Montignac: ce am mancat azi (78)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Buna fetele!
Am intrat intr-o fuga sa va salut, sunt prinsa pana peste cap cu treburi, nu am abandonat, dar acum sunt mai mult cu deplasare pe teren, deci nu am cum intra pe net.
Mi-e dor de voi, va pup si-mi lipsiti. Am reusit acum sa citesc ultima saptamana pe sarite, trebuie sa recitesc pe indelete, pt ca am multe de notat si eu.
Le salut pe toate fetele noi, faptul ca tot vin in subiect este mobilizator.
Teo, felicitari!, ma gandesc la tine cand imi vine de abateri!
Acusor, te pup si pe tine. Sa stii ca sunt activa!
Raport: 75,5 - a fost cam greu cu dieta ultima saptamana pt mine...
Abia astept sa mai vorbim... Mi-e dor de voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Raportez si eu 65 Kg.

Felicitari tuturor care au slabit
Bun venit celor noi

Nora, si eu m-am prins greu cu Tom asta. Referitor la combinatii, eu as proceda asa:

GRUPA A
-rosii
-ardei gras
-castraveti?
-varza?
-conopida?

GRUPA B
-pate vegetal (facut din soia?)
-ciuperci
-masline
-cascaval
-peste
-brinza

As combina toate componentele grupei A cu cate un component al grupei b. Si daca continui doar cu lipide si legume, poti manca mai des de 5 ore. Daca nu poti pastra distanta de 5 ore, poti manca fie doar proteine cu legume, fie glucide, si maresti distanta dintre mesele protidice treptat - treptat pana cand organismul tau se va obisnui sa astepte 5 ore.

Fasolea eu cred ca este proteina si nu glucida.

si spor la slabit

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Salutici!
Raport 66kg-stagnez, dar nu-i bai. Oricum nu sint prea sigura de cintarul meu fiindca fiu-meu tzopaie pe el in fiecare zi. Asa ca m-am hotarit sa dau raportul numai peste 3 saptamini cind ma intorc in elvetia si ma voi cintari pe cintar electronic.
Nora2005 -tare nu-mi suna a montignac pateul ala vegetal. Io zic sa te uiti la ingrediente si poate ar fi bine sa-l eviti.
Amu ca tot se discuta despre mese am si io o intrebare: daca mincam 2 mese de proteine una dupa alta, ce distanta ar trebui sa fie, tot 5 ore? si la glucide -glucide 3 ore?
Faza cu tom e tare! Eu nu numai ca sint ardeleanca...dar sint morosanca, si vorba aia..melcul tzusti intr-un tufis.
Va pup si bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Buna tuturor, sa zic si eu la raport: 83,9 kg....ma tot gandesc ca nu mai e mult si trec langa Anda Panda
Felicitari tuturor care nu au avut abateri si...tuturor care au avut abateri dar totusi au slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Fiindca e luni,raportez si eu,desi m-am apucat abia de miercuri(acusor,deci data e 13):de la 69,2 fix la 67,0!Nu stiu cumnaiba am reusit ca va zisei de abateri.Probabil fiindca ultimele 2 zile au fost infernale:bucata sot la pat si Bubu si el a varsat continuu azi-noapte.Verdict:gripa stomacala(asa ii zice aici,la noi cred ca e gastroenterita -ceva de genul-)Si fiindca azi am alergat pe la doftori ,spre rusinea mean-a fost zi Monti
Eu chiar sunt f motivata ,dar cu stressul asta si cu picii chiar mi-e greu sa -mi stabilesc un program fix de masa:de ex,cand vreau sa pap,se trezste Sofia si treŽsa-i fac laptic,sau Bubu nu sh ce si el,sau treŽsa-i gatesc lui Bubu...si uite asa...Ufff,tre sa ma organizez mai bine...
Va pupic

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Ica 1975

Raportez si eu 65 Kg.

Felicitari tuturor care au slabit
Bun venit celor noi

Nora, si eu m-am prins greu cu Tom asta. Referitor la combinatii, eu as proceda asa:

GRUPA A
-rosii
-ardei gras
-castraveti?
-varza?
-conopida?

GRUPA B
-pate vegetal (facut din soia?)
-ciuperci
-masline
-cascaval
-peste
-brinza

As combina toate componentele grupei A cu cate un component al grupei b. Si daca continui doar cu lipide si legume, poti manca mai des de 5 ore. Daca nu poti pastra distanta de 5 ore, poti manca fie doar proteine cu legume, fie glucide, si maresti distanta dintre mesele protidice treptat - treptat pana cand organismul tau se va obisnui sa astepte 5 ore.

Fasolea eu cred ca este proteina si nu glucida.

si spor la slabit

Noi

Ica, multumesc mult. Esti o draguta

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pitecantrop

Salutici!
Nora2005 -tare nu-mi suna a montignac pateul ala vegetal. Io zic sa te uiti la ingrediente si poate ar fi bine sa-l eviti.
Amu ca tot se discuta despre mese am si io o intrebare: daca mincam 2 mese de proteine una dupa alta, ce distanta ar trebui sa fie, tot 5 ore? si la glucide -glucide 3 ore?
Faza cu tom e tare! Eu nu numai ca sint ardeleanca...dar sint morosanca, si vorba aia..melcul tzusti intr-un tufis.
Va pup si bafta!

