Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 17
carry spune:
[GABIU.....felicitari [/!!!!
Ce surpriza placuta ne faci tu noua !
Sa fiti sanatosi si sa te bucuri de un copil sanatos si frumos !!!
Vrem amanunte, nu stiu daca ai mai facut IA sau a fost natural ???
Amely spune:
Gabiu, FELICITARI din tot sufletul si SARCINA USOARA!
E o veste minunata, Teo, din nou ai mana buna, pentru a cata oara?...
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
Kariris spune:
Felicitari Gabiu!!!! ti-ai facut si dozarea HcG din sange?
Sarcina usoara si bebe sanatos!
gabiu spune:
fetelor va multumesc din suflet ca va bucurati pentru mine. Eu una nu prea reusesc sa ma trezesc la realitate si nici sa ma bucur nu pot. Sper sa nu se intample ceva urat ( Doamne fereste!). Oricum n-am scapat de stresul venirii rushilor pentru ca-s in z.30 din 31, deci surprize neplacute s-ar putea sa apara.
thea_m n-am fost la cabinet, am sunat-o de acasa la 10 minute de la testare ( pe la 6.30), cu mainile si picioarele tremurande.
nu am facut inseminare, eram intr-o luna de pauza pt. ca M era in concediu in perioada propice.
bafta multa cu cea de-a cincea inseminare si sa dea Domnul sa nu fie cazul sa mai faci FIV.
p.s. ar fi primul copil, altii din pacate n-am putut sa fac pana la varsta asta, dar poate ai gura aurita si fac 2 ( nu neaparat deodata desi nu m-as supara)
liana30 multumesc, ai dreptate imi faceam o mie de griji, asa cum banuiesc ca ne facem toate si nici macar cand vestea buna apare la orizont tot nu scapam de stres.
nusy multumesc iubita, cred ca te-ai molipsit sigur, doar am stat atat de aproape!
carry, a fost natural dar am luat Maca ( a fost prima luna si am inceput din z.7 pentru ca atunci mi-a venit coletul-pana prin ziua 24-25 ca apoi am uitat)
amely multumesc, asa e thea are mana buna
lachi n-am unde sa-mi fac dozarea in oras din pacate.
Va multumesc din suflet tuturor, bafta la toate, zile fertile
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
Marusca spune:
Salut Fetelor,
Ce ma bucur ca s-a deschis sezonul .
Gabiu sper sa fie de bine si sa te bucuri cat mai mult.
Eu am fost aseara la Dr. si am fost surprisa ce draguta a fost dupa cate auzisem pe aici, oricum ma asteptam sa fie nervoasa avand in vedere ca eram clienta nr. 40 !!!!!!, ceea ce nu s-a intamplat. Concluzia: Mie imi place de ea.
Ma duc maine dimineata la Giulesti pentru echo si probabil dupaamiaza pentru IAS. Mai vine cineva maine? Dati-mi un semn. Eu nu am fost niciodata la Giulesti. Chiar si dr.M a facut o fata lunga cand a aflat ca nu am fost niciodata la Giulesti. Imi pun mari sperante deoarece este prima IAS dar din cate am citit pe aici nu trebuie sa sper prea mult . Vad ca mie nu vrea sa-mi dea stimulare cu toate ca voi faceti ??!!Ieri aveam folicului de 16mm si endometru de 8mm . Separe ca sunt bune si fara stimulare cu toate ca eu as vrea sa fac ca sa fiu sigura.
va pup si tineti-mi si mie pumnii
Marusca
felicia_ spune:
Gabiu, am intrat doar sa iti spun "Felicitari!" din tot sufletul!
Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
gabiu spune:
marusca si eu imi doresc sa fie bine, multumesc. Daca tu ai tot ce-ti trebuie ( adica folicul+endo bun) n-are de ce sa-ti dea stimulare. Multa bafta.
felicia te pup, multumesc mult
la toate
gabi
carry spune:
Ajutati-ma :o sun de 2 ore pe dr M pe mobil si il are inchis, stiti cumva daca seara mai raspunde la solicitari pe telefon ?
Stau ca pe jar, foliculul meu e de 23 mm si-mi este frica (nefacand pregnylul)ca am ratat luna asta IA
gabiu spune:
carry mai incearca, o sa-l deschida. Odata ii spunea unei fete sa insiste cu telef ca ea si-l inchide la ore ciudate dar apoi il deschide.
multa bafta
gabi
thea_m spune:
Amely fata frumoasa si iubita, da-mi voie sa-mi alatur lacrimile alor tale: lacrimi de bucurie, mare bucurie. Am intrat pe forum si primul subiect pe care l-am vazut a fost al tau! Este atat de frumos incat aproape nu am cuvinte sa te felicit si sa iti spun cat de mult ma bucur pentru tine. SARCINA USOARA si un copilas frumos si cu sufletul mare ca al tau! Nu a mai fost nevoie de prima inseminare, deci. Da-mi voie sa te trec pe listuta noastra, chiar daca intre timp ti-ai schimbat medicul. Ai fost mereau alaturi de noi si te rog sa vii si in continuare sa ne dai astfel de vesti bune. Cu mult, mult drag .
Gabiu imi cer scuze, ramasesem cu impresia ca mai ai o fetita. Dar, dupa cum bine zici, o sa vina repede si bb2. Imi amintesc ca si Indy a ramas insarcinata dupa 6 IA nereusite, intr-o luna in care nu a facut inseminare. Inca o data, sa fie totul bine!
A inceput sa devina atat de frumos subiectul! V-am spus la inceput de an ca vom avea parte de multa bucurie in 2006!
Marusca bine ai venit si cat mai repede sa ajungi pe listuta!
Carry poate reusesti fara inseminare! Ai un folicul de toata frumusetea.
fetele mele dragi!
Teodora
Poze
Aniversare 2006