Montignac: ce am mancat azi (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenacristina spune:

salut la toate

sunt si eu bine
66 kile

nu stiu, unde ne treci, acusor? care-i lista? la mine cred ca evoluez bine... se vede (desi am avut unele scapari).
da nu stiu unde trebuie sa trimit lista cu datele mele. si unde se vad
din nou, o scriu mai jos.

Data I = 1 aug 2006
G.I = 72
G.T = 55
G.A = 66
IMC = 22,3
kg(-) = 6
T(luni) = aproape o luna

---
Cristina, Ana, Maria & Teodora
---
"Following the light of the sun, we left the old world"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

acusor datele se gaseau pe pag. 3, dar probabil nu le-ai observat ... deci, am inceput pe 31.07.06, de la 64 kg si doresc sa ajung la 56-57 kg ... momentan 60.1 kg
merci

incerc sa revin azi cu doua retete bune pe care le-am gatit zilele astea
si spor la slabit

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Hai, Elutaf, cu retetele alea, ca mor de foame...

Cat priveste pepenele rosu: in ultima saptamana, masa mea de seara a fost numai pepene (vreo trei felii mari). Inafara de disconfortul de peste noapte, n-am avut nimic suparator de la el. Ba mai mult, cred ca s-au dus frumusel kilele zilele astea! Si, a propos, acusor, cred ca in real greutatea de ieri pt tabel era aia de 75,8 pt ca azi dimi aveam 75,5!!! Nu mai modifica acum, o sa am o scadere mai accentuata lunea viitoare...

Ce vreau sa spun este ca o masa de pepene - daca nu contine nici un fel de alt aliment - nu ingrasa. Probat pe mine!

Ref la masline: Monti zice ca sunt ok dpdv indice glic, dar contin fff multa sare, care determina o retentie de lichid in organism. Se pot manca cateva, dar nu trebuie facut exces din aceasta cauza.

Mergi la inceput

hai ca vin cu retetele ... le-am luat din Practic in bucatarie ... sa-mi ziceti daca ceva nu e ok in ele (adica nu e monti)... de bune sunt foarte bune

SALATA TARANEASCA DE VINETE
2-3 vinete, 2 ardei grasi, 2 cepe, 2 rosii, sare, ulei (2-3 portii)

Se coc vinetele si ardeii, se curata, se storc, apoi se taie marunt. Ceapa se taie marunt si se caleste putin in ulei dupa care se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt. Se amesteca toate si se potriveste de sare.

SALATA CU MASLINE SI OUA (5-6 portii, eu am redus totul pentru ca pregateam pentru 2 persoane, morcovi si catraveti nu am pus deloc si tot a fost foarte buna)
100g masline, 5 oua, 1 varza mica (alba), 3 rosii, 3 cepe, 2 castraveti, 2 ardei grasi, 2 morcovi, sare, ulei, otet

Varza taiata fideluta se freaca cu sare si se lasa sa se moaie. Se taie toate celelalte legume felii, iar morcovii se dau pe razatoarea mica. Ouale se fierb tari si se taie de asemenea felii, apoi se amesteca cu maslinele fara samburi. se pune otet si ulei, se potriveste de sare.
e foarte buna ca garnitura la gratar de pui.

in prima saptamana de monti, eu am bagat pepene la greu ... evident fara a mai manca nimic la acea masa ... si a fost saptamana in care am slabit cel mai mult ... eu zic ca-i pacat sa nu profitam de fructele de sezon, in primul rand sunt vitamine

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

in sfirsit am timp sa scriu citeva rinduri.
in 1ul rind "Bine ati venit!" - celor noi, care probabil ca intre timp ati devenit veterane, din cauza ca eu nu am mai scris demult.

metabolismul fiecaruia e diferit - ref la alimente care unora le sint ok si altora poate nu: cred ca fiecare tre sa isi incerce "propriile limite". in fct de greutate, virsta, tip de activitate zilnic, etc...organismul fiecaruia raspunde in mod diferit la indiferent ce dieta.
spre ex ieri pt mine a fost zi de fructe. in timpul zilei am baut un coctail de fructe ok, piersici, 1 banana verde. aseara am mincat un castron (mic) de cirese. cf monti sint ok daca se consuma cu masura. rezultatul meu - stagnare.