Pai, daca il elimin...ce mai pap si eu in zilele de post?
E din soia...ce e rau ?

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Ce bine arata listutza...am sperante ca voi reusi..e destul de bine pentru 10 zile, nu-i asa? Ma gindeam la ce m-a sfatuit o prietena, sa maninc ultima masa de proteine, seara, ca atunci voi avea lejer 5 ore dupa, fiind ultima masa. Dar nu am primit raspuns la intrebarea mea: conteaza la ce ora se ia ultima masa in cadrul acestei diete? Eu oricum nu ma culc devreme, destul de des dupa miezul noptii...de ex. acum mi-este foame , dar nu mananc
Maine imi iau la mine masline, oua si pate...cred..ma mai gindesc...paine nu am mincat de vreo 3 zile...deloc...
Alune...iata ce-am citit despre alune, sunt bune si in Monti, nu-i asa?

Stiati ca:

Alunele: cum este posibil ca mancand alune sa pierzi din depozitele de grasime? Consumul de alune iti echilibreaza glicemia si iti diminueaza starea de foame, fiind satioase. In plus, consumul regulat si moderat de alune, alaturi de o dieta sanatoasa, te va ajuta sa iesi cu “fata curata” la analize: vei avea trigliceridele la nivel normal.

Iaurtul dietetic: reprezinta o sursa imbatabila de calciu, dar si de slabire. Daca nu consumi suficient calciu, corpul tau va elibera calcitriol, un hormon care iti va transforma corpul intr-un depozit de grasime. Ca si carnea de curcan, produsele lactate sunt o sursa de leucin, care lupta eficient impotriva grasimii.

Cereale: o explozie de fibre (5 grame fibre/ 30 grame de cereale), cu putine calorii! Ce-ti poti dori mai mult de la un mic dejun? Nu numai ca te vei simti satula dupa un castron de cereale intregrale cu iaurt, dar esti si pe calea cea buna, cea catre o silueta armonioasa.

O noapte frumoasa va doresc !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

zuzunachi, ia-o incet. nu tb sa iti fixezi ore de masa, in zilele in care stii ca ai program incarcat, maninca acelasi tip de alimente, ca sa nu te incurci. sanatate multa !!!
romana, fix asa faceam/si fac si eu: gatesc de toate dar nu maninc.
nora, ref la:
"ultima masa proteine" - pt o dieta echilibrata monti recomanda dimi si seara glucide, iar la prinz proteino-lipidice.
"ora cinei" - la mine cel m bine a dat rezultate daca ultima masa am avut-o pina in 20:00. pina la ora de culcare m-am delectat cu apa proaspata filtrata , cafea decofeinizata si tigari. daca dupa 20:00 se mai intimpla sa mai ies si pe afara, atunci rezultatul era GARANTAT !!!
stim si noi despre alune:
alunele - cf monti: proteine (de origine vegetala)
extras din 1a carte
Evitati toate elementele glucido-lipidice (ciocolata, avocado, ficatul, alunele).
si apropos: soia e tot proteina vegetala, deci o poti minca la masa de proteine.
extrase din a2a carte
ig 15 (scazut): soia, arahide, nuci, migdale, alune
Muesli, care conțin nuci, alune, migdale și fructe uscate pot fi bune dacă nu aveți de pierdut decât câteva kilograme. Pentru cele care vor să slăbească mult (peste 10 kg) este preferabil să aștepte faza II, pentru a avea reale șanse de partea lor pentru a se debarasa de ele mai rapid.
daca micul dejun va fi din fructe, alunele se pot gasi aici insa in cantitate limitata.
Vor putea fi acceptate în salate: nucile, alunele și mugurii de pin.

cit despre soia cred ca e ok aia care o gatesti tu doar. eu am cautat aici pateu de soia in per in care am tinut post si nu am gasit unul care sa fie 100% monti in privinta ingredientelor. te poti "risca" sa maninci pateul daca ai pina in 30-35 de ani, in ideea ca organismul tau ar raspunde mai repede la "comenzile date de noua dieta". nuj' de unde am scos exprimarea asta ??!!
si mai e o chestie: monti stabileste o limita de 10 kg. adica pers care vor sa slabeasca m mult de 10 kilograme, dieta tb tinuta 100% monti si cumva mai restrictiva. acum nu ma intelegeti gresit: cele care au de slabit sub 10 kg poa' sa manice pizza si sa bea martini. nuuu ! pot minca o aluna in plus fata de celelalte nu, acum fara gluma, eu ma refeream la alimentele care sint tolerate, fata de cele care se pot consuma fara restrictii. cele care au de pierdut m mult de 10 kilograme e bine sa evite chiar si alimentele tolerate. eu spre ex am renuntat (atunci) la: fasole, linte, smantana, maioneza, mustar, paste, orez (ma refer la cel salbatic, ca doar ala ar fi monti 100%), mezeluri. pai si o sa ma intrebati ce am mincat. phaaa, pai am bagat la piureuri de telina si conopida .. ca daca mai vaz din astea acu' imi vine sa iau drujba si sa-mi fac de cap.

