Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dj sa ma ierti dar imi perimit eu sa;i raspund lui carry sper sa nu te superi..
deci draga mea carry ..dj nu vrea sa'ti "taie elanul" ci vrea sa te aduca cu picerele pe pamant!!
asta e politica lui M dupa n IA reusesti sa faci si unele analize de care habar nu aveai ca trebuiesc facute..afli de la alte fete de pe forum.si cand ii spui ca vrei sa le faci si tu..o sa se uite crucis la tine si o sa'ti raspunda in 2 peri.."citez.""Dragutooo eu stiu mai bine ce si cum..stai calma ca reusim noi"..si reusim? sau nu?poate..depinde de norocul si banul fiecaruia..
gataa ma opresc aici..o sa ma mai completeze dj daca va fi cazul..sper ca nu mi'o iau

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Liana te-am citit eu si pe la alte subiecte si iti urez mult succes la FIV-ul ce urmeaza, dar, mai ales, iti doresc sa pasesti pe urmele lui Ingeras26.
Tot citesc postarile voastre vis-a-vis de dr. Nu ma uimesc, doar ma fac sa ma intreb daca eu sunt una din exceptiile care nu a prea " cotizat", dar care a fost tratata cum nu se poate mai bine, ba de doua ori chiar mi-a respins categoric plicul! Ca sa nu mai spun ca la cabinet nu plateam nimic in plus fata de cat era ecografia/inseminarea, etc. Poate ii plac ochii mei sau mai bine zis ai sotului ca ii are albastri . Iar analize ,noi am facut de la inceput. E drept ca dupa 2 inseminari eu vroiam FIV, iar ea a spus ca vom face 6 si iar este adevarat ca am eu un feeling ca nu voi reusi la cele 2-3 inseminari care mai urmeaza, dar sunt subiectiva. Am recomandat-o unei prietene care nu a fost multumita de stilul ei transant. Vroiam doar sa subliniez ca unele o agream, altele nu, cred ca fiecare ar trebui sa mearga mai intai la o consultatie pentru a vedea daca exista sau nu acea comunicare medic-pacient. Iar cu ocazia aceasta pup fetele care i-au fost paciente apoi au renuntat la ea si le doresc sa devina burticute cat mai curand si le rog sa ne viziteze in continuare
pentru toate fetele!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

si eu sunt pacienta ei si dupa 2 IAS-uri i-am zis ca vreau FIV si ea mi-a zis ca nu e cazul inca sa ma gandesc la asta. Totusi analize mi-a zis sa-mi fac si sunt chiar cele pt. FIV. Oricum voi continua cu ea pentru ca nu vreau sa mai pendulez pe la alti dr. Ce-i dept de ea mi-a placut de la prima intalnire, apoi mi-a vorbit putin superior, dar la final am reusit sa ne " gasim" si acum cred ca e mai bine.
Stiu ca nu e totul sa-ti vorbeasca asa cum vrei, de asta nici nu am parasit-o.

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Eu nu sunt pacienta doamnei doctor si nici nu ma pot pronunta vizavi de profesionalismul ei. Am insa un link pe care vi-l dau si voua unde puteti studia cam dupa cate IAS se recomanda FIV:
http://www.presspro-gineco.ro/articole/dosar-75.php

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Liana...cred ca m-am exprimat eu gresit cu expresia "taiat elanul" De aceea particip cu mare interes( si drag ) pe acest forum, tocmai ptr a afla pareri obiective despre dr-i sau despre experientele fetelor
Nu am vrut decat sa o rog pe DJ Mama sa ne spuna mai multe despre dr M
Eu o cunosc destul de bine pe dr,am ceva experienta in IA (6 la numar )si nu pot spune ca nu mi-a placut de ea, prefer o parere si un tratament transant , decat o tergiversare fara sfarsit, mai ales ca varsta ma obliga sa iau masuri radicale
si scuze daca am suparat pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, cred ca Teo are perfecta dreptate... Nu inseamna ca daca a avut rezultate sau place unora din paciente, automat trebuie sa fie compatibila si cu altele. Si invers... Eu, de exemplu, nu am nimic sa-i reprosez, dar pe vremea aceea chiar nu aveam probleme, dovada ca am si ramas de la prima monitorizare cu ea. O singura chestie m-a deranjat, si anume chiuretajul cam dur pe care mi l-a executat, dar poate s-a datorat faptului ca nu am fost anesteziata si l-am trait "pe viu". In rest, mi-a facut de la bun incept ceea ce trebuie si ceea ce ma asteptam. Bani... da, am cotizat, dar n-am exagerat niciodata. Stiti cum se zice: cum o inveti, asa o ai. Si jur, ca de fiecare data cand ii dadeam peste pretul de la cabinet, ma refuza, trebuia sa insist mult. Doar la spital lua, cu multa naturalete, as zice Intotdeauna m-a tratat cu respect si bunavointa, chiar daca uneori era mai grabita. Dar repet, eu NU faceam inseminari, ca nu aveam de ce. Nu a vrut sa imi faca laparo, mi-a spus ca nu am nevoie, din acest motiv m-am dus la alt medic, care mi-a facut laparo. Si bine a facut. Acesta din urma ma trateaza impecabil, dar Moisa nu mi-a lasat un gust amar, dimpotriva. E o tipa foarte operativa si eficienta, eu o admir si am recomandat-o unei prietene fara sa ezit. Ea se chinuia de vreo 7 ani si era disperata. Ca noi toate de altfel... Putea sa-i faca inseminari mult si bine, ii lua banii frumusel si viata mergea inainte. Dar ea a decis: FIV. A luat-o de manuta si a dus-o la Marinescu. Acum mai are un pic si naste 2 fetite. O fi fost si Dumnezeu la mijloc, nu zic nu, dar... Conteaza mult operativitatea medicului.

