Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mercic, tre' sa-mi iau inima in dinti si sa ma programez.
Nu am mai vazut-o de vreun an. Tot asa smucita e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

goldi...uimitor, dar nu mi s-a parut ( le telefon, ce-i drept)asa repezita, ba chiar a avut rabdare si m-a ascultat vreo 5 min
Asteptam vesti bune, tu ce urmeaza sa faci la dr M ?

Mergi la inceput

Eu am fost pacienta ei vreo jumatate de an, in 2005 si sincer nu am ce-i reprosa ca medic.Mi-a dat analizele complete, la HSG a fost chiar blanda si draguta ceea ce m-a facut sa trec peste alte dati cand m-a repezit insa m-am blocat la momentul ISA (ca atunci nu se putea) si am renuntat la ea.E genul de medic destul de incapatanat care nu asculta de pacient, adica de ex as fi vrut sa fac stimulare , insa nu a fost de acord, avand fixatia cu chisturile ovariene.
Cred ca ii accept mai multe din doua motive: are fler, nu numai carte, si a trecut si ea prin chinul infertilitatii ca sa stie cat de traumatizant este.
Acum sunt hotarata de ISA, FIV, ce o da Dumnezeu.

Pentru toate Mariile si Marianii, sanatate multa si o viata fericita!

Mergi la inceput

Tot io!
M. face IA uterina? sau practica si alte tipuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

da goldi, inseminarea e intrauterina.
Bafta multa.
A mai facut cineva simulare cu menogon la dr. Moisa? Mi-a zis ca asta voi face luna asta dar nu stiu amanunte ( adica ce schema). Mi-am comandat 10 fiole ( o cutie ) dar sunt curioasa cum le voi face. Daca stiti ceva despre asta va rog sa-mi spuneti.
Va pup si va doresc zile fertile

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Gabi, ai sugerat tu sa faci stimulare sau a decis dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

goldi , dr. M a decis ca trebuie sa fac stimulare cu menogon intrucat endometrul meu era micut.
Din fericire cred ca nu mai e cazul de asa ceva intrucat am 2 teste pozitive. Sper sa fie bine si sa ma pot bucura de chestia asta.
va pup si zile fertile

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Gabiu FELICITARIIIIII! Bravo! Inca o dovada ca se poate. Sa ai o sarcina usoara , iar fratiorul sau surioara sa creasca mare si sa fie sanatos/sanatoasa! Te voi trece cu mare placere pe listuta.Nu cumva ai fost aseara la cabinet? Daca da, sigur ne-am vazut acolo. Nu mai retin, a fost reusita ultima inseminare sau natural ai reusit?
Eu am facut aseara inseminarea nr. 5. Daca nu reuseste ne indreptam catre FIV.
Si pentru ca Gabiu a deschis sezonul la gravidutele de toamna, astept sa consemnez pe listuta cat mai multe evenimente fericite!
Va pup cu drag, pe toate!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicitariii gravidutzoooo!!!bravooo gabiu..eiii vezi ca DD nu ne lasa la greuu..off si ce griji iti faceai ca nu poti sia alea...alea..vezii iubita ca DD ne asculta ruggile..uite dovada vie aci
Nici nu stii cat ma bucur pentru tine!!!!

Teo pumnii mei sunt strnsi!!stransi!!!

si voi uratelorrrrr..de ce nu mai dati pe'aci???ha?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Gabiutzule: bravooooo scumpa mea!!!!!!!!Felicitaaaari!Nu-mi vine sa cred,ce veste buuuna!!Poate m-am molipsit si eu de la tine duminica, cand ai venit la mine.Bravo inca o data!Ia-ma si pe mineeeee!!!!!

Nusy

Mergi la inceput