Mamici de iulie - august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Leti , la multi ani si voua! Iti zic acush ca nu stiu daca mai apuc sa intru peste 2 zile
Andreea, sarumanusitzele!

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

FELICITARI MAMICILOR CARE AU NASCUT! PLOUA CU BEBEI SI ASTA MA FACE ATAT DE FERICITA! SUNT F EMOTIONATA SI ABIA ASTEPT SA-MI TIN COMOARA IN BRATE. COPIILOR CARE AU VENIT PE LUME LE DORESC SA FIE SANATOSI SA RADA TOT TIMPUL, SA SE FACA MARI, FERICITI SI SA LE ADUCA MULTE BUCURII PARINTILOR. MULTI PT BEBEI, MAMICI SI DESIGUR TATICI.

Ma alatur si eu emilieipop - fetele care au nascut la Polizu, va rog sa ne dati si noua mai multe detalii.

Sunt f fericita ca mi-a iesit testul de anticorpi A si sunt absenti!! URA! Eram un pic stresata din cauza asta dar se pare ca totul e bine.

Va pup pe toate, ma duc sa stau un pic in pat si sa butonez la noul aparat foto digital pe care tocmai l-am achizitionat.

Ancutex 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Cristina_Ioanala multi ani pentru Luca!

Fetele eu am fost la Consi la spital, se simte bine, se reface dupa ceza.Bebele Luca e minunat si cuminte, doarme toata ziua mie mi-au dat lacrimile citi bebelusi am vazut azi la neonato.
Eu mai am o zi doua, daca duminica nu se intimpla nimic mai merg o tura pe la dr sa vedem ce zice...Sper sa nu fie probleme, eu ma simt foarte bine, circul cit pot de mult si am o stare de euforie indusa de sarcina, plutesc.
Problema e ca in spital era o caldura cred ca am pierdut instantaneu 3 litri de apa acolo(nu apa aceea!)
Cred ca voi lua un ventilator la spital sper sa fie voie.
Va pup

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Andreea25 imi pare tare rau sa aud ca ai racit. Si mai ales vara e si mai nasol sa fii racit. Iti doresc insanatosire grabnica. Baga mult ceai cu lamaie poate poate cedeaza si ia paracetamol pt febra ca e tare neplacut febra pe temp astea nebune.
Ancutex sa stapaniti sanatosi camera. Si eu abia astept sa luam maine camera video sa ma joc cu ea. Eu is innebunita dupa tehnologie si gadgeturi.
Angelli si mi-e mi-e tare urat ca la spital aici e destul de cald si nu ma lasa cu ventilatorul. Am sa mor de cald creca. Ultima data cand am fost acolo la departamentul de nasteri erau toate geamurile deschise ca sa se faca un pic de curent dar eu asa am cele mai mari sanse sa racesc si sincer nu vreau asta ca stiu cat e de nasol, toata sarcina am fost mai mult racita.
Mama mia ce de-a bebeii la noi in lista. Si toti is asa simpatici mai ales cand ii vezi cum dorm ca niste broscutze. Pe mine ma dau gata cu pozitia aia. Abia astept sa vina si bebelina mea, nu mai am rabdare. Aseara cand eu faceam de paza prin casa, a apucat-o sughitul dar acu daca e asa maricica si e si cu, capul in jos simteam asa jos cum sughita, era asa haios. Dar sughita f tare si a durat destul de mult.
Eu aseara am facut cu Flo instructajul legat de bagajul de spital. Ca le am pe toate pregatite si i-am zis in caz de ceva astea is aici alea acolo asta tre sa aduci cu tine astea nu. Noroc ca a mers cu mine deja de trei ori la spital exact in sectia de nasteri si a vazut ce tre sa faca si cine e cine si cum se procedeaza.

------------------------
36+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada mxm, chiar si sotul s-a mirat de cum sughite, asa de tare; mie mi-e asa de draga cand scoate la inaintare cate o talpita , manuta sau genunchi prin burtica, se misca numai cum vrea ea, ba in dreapta, ba in stanga;

anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

Anasia si noi ne distram seara cand stam la tv cum apare cate ceva, ba talpitza, ba funduletzul. De obicei se impinge cu fundul in sus, e asa caraghios cum se tot schimba forma la burta mea. Mai ales cand isi schimba pozitia si se muta de pe o parte pe alta efectiv burta mea face valuri. Si cand scoate talpitza sau ce o fi aia si pune Flo mana sa o simta repede o ia inapoi. La mine nici nu se sinchiseste sa se retraga. La mine impinge si mai tare.

------------------------
36+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna fetelor!
Multe felicitari mamicilor si bunvenit bebeilor lor!!!

Eu nu am mai intrat de cateva zile ca au fost la mine mami si sora mea si nu prea am avut timp. Acum a mai ramas doar surioara si ne facem de cap toata ziua. Am si eu cu cine povesti ,nu stau toata ziua singura.

Fetele care au facut cursuri prenatale nu pot sa-mi spuna si mie cum se fac exercitiile alea de respiratie din timpul travaliului?! M-a apucat asa o frica de nastere si ma gandeam ca macar de as stii si eu o tehnica de respiratie, ceva...

chiara in legatura cu banii dati la nastere cu epidurala, eu ma gandesc asa: la doctor si la moasa la fel ca si la nastere normala, doar ca mai dai si la anestezist ca si cum ai face cezariana. Eu nu stiu preturile de la Gine1 , dar daca vrei ti le spun pe cele de la Stanca(asa cum am auzit si eu).
ayaana ce mai faci? Cum stam cu concursul? Nu ai venit din spital?

Mihaela 35+Elena Maria

Mergi la inceput

Mihaela eu am pus un link unde scrie pas cu pas despre travaliu si zice si cum ar trebui sa respiri, sunt mai multe articole. Mie mi s-a parut f interesant. Il pun daca vrei sa citesti si tu: http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth/labour/ .

------------------------
36+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Andreea25 imi pare tare rau sa aud ca ai racit. Si mai ales vara e si mai nasol sa fii racit. Iti doresc insanatosire grabnica. Baga mult ceai cu lamaie poate poate cedeaza si ia paracetamol pt febra ca e tare neplacut febra pe temp astea nebune.------------------------
36+
Poze
Lucrusoare baby

mada saru'mana!iti dai seama ca bag ceai cu lamaie la greu si ala caldut si ma apuca toate transpiratiile,nu era destul ca e super cald,io stau la 10 din 10 deci iti imaginezi.merci de grija
andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Geliza si Larisa saru'manutzele pentru raspunsuri! Pup fetele!

Cristina_Ioana la multi ani pentru frumushelu' de Luca! Sa creasca mare si voinic si sa-i bucure pe mami si pe tati!!!

Burticoase, eu am inceput tratamentul cu antibiotice, dar am inima cat un purice sa nu-mi afecteze strumfulina. Sper din tot sufletul sa scap de nemernicul asta de streptococ. Imi mananca ficatii! Sunt ceva mai linistita decat ieri, dar...

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
35+

Mergi la inceput