a! si apropos de piureuri de legume: am mincat undeva piure de dovleac cu carne. nu era dulce absolut deloc. nu stiu cum era facut.cred ca fiert si pasat, cu sare si ...ulei..sau doar sare. o sa ma uit pe net sa vad daca sint de pus si condimente. credeti-ma ca a fost o garnitura f misto.

pup si bafta !!!!

ps: si salutari si lu' Tom . daca intreaba de mine, dati-i o pastila de memorie si spuneti-i ca la mine a fost sapt trecuta, sa nu-l prind. ramin datoare cu o pastila de memorie.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anda Panda

zuzunachi, ia-o incet. nu tb sa iti fixezi ore de masa, in zilele in care stii ca ai program incarcat, maninca acelasi tip de alimente, ca sa nu te incurci. sanatate multa !!!
romana, fix asa faceam/si fac si eu: gatesc de toate dar nu maninc.
nora, ref la:
"ultima masa proteine" - pt o dieta echilibrata monti recomanda dimi si seara glucide, iar la prinz proteino-lipidice.
"ora cinei" - la mine cel m bine a dat rezultate daca ultima masa am avut-o pina in 20:00. pina la ora de culcare m-am delectat cu apa proaspata filtrata , cafea decofeinizata si tigari. daca dupa 20:00 se mai intimpla sa mai ies si pe afara, atunci rezultatul era GARANTAT !!!
stim si noi despre alune:
alunele - cf monti: proteine (de origine vegetala)
extras din 1a carte
Evitati toate elementele glucido-lipidice (ciocolata, avocado, ficatul, alunele).
si apropos: soia e tot proteina vegetala, deci o poti minca la masa de proteine.
extrase din a2a carte
ig 15 (scazut): soia, arahide, nuci, migdale, alune
Muesli, care conțin nuci, alune, migdale și fructe uscate pot fi bune dacă nu aveți de pierdut decât câteva kilograme. Pentru cele care vor să slăbească mult (peste 10 kg) este preferabil să aștepte faza II, pentru a avea reale șanse de partea lor pentru a se debarasa de ele mai rapid.
daca micul dejun va fi din fructe, alunele se pot gasi aici insa in cantitate limitata.
Vor putea fi acceptate în salate: nucile, alunele și mugurii de pin.

cit despre soia cred ca e ok aia care o gatesti tu doar. eu am cautat aici pateu de soia in per in care am tinut post si nu am gasit unul care sa fie 100% monti in privinta ingredientelor. te poti "risca" sa maninci pateul daca ai pina in 30-35 de ani, in ideea ca organismul tau ar raspunde mai repede la "comenzile date de noua dieta". nuj' de unde am scos exprimarea asta ??!!
si mai e o chestie: monti stabileste o limita de 10 kg. adica pers care vor sa slabeasca m mult de 10 kilograme, dieta tb tinuta 100% monti si cumva mai restrictiva. acum nu ma intelegeti gresit: cele care au de slabit sub 10 kg poa' sa manice pizza si sa bea martini. nuuu ! pot minca o aluna in plus fata de celelalte nu, acum fara gluma, eu ma refeream la alimentele care sint tolerate, fata de cele care se pot consuma fara restrictii. cele care au de pierdut m mult de 10 kilograme e bine sa evite chiar si alimentele tolerate. eu spre ex am renuntat (atunci) la: fasole, linte, smantana, maioneza, mustar, paste, orez (ma refer la cel salbatic, ca doar ala ar fi monti 100%), mezeluri. pai si o sa ma intrebati ce am mincat. phaaa, pai am bagat la piureuri de telina si conopida .. ca daca mai vaz din astea acu' imi vine sa iau drujba si sa-mi fac de cap.

a! si apropos de piureuri de legume: am mincat undeva piure de dovleac cu carne. nu era dulce absolut deloc. nu stiu cum era facut.cred ca fiert si pasat, cu sare si ...ulei..sau doar sare. o sa ma uit pe net sa vad daca sint de pus si condimente. credeti-ma ca a fost o garnitura f misto.

pup si bafta !!!!

ps: si salutari si lu' Tom . daca intreaba de mine, dati-i o pastila de memorie si spuneti-i ca la mine a fost sapt trecuta, sa nu-l prind. ramin datoare cu o pastila de memorie.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

OK. O sa folosesc soia gatita de mine.Ca am in casa...o las la inmuiat, apoi o fierb si in final fac fie salata (o faceam cu ciuperci si masline, e voie asa ?)sau tocanita cu rosii...
Eu mai am de slabit vreo 9kg, sub chiar...deci, pot sa pap alune, nu ?
Nu stiu ce sa-mi iau la servici, ca nu prea pot sa ma duc cu mincare gatita dupa mine...miroase a mincarica in birou si ceilalti nu maninca...dar eu ce sandwich pot sa-mi iau, nu tu paine, nu tu mezeluri si alte alea...

Nora
, pregatindu-se sa-si ia bun ramas de la Tom

Mergi la inceput