-am avut durerosi/umflati etc. ! Nici la ovulatie, nici inainte de CM, nici in alt moment. Cred ca nu prea e de bine, nu ? Am vazut ca mai toate fetele ii au mai sensibili intre ovulatie si CM... Ce sa fie oare ? E drept ca la mine sunt cantitate neglijabila, dar nici chiar asa !

Cum arata punctuletul tau ? Nu ai poze cu el ?

rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor
am facut si azi un test si e +. I-am spus si sotului si nu stie ce sa mai faca de bucurie.
rami73 si eu tot in 92 am terminat dar la Lic. 5 ( Pedagogic ulterior). Eu te stiu de pe la olimpiade si alte intruniri intre licee .
aileene, dj_mama , nucutza, bety, va pup si sper din suflet sa urmati si voi cat mai curand.
va pup, zile fertile

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Loren, raspunsul e T.

Rami, eu zic ca nu e rau deloc faptul ca nu ai pb cu sanii, inseamna ca nu suferi de PMS, ceea ce e grozav. Dureri de burtik la CM ai de obicei?

Cat despre punctulet, da, am ecografia, dar cum sunt superstitioasa si paranoica, nu sunt in stare sa-l adaug la poze, poate la urmatoarea eco, daca vrea D-zeu sa fie bine si se va auzi inimioara batand. Oricum, mi se pare ca seamana izbitor de bine cu prima ecografie, de acum 2 ani... pana si locul de implantare e aproape acelasi. Brrrr...o iau razna de tot!

fetele dragi!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Gabiu FELICITARI inca o data!! Sarcina usoara si un bebe sanatos!! Ma bucur pentru tine, mai ales ca stiu cat ti-ai dorit-o!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

ioanatugs o sa reusesti si tu, ai sa vezi, o sa fie bine
amely nu te mai gandi la ce a fost. Si eu am pierdut o sarcina in 2003 si-mi trec prin minte multe grozavii dar sper din suflet sa fie bine.
Ai echografia? Adica in a cata zi ai facut-o ( ca sa stiu si eu cand o voi face) Dr. M mi-a zis ca sapt viitoare dar n-am stabilit cand. Ce tratament ti-a dat dr. T?
pupici si sarcina usoara

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Multumesc Gabiu, ai grija de tine, te pupic si inca o data FELICITARI!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Buna fetelor,

A fost careva dintre voi la IAS joi la cabinet? Nu de alta dar am fost vreo 5 si ma gandeam ca v-am vazut acolo dar nu v-am recunoscut.

Ce nu inteleg eu este de ce mi-a facut Pregnil si apoi inseminarea dupa numai 2 ore. Eu stiam ca de la pregnil trebuie se treaca 36 ore pentru a se declansa ovulatia. Aveti voi vreo explicatie? ca eu nu am mai apucat sa o intreb pe Dr.M. facea IAS-urile pe banda....dar a fost bine , chiar foarte draguta (poate am prins-o eu in ultimul timp numai in toane bune :)))

Ma bucur pentru fetele care au ramas natural si ma intreb oare de ce ne chinuim noi. Se pare ca se ramane mai usor natural...

Marusca

Mergi la inceput

ioanatugs, multumesc

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ioana imi pare tare rau , n-am stiut ca ai pierdut o sarcina nu demult ! Capul sus iubita , data viitoare va fi bine , nu te descuraja !
Loren@ ce dulceata ciresica ta Domane ce frumusete , da si baiatul meu creste , ce mai are un succes doar la fete de 8-9 ani atat e de inalt si el n-are decat 7
Bety draguta , cum te mai simti ? Sper ca totul "parfait" si ca nu te mai doare spatele
Amely stai linistita scumpa , sunt sigura ca s-a prins acolo unde trebuie nu-ti fa ganduri negre si nu asemana sarcina cu cea pierduta please iubita , traieste prezentul ! Ai grija de tine , ce mult ma bucur ca visul cel drag ti s-a implinit !
GabiU draga e valabil si ptr tine , bucura-te fara doar si poate de sarcina ta atat de dorita si de asteptata , ma bucur mult ptr burticile voastre dragi , sa va ajute D-zeu s-o duceti cu bine pana la capat
Rami , Theo , Liliana si toate cu mult drag

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput