Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
monu spune:
Gabitza, bine ca nu ai lasat papucul pe acolo ca inaugurai si in RO vreo alee of faim
(sper ca e corect cum am scris).
Ioana, gata am gasit si am citit. Culmea e ca pentru prima data dr imi spune de TT. La Alexia subiectul nu s-a discutat. Iar cand voi naste bb2 voi avea 32 de ani. BABA de moi!!!!!
9+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
OlgaTarziu spune:
Ma bucur ca ti-au placut plilates Androix. Eu fac de 1 an si sunt super incantata. Stii ca are diferite DVD-uri pt targeturi diferite, adica pt maini, abdomen, picioare, slimingdown. Eu fac pt picioare si abdomene ca la maini am considerat destul sa ridic pe Tonila toata ziua, plus ca mai fac si cate 20 de flotari. Cel putin la mine pilates si aerobicul au mers la fix.
Ma bucur Danelutza ca esti ok. Bine ca nu e altul motivul absentei.
Eu nu mai inteleg copilul asta. Ieri nu a facut kk si chiar ziceam ca ce ma fac ca s-a constipat, azi are diaree. De data asta m-am uitat si eu atent sa vad daca vad ceva, vorba Laurei. Nu am vazut nimic, dar cu privirile mele agere dupa 2 ore de somn...
Olga
Si maine e o zi
Androix spune:
Gabitza, nici n-a fost nevoie sa te vad
dar priveste si partea buna a lucrurilor: ti-au ramas picioarele in cimentul ala pentru eternitate.
Tdi, offf ce veste trista, imi pare rau pentru prietenii tai, si le urez bafta sa poata adopta fetita. Si poate cine stie candva vor reusi sa mai faca un bb. Cred ca e tare dureros cand ti se intampla asa ceva si ti-e si frica sa mai treci la treaba.
Ioana, esti draguta, dar eu stau la intersectia d-na ghica cu colentina, ar insemna un ocol foarte mare si nerentabil s-o iau pe fundeni, ca sa nimeresc tot unde e bulibaseala cea mai mare, ca de fapt lucrarile acolo incep, dupa fundeni spre europa. In ceea ce priveste mutarea, eu zic sa go for it, adik eu asa as face ![]()
Danelutza, e pe bune?
ma duc sa adun de-o masina. Tin mult sarbatorile astea sau doar maine? Vezi ce nesi sunt, ai intins o mana si ce ma doare sa ma uit in calendar ca am dar, mai bine primesc pe tava direct...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Tdi spune:
...pe pagina 2...![]()
vreau sa va spun ca cineva a intrat in contul meu de yahoo messenger si a trimis diverse mesaje...daca cumva au ajuns si la voi imi cer scuze, nu le-am trimis eu!...si ca un patzit imi permit sa va dau un sfat: schimbati-va periodic password-urile, nu strica!![]()
Album Alyssa
monu spune:
poza pizza
poza cu pizza cu fructe de mare/somon/ciuperci/cascaval. si ca de fiecare data am avut probleme cu aluatul care a iesit tare 
9+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
babygirl spune:
Cornelia,am citit tot ce ai scris,dar si ce ti-au raspuns mamicile.Ai primit,zic eu, raspunsuri multe si bune, care cred ca te-au mai linistit. Nu-ti pot da un raspuns avizat pt ca n-am o specializare in psihologia copilului,dar iti spun ca mama, din experienta mea, si un pic din lectura obligatoie, ce-i drept.:)
Cred ca pot simti ce simti tu cand ii vezi pe amandoi copiii speriati. Imi pare rau ca ai asemenea nelinisti, dar incearca sa iei lucrurile ca atare si sa le faci fata pe moment.
Referitor la caini, si mie mi se pare ciudat, dar si Ema ii mangaie pe unii, se sperie cand ii vede pe cei maidanezi, plange cumplit cand latra un caine aproape de ea, dar spune"ham-ham" daca ii aude din casa. Sincer, n-am incercat sa gasesc explicatii si nici nu mi-am facut probleme. Cand se sperie o iau in brate sau ii distrag atentia. Cand s-a speriat de acel Husky erau si ea si cainele pe iarba, eu vorbeam cu stapanul, iar namila a luat-o la fuga spre ea. Vroia sa se joace. Era terifiata. Am mers la ea, stapanul si-a chemat cainele, dar nici unul n-am sarit ca sa nu se sperie mai tare nici Ema, nici cainele. Am luat-o in brate, s-a prins bine de hainele mele plangand, iar dupa 1 min in care i-am vorbit bland s-a linistit, dar nu mi-a slabit bluza pana nu a mai vazut cainele.
Teoretic exista un stimul care pt micuti este prea puternic, si astfel simt cu mai mare intensitate decat ar simti un adult. In plus ei nu rationalizeaza la varsta asta, ci asociaza..Iti dai seama ce inferente simple fac ei, gandeste-te ca ei traiesc in mare parte instinctiv. Rationamentele lor nu depasesc experientele ce le-au avut. De aceea au nevoie sa cunoasta alternative. Acuma noi n-avem cum sa stim exact ce anume a declansat fica pt ca nu suntem mereu langa ei, iar ei nu stiu sa se exprime. Dar suntem mame calde, suntem mame iubitoare si rabdatoare...O sa treceti si peste asta.
Am mai gasit cateva articole www.reclama/Fobiile_la_copii-articol-190.html" target="_blank">aici www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=155" target="_blank">si aici
Tdi,chiar ma gandeam ce-i cu offline-ul de la tine..
Monu,as vrea si eu reteta de la blatul de pizza
Gabitza, m-ai facut sa rad.
Androix spune:
Monu,
arata bine de tot. Si noi tot pizza avem in seara asta ca mi-a fost lene sa fac ceva. Ihi
pizza cu pilates, super combinatie, ma mai si mir ca proasta de ce m-am intepenit si nu mai dau jos nici un gram. Dar oricum macar nu m-am ingrasat la loc ceea ce e mare lucru.
Eheeeiii, stasera ho finitto il curso di lingua italiana
era cazul sa va si arat ceva rezultate, nu? Mi-a parut rau, incepuse sa-mi placa sa am de mers undeva de doua ori pe saptamana. Cu siguranta continui cel putin inca un modul, sa termin macar nivelul de incepatori. Dupa, oi mai vedea. Partea proasta e ca alte cursuri normale incep din sepembrie. Acum vara sunt cursuri intensive si numai dimineata si nici nu le preda acelasi prof. Nu ca as fi prins drag de el dar chiar imi place cum explica si 90% din ce am invatat am prins direct din clasa. Asa ca mi-e si frica sa nu uit ce stiu pana atunci. Dar eu sper totusi sa nu fiu atat de tuta...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
simona_filipas spune:
dupa o lunga absenta. S-a luat curentul intr-o seara si mi s-a bulit calculatorul. Am pierdut o groaza de documente si poze de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti. Dragos mi-a facut vreo 3 zile diaree din motive inca neelucidate. Nici acum nu-i chiar ok dar merge.Am avut si niste zile foarte agitate cu multa alergatura asa ca n-am apucat nici sa citesc mare lucru.
Elisor 

. Parca tu intrebai de vinete. Am incercat sa-i dau o data dar a avut o reactie care m-a lamurit. I le-am dat fara maioneza dar cu putina ceapa si galenus fiert. Le-a scuipat clar.
Imi cer scuze ca-s telegrafica dar n-am citit mare lucru si trebuie sa recuperez.
Bea LA MULTI ANI!Sa fii fericita si iubita. Scuze pentru intarziere dar e din suflet
Simona si Dragos Octavian
nelia spune:
Oana, educatoarea Agatei e din Algeria si e vorbitoare de franceza, vorbeste si engleza dar cu accentul respectiv.
Mercedes, of, sanatate multa! Asa se intimpla cind ai doi copii, nu termina bine unul si incepe celalalt. Sper sa-si revina repede amindoi!
Monu, daca vrei, am eu o reteta de blat de pizza care iese foarte fraged. Eu numai din asta fac.
Cornelia, am citit ce ai scris... nu stiu ce sa-ti spun, Tudora e prudenta cam cu orice, dar inca nu are frici concrete, iar Agata nu prea are frica de nimic, decit de tanti Marieta
, dar si aici o frica combinata cu curiozitate... Deci din experienta nu prea am ce sa-ti spun. Un singur lucru voiam sa te intreb: casa in care stati e noua? Sau a mai fost locuita? Maria, si acum Stefan, au asemenea manifestari si in afara casei? Te intreb pentru ca eu cred foarte mult in energii si in puterea lor. Am crezut dintotdeauna, dar cu atit mai mult dupa ce am cunoscut un tip... energetic sau nu stiu cum sa-l numesc. Nu avea viziuni, nu vedea nimic, dar simtea energiile cu cimpul lui energetic. Era pur si simplu fascinant de infricosator ce putea sa simta!!! Si stia de care sint, pozitive sau negative, benefice sau malefice. Si sa stii ca pot avea o influenta foarte mare asupra noastra, mult mai mare decit ne vine sa credem. Chiar daca e noua casa, locul pe care e construita poate sa fie un cimp energetic puternic. Eu in locul tau as incerca si o testare a energiilor din spatiul in care locuiti. Daca nu cunoasteti pe nimeni care sa va ajute, as muta mobilele in casa si locurile de dormit in speranta ca veti gasi locul bun (de exemplu, chinezii cred ca e bine sa dormi cu capul spre nord, sa nu ai nimic care reflecta in dormitor, gen oglinda, nimic care functioneaza pe baza de energie - calculator, televizor. Aveti pisica? Daca da, urmariti-o. Pisica nu va dormi niciodata pe un loc incarcat cu energii negative. Cind intra intr-o casa noua, cerceteaza, se invirte, miroase, pina cind gaseste locuri bune de dormit si le va ocoli cit poate pe celelalte. Imi pare rau ca treceti prin asa ceva si probabil nu se vor termina prea curind problemele. Nu am fost eu prea clara, pentru ca nu sint foarte documentata, dar ar putea fi una din explicatiile pentru fricile copiilor tai, care, se pare ca traiesc foarte puternic pe plan senzorial, emotional, sint mult mai usor impresionabili si stimulati de lucruri care trec neobservate de ceilalti oameni. Pup dulce micutii si sper sa fie totul bine!
Noi sintem binisor, mincam afine si lapte, asta vrea, asta dam, pina ne maritam...
Loreen, te inteleg perfect, eu nu sint asa bine fixata in principii, asa ca nu-mi vine prea greu sa fac si ce a zis doctorita, numai sa pape fetita... dar nici asa, nu prea am mare succes, se uita la mine si mai ca nu ride de cit ma strofoc. Am inceput sa fac de toate, sa aplic orice metoda, dar o fac mai relaxat, pentru ca stiu ca macar cu analizele sta bine.
Monu, am uitat sa-ti mai spun doua trucuri date de „celebra“ fetelor: daca pina acum i-ai dat mincare pasata, sa o schimbi pe bucatele si invers... mi s-a parut interesant, pentru ca mi-a spus asta fara sa stie ca Tudora, care maninca de la 10 luni aproape singura si mincarea taiata in bucatele mici, s-a intors la mincare de bebelus si la lingurita aferenta (doar pentru trei zile, nu mai mult, ca acum nu mai vrea nici asa). Si sa mincati in fata ei, dar natural, fara sa-i spuneti nimic. Eventual, daca manifesta un pic de interes, sa-i spuneti ca nu prea are voie sa manince asa ceva, doar sa guste un pic... Ei, asta a mers ieri un pic cu afinele, am mincat eu in fata ei, i-am spus ca nu stiu daca are voie sa manince (nici acum nu stiu daca are sau nu) si am lasat-o sa ia... si de atunci maninca numai afine!
Si am mai mincat in fata ei, fara folos: portocale, grep, ciorba, spanac, omleta... Probabil ca primul venit, primul servit!
Ma duc la treaba, nu ma simt prea in forta, dar mai trebuie sa fac ceva prin casa. Iar e foarte cald!!! E pasionant sa traiesti aici, e zona extremelor: -40 iarna si +40 vara! Asa ceva...![]()
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA