Mamici de iulie - august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

apropo de miscarile bebelinei..;eu am filmat-o cand face miscarile astea minunate, si se muta burta dintr-o parte in alta sau se umfla sau tremura scurt si repede
39+

quote:
Originally posted by mada_mxm

Anasia si noi ne distram seara cand stam la tv cum apare cate ceva, ba talpitza, ba funduletzul. De obicei se impinge cu fundul in sus, e asa caraghios cum se tot schimba forma la burta mea. Mai ales cand isi schimba pozitia si se muta de pe o parte pe alta efectiv burta mea face valuri. Si cand scoate talpitza sau ce o fi aia si pune Flo mana sa o simta repede o ia inapoi. La mine nici nu se sinchiseste sa se retraga. La mine impinge si mai tare.

------------------------
36+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

pentru exersqarea re^piratiei in timpul travaliului intrati la www . infertilitate . ro (fara spatii) si mergeti la nasterea naturala si veti gasi ce va intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetelor! Am ajuns acasa cu bebe in burtica. Este groaznic in Polizu. Am fost traumatizata! Nu am cuvinte. Sunt si f obosita asa ca acum scriu pe scurt. O sa va detaliez poate maine totul deci am vb cu doctora care a zis ca o sa nasc. Apoi am plecat spre spital, nu am vrut sa ma internez ci sa o astept pe ea ca sa ma controleze sa vada cum este daca merg sa nasc . am sunat-o cand am ajuns si m-a pus sa ma internez. acolo la cam de garda f scarbos. dupa 2 ore repet 2 ore m-am internat si m-au dus in sala de travaliu avem contractii dese. Nu eram in schimb dilatata. Bun si asa am stat ceva pana a venit docotra ea intre timp operand. Doctora zice ah nu cred ca nasti azi ca nu ai dilatatie. Eu sa turbez, am zis suntem in sec 20 exista pastile care te dilata. nu a vrut sa-mi dea. eu in cont contractii. deja ma enervam le mai si auzeam pe toate. am cerut cezariana si mi s-a refuzat. apoi la 16 cand am ramas sg mi-a zis ca ma duce intr-o rezerva sa dorm si sa nasc maine adica azi. a scris in fisa ca nu am contractii cu toate ca eram plina. Bun ma duc in rezerva. Ce sa zic ca sa intri in rezerva tb sa intri printr-un salon odios plin de tiganci. Cristi cand a vazut a facut crize. Dar eu viteaza am zis ca raman. A fost f greu. AM plans mult de tot cand am vazut cum sunt ingrijita. Injectii in fund facute aruncand acul..mi s-a luat sange si pt prima data mi s-au spart venele. NU AM CUVINTE!!!!! Peste noapte mi-a fost f rau si imi era tarsa sa merg la camera de garda. In fine de dim am zis ca plec. Domne nici sa plec nu ma lasau. Am sunat-o pe doctora si i-am zis sa vina sa imi faca externarea. Mi-a facut externarea dar vacile nu au vrut sa-mi dea drumul. Eu si mama am urlat efectiv pe acolo si pe la 13 am plecat cu buletinul fara foaia de externare. A fost oribil. Cred ca am trait o trauma! Apoi cand am plecat ne-am oprit la Euroclinic si spre surprinderea mea era Herghelegiu acolo . I-am povestit despre tot, mi-a zis ca am suferit o trauma dar ca daca vreau ma ajuta el sa nasc. Prefer Euroclinic decat sa mai trec inca o data prin acestea. A zis ca suntem bine, nastem in 2-3 zile. Asa ca de data asta o sa fie mai din scurt si poate anuntam dupa ce nastem.
Ma duc la culcate ca-s franta . ne auzim maine!
Poate ma ajuta si pe mine Sabina cu niste detalii despre Euroclinic. Oricum trebuie sa fie altfel decat la nenorocitii aia! Pe docotra cred ca o anunt dupa ce nasc asta este. In viata mai trebuie sa ne si tepuim. Sunt fericita ca suntem bine!
Va pup!

Ioana 38+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Adelapop si eu de aia abia astept sa luam camera video sa pot sa filmez burtica acuma cand efectiv se vad miscarile lui baby. Sa avem amintire.
Cu sforaitul la noi e de groaza eu il cred saracul ca nu e vina lui. E f obosit de la munca si sforaie non stop iar daca nu sforaie fosaie asa si e si asta enervant. Daca eu adorm inaintea lui nu ar fi chiar asa mari pb dar ne punem in pat si el in 2 min doarme tun si eu pazesc peretii.
El a folosit si niste spray special pt sforait natural din plante cu nu stiu ce extracte care cica garantat da rezulate. Ei so crezi si pe asta, nici o diferentza si mi-a zis Flo ca are si un gust oribil.
Deci vreo solutie pt chestia asta noi nu prea am gasit, iar remediile lor naturiste si super garantate sunt zero impartit la patru.
Ioana81 imi pare f rau sa aud ca a trebuit sa treci printr-o asa experienta. Oribil! Inca o data sistemul sanitar din Romania si-a dat in stamba. Ma bucur sa aud ca totusi dupa asemenea experienta si tu si baby sunteti bine. Si eu as prefera sa dau oricat ar costa dar sa stiu ca sunt tratata cum trebuie. Si aici sunt spitale si spitale. De la alte romance care au nascut aici la un anume spital am auzit niste povesti din astea de groaza. Deci se poarta si in alte tari nu numai in Ro.

------------------------
36+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

geliza eu nu imi fac probleme ca nu vine dr relaxat ci sper sa il astepte bebeline
noi miercuri facem 40 de saptamani deci intram in 41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Ioana81 Doamne prin ce-ai trecut! Bine ca sunteti OK si ca ai posibilitatea sa nasti in conditii omenesti intr-o clinica moderna. Curaj si multi multi

Arcenciel bine ai venit acasa! Ma bucur sa citesc despre nasteri usoare, care constituie experiente pozitive. Imi mai ridica moralul.

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Arcincel sa-ti traisca comoara, sanatate multa. Bine ca a trecut criza, asa incet incet ne invatam noi cu toate. Si eu una abia astept sa nasc si bebe sa fie aici cu noi sa-l iubim tare, tare.

Monica si 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

amiss_zip, sar'na de raspuns.
Fetelor cu bebei...pediatra a zis ca toti bebeii fac colici dupa doua saptamani de viata. E adevarat? Chiar toti toti...sa nu am nici o speranta ca bebe a mea nu o sa aiba?
Don'soara mea a descoperit si ea azi spinii din patutul ei si nu mai vrea sa doarma acolo...acum doarme in patul meu. Mi-e sa nu devina obisnuinta...dar nu mai vrea in patut si pace.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

ioana81 imi pare rau sa aud de neplacerile de la polizu
vreau sa te atentionez cu euroclinic - cand mergi la e iti spun ca nasterea naturala este 50.000.000 lei (parca) si iti spun ca nu trebuie sa vii cu nimic
insa la externare te trezesti cu o factura lunga in care sunt trecute toate produsele consumate pe perioada internarii: pampers, biberoane, scutece, asistenta etc.......lucru la care nu te atsepti
cel putin prietena mea isi facuse calculul cza o sa plateasca veo 60.000.000 lei si la plecare a avut surpriza sa plateasca 90.000.000 lei
nu vreau sa te sperii ci iti spun astea ca sa fii pregatita
eu ma gandeam ca in banii astia te duci nasti si pleci, insa costul ala este exclusiv pentru operatie
tin pumnii sa iasa totul bine
am uitat sa smecific - prsonalul si serviciile au fost ireprosabile

