Mamici de iulie - august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

felicitari noilor mamici sa traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei. toata lumea imi spune ca nu exista sentiment mai frumos, mai dragastos, mai puternic deca aparitia unui copilas in viata unei familii
nu stiu daca am mai spus-o dar cand simt piciorusul si aici lma refer la talpa bebelinei - impingand burtica moooor de drag, efectiv simt talputza cateva secunde prin burtica

mamanati si eu am pus deja +14 kg
nu ma deranjeaza ff tare insa am niste bulane de am zis ca o sa ii fac concurenta lui fi-mea
de fapt ma cam dor talpile ....
39+

Mergi la inceput

mamicilor eu am burtica sus; stiti cumva numai dupa ce coboara burtica nasti? nu se poate declansa nasterea si fara sa coboare burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Andreea nu ai pt ce. Eu am o experienta de o viata cu racelile si gatul umflat si febra si tot tacamul si stiu cat e de nasol si e si mai nasol ca atunci cand esti insarcinata nu poti lua mai nimic decat ceai si miere si lamaie.
Adelapop aici astia zic ca dupa 36 de sapt se lasa burtica, dar acu nici eu nu mai stiu ce sa cred. La mine de mai mult timp s-a lasat asa mai in jos dar daca e lasata sau nu in sensul in care zic ei eu hanar n-am. Si eu duminica fac 37 de sapt+ deci si eu sunt in ceatza tare cu faza asta.
Mai fetelor am adaugat si eu poze noi la album cu toate lucrusoarele lui baby ce am luat pana acum deci e complet. Si ma chinui sa le rearanjez ca am vazyr ca au bagat o functie noua pe webshots si ai acuma un drag and drop la rearanjat. Ei bine si stau vreo cateva minute bune si le asez eu frumos in ordine si cand ii dau save nu merge. Si m-am chinuit atata si nu vrea si am incercat de mai multe ori.
Off ce ma enerveaza netul asta. Cateodata mg ca o cizma serios. Nu mai vb de calc meu care daca as avea acuma bani sa iau altul ar zbura direct pe geam.

------------------------
36+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamicilor, am o intrebare, cu ce spalati funduletul bebeilor, numai cu apa calduta si sapunel sau aveti ceaiuri speciale?
adelapop, practic esti pe ultima suta de metri!

anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Dragele mele burtici sau fara burtici deja,
Va scriu scurt intre doua scancete ale lui LUCAS!
Am nascut pe 14 iulie (ziua Frantei),exact la 40 saptamani de la concepre! la ora 8.21 un bebe minunat de 2830 g si 47 cm. Travaliul a durat cu totul 6 ore. Cand am scris pe forum abia incepuse... Dar totul a decurs extraodinar de repede!!! Iar peridurala a fost un vis! Am trait o experienta minunata pe care o s-o povestesc cat de curand!
Experienta nasterii a fost minunanta, mai greu a fost dupa aceea cand a trebuit sa ne obisnuim unul cu altul.
Mai obositor decat nasterea au fost vizitele rudelor la materninante. (Fetele care merg sa nasca ar fi bine sa limitati vizitele la parinti si sot... E un sfat bineintentionat...Restul lumii are tot timpul sa ii vada pe bb-i. Profitati si odihniti-va la maternitate)
In ziua cand am ajuns acasa am cracat si am plans ca o fantana. Curgea din mine laptele si lacrimile si se amestecau in chiuveta.Oboseala si depresie de lauza osa spuneti. NU doar atat.Pentru ca tatal micului Lucas mi-a facut o criza de gelozie pe fondul sevrajului de tigari. I-am zis ca mai bine reincepe sa fumeze decat sa ne transforme viata in cosmar. Acum lucrurile au reintrat in ordine. Noroc ca e mama cu mine! Ce mare ajutor am!!!
In week-end-ul asta ne mutam asa ca probabil cateva zile n-o sa avem internet. O sa avem un aprtament mai mare, am schimbat si masina ca sa intre in ea bagajul lui bebe (care nu e deloc de neglijat). Va las, ma duc sa dorm nitel... daca pot fiindca aici e o caldura insuportabila.Canicula!!!!
Pe curand (intre doua schimburi :-) Raluca si Lucas
(pozele alta data)

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

PS. Am uitat sa va multumesc pentru galerie!!!
Oboseala , deh!!!!!

Mergi la inceput

mada_mxm te inteleg fff bine cu sforaitul a s al meu vine rupt de oboseala si trage niste sforaituri puternice rau

anasia si eu stiam ca exista un asa anestezist dar am vorbit cu dnul dr si mi-a zis ca se rezolva; dar cum el e plecat din tara...nu stiu cum se procedeaza
eu tot sper sa stea asta mica pana se intoarce omu relaxat din concediu , sunt pregatita pentru orice si nu mi-e frica
sa fie oare inconstienta?
39+

Mergi la inceput

geliza eu deja i-am spus ineiioana sa imi faca si mie wrap

cristina_ioana am dpn 24-27 iulie, deci sapt viitoare dar dr a zis sa stau linistita ca sa ajunga din concediu. ae
ar fi super sa stea asta mica si sa nastem cu dr nostru, daca nu...asta e - sunt optimista

stefania amvazut-o pe patricica si este abs incantatoare, deja cu falcutze si bulanase grasanace
39+

Mergi la inceput

la multe multe luni inainte

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Fetelor, azi am implinit 1 lunaaaaaaa!!!

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

si eu am comandat wrap

Adelapop, hai fii optimista....la cate paciente il asteapta pe dl dr la revenirae din concediu, ar trebui sa fie super super relaxat si odihnit

Eliza 36+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput