Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 14
Amely spune:
Iti multumesc Teo... din cate stiu eu, la IA nu prea sunt sanse din prima dar... toate au un inceput
Liana, ai reusit sa obtii programare inainte de 10 octombrie? (stii tu pt. ce...)
Gabiule... nu-i cam mult 4 stimulari la rand? poate ar fi bine sa faci macar o luna pauza. Nu ma pricep, zic si eu, din ce-am mai auzit...
Aseara am visat-o pe Moisica (culmea!) eram la Giulesti, asteptam sa intru la alt dr. si a aparut ea, cu stilul obisnuit: ce faceti, doamna? pai... astept pe cutarica sa facem inseminare. Mi-a zambit si m-a dojenit ca nu am apelat la ea... m-am simtit tare vinovata (in vis!). Cred ca de la discutia de ieri cu voi mi s-a tras!
fetele!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
gabiu spune:
carry eu am preferat-o pe ea pentru ca nu vreau sa ajung la big.M pentru IAS. La el ma voi duce pt. FIV. E bine ca te-ai indreptat catre ea daca tot ea iti facea si pana acum inseminarile. Eu am pendulat intr-un timp intre ea si Tununaru dar am ramas la ea pt. ca la T ma simteam a nimanui. La el stimularea si la celebrul cuplu inseminarea. N-am facut nici una pentru ca nu mi-a placut situatia. Daca tot esti asa faimos de ce nu faci si IAS?
amely am facut IAS in decembrie, februarie si iulie. Stimulare n-am facut luna de luna, stiu ca nu e indicat dar nici posibil nu a fost pentru ca endometrul meu fiind atat de mic a trebuit sa-l aduc la parametri normali 2 luni cu cycloprogynova, lucru care m-a tinut pe tusa in timpul asta. Apoi luna asta e Moisa in concediu, deci nici o sansa de repetir.
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
Amely spune:
Gabiu, atunci e super... Intre timp (adik in pauzele de stimulare) ai incercat si cu Maca? ajuta mult la marirea endometrului. Multa bafta, cu menogonul!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
Amely inca nu.
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
gabiu spune:
amely am incercat cu maca dar nu era de la inovatics pt. ca n-am stiut ca e cea mai buna si rezultatele au fost nesatisfacatoare. Acum mi-am comandat de firma de mai sus si am 5 zile de cand i-au tratament. Am inceput din z.7 dar poate luna care vine vom vedea ceva imbunatatiri la endo.
merci de urari, te pup si multa bafta si tie
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
pmihaela spune:
Fetelor, stiti cumva cand vine Moisa din concediu, ca stiu ca a fost plecata in perioada asta, dar nu stiu pana cand.
As vrea sa merg vineri la ea, dar nu stiu daca e, poate ma ajutati voi.
Merci
bety spune:
Buna, dragelor...dupa o gramada de zile, m-am hotarat sa va scriu.
Dar, am avut motive obiective: nu mi-a mai placut atmosfera de pe forum, asta ca sa stiti ca nici nu am mai intrat nici ca sa citesc macar...sa nu va suparati pe mine, dar gravidutele au "gargauni" la cap si eu ma numar printre acestea.
Apoi, vesti: intru maine in saptamana 22, o voi avea pe fata lu' tata - acum o saptamana am fost la eco 4D, la Medlife, am vazut-o si o am si pe CD si mi-e draga de nu mai pot.
Multa lume ma intreaba cum o va chema si chiar mi s-a spus ca nu-i bine sa-i pun nume inainte (eu zic ca e o prostie, dar...) asa ca ii vom spune (daca nu ne trece altceva prin cap, cand se va naste, ca tot asa, cica fiecare copilas vine pe lume cu numele ales la momentul nasterii): Ana Maria, care are si o anume semnificatie: Ana inseamna favoare si Maria - cea iubita, care in cazul nostru, zic ca se potriveste bine, eu considerand totul, in cazul meu, o MINUNE atat cereasca cat si a domeniului medical!
Ea e sanatoasa si se zbenguie!
Eu: am avut probleme: tensiune, au aparut durerile de mijloc (care-s cumplite - cel putin in cazul meu), si mai nou, stau pe acasa, mai mult in pat, evitand si statul pe scaun, pentru ca la eco dr a descoperit ca mi s-a scurtat colul si am interdictii la multe. Si PE biata mea zuza de catel o scot doar pe seara, doar 1/2 ora, ca ma misc mai greut.
La dr noastra merg pe 5.09, cand vine din concediu si sper sa fie OK colul meu.
Cam astea-s vestile.
Imi pare rau ca nu stiu prea multe despre voi, dar incet-incet, voi mai citi pe ici-colo, atat cat pot.
Va pe toate-toate, va urez tot ce este mai bun pe lume, sa reusiti indiferent de metoda, iar daca este natural cu atat mai bine.
Si in final: NU UITATI SA CREDETI IN VISUL VOSTRU!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina sau bebelin la bord
Poze dragi
bety spune:
Mi-am schimbat si semnatura acum. De cand nu am mai scris si uitasem cum ma semnam.
Acum sunt cu "bebelina la bord".
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina la bord
Poze dragi