evident ca nu m-am abtinut in vacanta de la absolut nimic. am fost de o obraznicie totala, gen prajituri seara si coctailuri fara numar dupa masa de seara. rezultatul a fost foarte misto cind am ajuns acasa - stagnare. in conditiile in care acasa de la o felie de pizza ma ingrasam un kilogram. singura explicatie a fost clima. diferita de cea din zona in care stau. multa umezeala (clima tropicala), foarte cald, baut apa in timpul zilei .... nu stiu cite...kile intregi. transpiram efectiv...asa...stind. o chestie naspa insa, este procentul de grasime, care de la 23% m-am intors cu 27%. aveti idee despre procentul asta de grasime cit trebuie sa fie el de fapt ?
vreun tabel ... ceva ?

azi am mincat
dimi: cafea
prinz: varza, pui gratar
seara: pui gratar, mici, garnitura de broccoli si conopida cu sos de brinza, salata de rosii

elena, datele noastre sint intotdeauna in pagina 1 a fiecarui capitol

spor tuturor !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!
Elutaf, scuze, vazusem datele acu' 2 saptamani. Am uitat intre timp . Totusi, imi lipseste inaltimea.
Elenacristina, si la tine am nevoie de inaltime.

Anda, bine ai revenit din concediu. Bravo, bine ca nu te-ai ingrasat in concediu. Eu am slabit 2 kg la mare desi am mancat in fiecare zi inghetata. Asta a fost singura abatere si niste vin rosu de ziua mea.
Acum, cat am stat la socrii, am mancat mai aiurea, paine, dulciuri, dar am reusit sa nu ma ingras. De ziua lui fi-miu in schimb, am mancat ca purcelul multa paine. Am mancat salata de vinete, ton cu porumb si telina cu pui. Mancate fara paine erau ok, mai putin porumbul, dar chiar nu mancam cu placere.
Simteam nevoia sa mananc nesanatos, dupa 8 luni de Monti .
De luni, m-am facut fata cuminte.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

mi-am dat seama ieri ca am uitat inaltimea, dar nu am mai avut timp sa revin ... 1,65 m

si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

elutaf, salata de vinete e ok - eu, dupa gustul meu i-as mai pune si un catel de usturoi taiat marunt-marunt-marunt... Sigur, aromeaza super, dar... inconvenientul e de miros. Oricum am s-a fac in we.

anda, procentul de grasime nu stiu unde s-ar putea gasi, nu l-am intalnit, dar cred ca este reversul efectului regimului monti, adica transformarea/ inlocuirea fibrei musculare in/ cu grasime, asa cum la slabirea propriu zisa, masa musculara inlocuieste grasimea. De aici si perioadele de stagnare pe care le avem in timpul abaterilor mai mari si multe, perioade in care acumularea lipidelor se face prin inlocuirea masei musculare si nu brusc, prin adaugare la greutate.
A propos de inghetata: am cumparat de la Mega Image o inghetata italieneasca, la caserola, fara zahar, doar cu fructoza! Am mancat-o ieri, a fost destul de buna. Din pacate, nu aveau decat de vanilie si cacao, eu am luat vanilie. V-o recomand, poate fi inviorata cu ceva suc de fructe ori gem dietetic (cred).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenacristina spune:

salut. spun scurt. 1,72 m

---
Cristina, Ana, Maria & Teodora
---
"Following the light of the sun, we left the old world"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

anku mersi de raspuns s-ar putea sa fie f adevarat ce zici. o sa mai caut si eu pe net, daca gasesc ceva va zic si voua. eu aici inghetata care sa fie 100% monti nu am gasit.
acusor probabil ca si la tine vacanta a avut acelasi efect. de voi e mai misto, ca inca e cald de mori, aci a cam venit toamna - in afara de faptul ca uscat e oricum, tot timpul anului.
si eu am inceput sa calc strimb insa atita timp cit imi mentin greutatea e ok. stiu ca targetul e 52 si eu inca am 53, insa daca ma mentin aici, e bine. sint multumita. adevarul e ca mi se ia si mie citeodata, ca si eu tin regim din oct anul trecut, asa ca mi-ajunge si mie.

spor !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput