Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Bety draga...sa-ti traiasca fetita, sa ai o nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoua
Odata ce ai intrat aici la "super...'sa inteleg ca ai reusit datorita dr Moisa ?Nu vrei sa ne povestesti nimic din experienta ta despre reusita ? Noi, aspirantele, am fi f incantate daca ne-ai impartasi cate ceva, eu una, am mare nevoie de sperante, ptr ca sunt intr-o pasa f proasta, care ma tine de ceva timp,si in septembrie trebuie sa ajung la dr M, fara nici o tragere de inima
Chiar daca spui ca nu-ti mai place atmosfera de aici,hai sa facem ceva in sensul "remedierii " ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carry, bety este pacienta lui Moisa dar din cate stiu eu a reusit sa ramana facand FIV la Giulesti cu Marinescu.
Daca gresesc, bety, scuze.
Si eu voi face luna asta IAS cu Moisa, si voi face tratament cu menogon. A mai facut cineva? Stiti vreo schema?
pupici la toate si bafta

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Ena, eu am nascut cu dr M prin cezariana acum aproape 7 saptamani :)). Ce sa spun, a fost super, eu am facut ceza din motive obiective, s-a hotarat atunci, pe moment. Nu cred ca are preferinta de anestezie, cum vrei tu, face si cu rahi si cu totala, tu trebuie sa vorbesti cu anestezistul si sa hotarati impreuna cum e mai bine pentru tine. La mine s-a mers pe totala, ca incepuse deja travaliul si a fost mai bine pentru bebe. Cusatura o face intradermica (adica un singur fir care se resoarbe - scapi de scosul firelor). Daca te mai intereseaza ceva, intreaba, cand ma lasa printesa sa intru pe net o sa-ti raspund

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Gabiu...eu voi face din experientele trecute stimulare cu ova-mit, poti sa-mi spui (pe net nu am gasit )menogon-ul este mai puternic ?
de ce ti-a recomandat tie menogon ?
azi cred ca s-a intors din concediu dr, si eu sunt in luna IA, sper, daca totul decurge bine,maine voi face DH, as vrea sa fac prin z9 si o HSG(nu am mai facut de mult timp )
Bafta multa tuturor moisicelor, ca doar se deschide sezonul la IA, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetelor!
Bety bine ai revenit! Tare mi-a fost dor de tine! Credeam ca esti plecata din tara si de asta nu mai intri pe forum. Felicitari pentru " fata lu' tata" si la fel de mult " fata mamei". Ma bucur ca este bine, energica, iar numele pe care l-ati ales este foarte frumos si exprima exact ce inseamna ea pentru voi. Imi pare rau de durerile tale de coloana, fii cumintica si asculta dr.. Iti doresc sa treaca cat mai usor saptamanile ce urmeaza pana iti vei tine odorul in brate. Sper ca ti-a trecut supararea si vei mai intra macar sa ne spui ca esti bine. Esti in concediu? Bafta multa maine, la eco.
Gabiu imi amintesc ca stimulare cu menogon au facut fetele cu inseminari la cuplu Mihalache-Matei. Poate daca vei cauta subiectul in arhiva vei gasi mai multe detalii. Bafta!
Carry bafta la inseminare, intr-adevar se redeschide sezonul, speram sa fie unul cat mai bun!
Alexia ce mai face Eileen?
Restul fetelor unde sunteti? Nu v-ati intors din concediu? Aileene, Liliana, Tabitha, Rami, Oana, Veronici, Mari-lu,Slavmih si toate celelalte?
Amely, Liana .

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
carry, mi-a recomandat stimulare cu menogon pt. la stimularea cu clomifen endometrul meu scade teribil de mult ( 4.5mm in z.12), lucru care face aproape imposibila o eventuala implantare. Si da, cred ca e o stimulare mai puternica, dar ajuta si la cresterea endometrului pe langa cea a foliculilor.
Daca nu ai probleme nu-ti fa griji, urmeaza stimularea usoara cu ovamit, nu are rost sa-ti bagi hormoni aiurea daca nu este cazul la tine.
bafta la dozari si la histero.
thea_m mltumesc de indrumare, am sa caut
Fetelor, daca s-a deschis sezonul de IAS atunci sa ploua cu si sa dea Dumnezeu sa se prinda si de noi unul mic.
Va pup pe toate

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

E atata liniste pe aici !
Uuuuuuu, nu e nimeni ?
Pana acum ,am inteles, a fost dr in concediu, dar acum s-a intors !!
Eu am vb azi cu ea, a fost f draguta(ca dupa concediu )si ma bucur ca m-a lasat sa fac echo monitorizare in orasul meu, am scapat de drumuri lungi si obositoare in capitala
Haideti sa incepem sezonul de toamna cu optimism si daca va ploua , sa ploua cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

betycooooo taree dor imi era de tine..ma bucur ca esti bine..oooo si de "fata marinarului" sunt incantata tare!!!!
lasa stai cumintica in pat ca tu stii ca noi avem rabdare si te asteptam.. io te pupacesc de mii de ori..
Teosunt aci da nu am nimic nou sa va spun..
meyy de frantzuzoaicaa noastra mai stiti ceva? ce'o fi cu ea de nu mai trece pe'aci?s'o fi suparat pe noi?
frantzuzoaicoooo daca citesti sa stii ca tare dor imi e de tine ca de altfel de toate moisicile...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Fetele cu dr.M :s-a intors din concediu?

Mergi la inceput

Goldi...da, dr M s-a intors din 4 sept la servici
Bafta !

Mergi la inceput