Se pare ca intre timp, de cand nu am mai mers la ea, s-a mai schimbat putin, sau poate are o latura pe care eu nu i-am cunoscut-o, dar...v-am spus sincer care a fost experienta mea cu ea. Cu bune si cu rele... Fiecare decide cum e mai bine pentru el...

Scuze fetele, ca m-am cam lungit...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

carry nu ai suparat pe numeni iubita!!!

eu sm spus doar parerea mea fata de M..e a mea si o sustin ..nimik mai mult.. eu am renuntat la ea pt ca asa am vrut eu!!!voi ramaneti care sunteti pe aceeasi unda cu ea..eu nu vreau sa renuntati la ea!!voi hotarati!!
si apropo si ochii lui grasu i'au placut da degeaba ca tot nimk!!! glumeam desigur..
Teoio nu renunt la acest subect nici daca ma dati afara
Amely
bubulinooo multam pt link interesant!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Carry chiar nu ai suparat pe nimeni, nu iti face probleme. Este normal sa cunosti diverse pareri. Dupa ce am fost 2 ani la un medic pentru probleme de infertilitate ( pe atunci minore), am descoperit forumul si am navigat o jumatate de an citind cu aviditate despre diversi medici pana m-am hotarat sa merg la dr. Moisa.
Amely stiam eu ca noi gandim uneori la fel . Tu vei face inseminari cu M & M, nu? Sper sa mearga totul bine si sa reusesti din prima!
Liana cum sa te dam afara?! Dimpotriva, te asteptam mereu cu drag pe aici. Cred ca tu nu te-ai inteles cu M. ca si tu esti directa si mergi la obiect, de asta imi placi mie, na! Si nu cumva sa nu mai intri pe aici!
Bubulina multumim de articol. Stiam eu ca m-asteapta FIV, dar sunt pregatita, anul viitor. Pana atunci trebuie sa-mi fac norma de inseminari, nu-i asa Gabiu? Apropo, cate ai facut pana acum? Eu am " bifat" 4, in septembrie ma inscriu la nr. 5.
Aileene, Liliana, Tabitha, Rami, Oana, Raluca, Laura, Slavmih si toate celelalte fete mai veniti si pe aici, mai spuneti-ne ce mai faceti.
Pup fetele!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna moisici
thea_m eu am bifat 3, iar in septembrie urmeaza a patra, de data asta cu menogon pentru ca de la clomifen nu -mi creste endometrul cu tot estrofemul ingurgitat. Sperante nu-mi mai fac. Mi-aduc aminte si acum emotiile de dupa prima IAS si dezamagirea din momentul venirii hoardelor. E cumplit!
Dragele mele, nemultumiri am si eu privitor la M dar nu sunt de netrecut. Am mai zis ca am sunat-o in repetate randuri dupa ora 5 si avea tel inchis, dar apoi am aflat ( ii spunea unei paciente) ca trebuie sa insiste ca si-l deschide dupa ce doarme putin. Apoi am vazut ca ma tine cam putin pe masa dupa IAS ( fata de ce se spune ca ar fi timpul normal, adica 15 min), dar la utima IAS m-a tinut 20 min.
Repet, nu renunt la ea pentru ca mai sus n-am unde sa merg. Poate daca nu l-as fi avut si pe dr. T ca medic as fi migrat la el, dar asa............
Mi-a ramas doar dr. Marinescu, dar pana la FIV mai am 3 IAS de facut, asa ca stau cumintica in banca mea.
Va pup pe toate thea_m, liana30, amely, carry, bubulina, tabitha, carmencita, marusca, dj_mama, rami, corinuk, oana, aileene, si daca am uitat pe cineva

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Gabitule...tu spui ca "mai sus" nu ai unde sa mergi, poate doar la BIG M, eu am fost la el un an si ceva, poate, si iata ca ma indrept increzatoare (mai mult sau mai putin )spre moisica
Si iti spun si de ce, cu riscul ca ma repet :la IA precedente, ca au fost cateva , desi eram pacienta lui BIG M, toata atentia si toata "treaba" o facea dr Moisa ,discutiile private de la inceput, chiar si la echo participa si ea,de prepararea spermei se ocupa bineinteles tot ea,si chiar o data IA in sine mi-a facut-o ea singura.
De asta m-am hotarat sa merg pe mana ei in septembrie
Bafta tie si tuturor moisicilor

Mergi la inceput