39+

quote:
Originally posted by Ioana81

Buna fetelor! Am ajuns acasa cu bebe in burtica. Este groaznic in Polizu. Am fost traumatizata! Nu am cuvinte. Sunt si f obosita asa ca acum scriu pe scurt. O sa va detaliez poate maine totul deci am vb cu doctora care a zis ca o sa nasc. Apoi am plecat spre spital, nu am vrut sa ma internez ci sa o astept pe ea ca sa ma controleze sa vada cum este daca merg sa nasc . am sunat-o cand am ajuns si m-a pus sa ma internez. acolo la cam de garda f scarbos. dupa 2 ore repet 2 ore m-am internat si m-au dus in sala de travaliu avem contractii dese. Nu eram in schimb dilatata. Bun si asa am stat ceva pana a venit docotra ea intre timp operand. Doctora zice ah nu cred ca nasti azi ca nu ai dilatatie. Eu sa turbez, am zis suntem in sec 20 exista pastile care te dilata. nu a vrut sa-mi dea. eu in cont contractii. deja ma enervam le mai si auzeam pe toate. am cerut cezariana si mi s-a refuzat. apoi la 16 cand am ramas sg mi-a zis ca ma duce intr-o rezerva sa dorm si sa nasc maine adica azi. a scris in fisa ca nu am contractii cu toate ca eram plina. Bun ma duc in rezerva. Ce sa zic ca sa intri in rezerva tb sa intri printr-un salon odios plin de tiganci. Cristi cand a vazut a facut crize. Dar eu viteaza am zis ca raman. A fost f greu. AM plans mult de tot cand am vazut cum sunt ingrijita. Injectii in fund facute aruncand acul..mi s-a luat sange si pt prima data mi s-au spart venele. NU AM CUVINTE!!!!! Peste noapte mi-a fost f rau si imi era tarsa sa merg la camera de garda. In fine de dim am zis ca plec. Domne nici sa plec nu ma lasau. Am sunat-o pe doctora si i-am zis sa vina sa imi faca externarea. Mi-a facut externarea dar vacile nu au vrut sa-mi dea drumul. Eu si mama am urlat efectiv pe acolo si pe la 13 am plecat cu buletinul fara foaia de externare. A fost oribil. Cred ca am trait o trauma! Apoi cand am plecat ne-am oprit la Euroclinic si spre surprinderea mea era Herghelegiu acolo . I-am povestit despre tot, mi-a zis ca am suferit o trauma dar ca daca vreau ma ajuta el sa nasc. Prefer Euroclinic decat sa mai trec inca o data prin acestea. A zis ca suntem bine, nastem in 2-3 zile. Asa ca de data asta o sa fie mai din scurt si poate anuntam dupa ce nastem.
Ma duc la culcate ca-s franta . ne auzim maine!
Poate ma ajuta si pe mine Sabina cu niste detalii despre Euroclinic. Oricum trebuie sa fie altfel decat la nenorocitii aia! Pe docotra cred ca o anunt dupa ce nasc asta este. In viata mai trebuie sa ne si tepuim. Sunt fericita ca suntem bine!
Va pup!

Ioana 38+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Sunt o mamica de iulie-august care va urmareste de la inceput. am trait alaturi de voi toata odiseea, va urmaresc pe fiecare cu povestea ei si va tin pumnii la toate sa fie bine.
Eu urmeaza sa nasc pe 1 august la Euroclinic (voi avea o fetita) si asi ruga fetele care au nascut acolo (Sabana si Amabella) sa imi dea cateva detalii:
cat costa o cezariana acolo? este adevarat ca pretul spus de ei la inceput nu este pretul total de pe factura de la sfarsit?
ce trebuie sa iti aduci cu tine (camasi de noapte, papuci, vata. etc); eu am intrebat si mi s-a spus ca primesc totul de acolo, dar nu au mentionat ca se pune la plata

Va multumesc si felicit mamicile si urez succes viitoarelor mamici!
Louisa

Mergi la inceput